Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Сандански?
Модератор: Paublo_Eskobar
Къде около Сандански?
Здравейте колеги,
Заминавам със семейството си на почивка в Сандански в петък. Планирам в събота да се отдам на риболов. Имам дестинация - Толос (Ангиста), но реших да попитам колегите от региона да препоръчат и друго място за риболов в момента, може и в Гърция може и у нас. Благодаря предварително и НАСЛУКА!
Заминавам със семейството си на почивка в Сандански в петък. Планирам в събота да се отдам на риболов. Имам дестинация - Толос (Ангиста), но реших да попитам колегите от региона да препоръчат и друго място за риболов в момента, може и в Гърция може и у нас. Благодаря предварително и НАСЛУКА!
Re: Къде около Сандански?
Dоколкото имам информация, по реката риболова е забранен.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
на киркини,дава червеноперки,на Струма ужас....тройкаджий....ангиста е голяма и ....забранена,щуката не пипа ,според мен хвърля хайвер .
YOU LL NEVER WALK ALONE
Колега дай малко повече информация за Киркини ако обичаш. Къде се намира? От къде се минава?
Забравих да кажа че с болонезата само ще ходя.
Забравих да кажа че с болонезата само ще ходя.
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
-
- новобранец
Ангиста е забранена само/ Драмска околоия/там дето ловим или се лови най много не Серес така че не е забранено
Дени, преди да идеш на Керкини, Ангиста и т.н. що не пробваш за един час на Струма, след висящия мост, който води към село Лебница, намира се леко вляво от жп гарата на Сандански. От моста до бента, който е надолу по течението има много интересни места, особено по левия бряг, където се влива една бара; Ако реката Струма не е много висока, заради топенето на снега, може и да ти се усмихне щастието на бял червей или пинки - мартеница на изтичане, плувка буре 3 гр, утежнение верижка, кука 12 -14 Оунер Фуна. Стрелба с червей. Пробвай не в талвега, а близо до брега 2-3 метра според течението, трябва да си на границата на бързата и спокойната вода, ако изобщо я има. Абе, опитай различни дистанции и по-навътре, щото в туй калпаво време, нищо се не знае. Пробвай за един час, то ще си покаже къде и дали кълве. После ми пиши, ако искаш на ЛС, защото тази зима не съм ходил там и ми е интересно какво е дереджето. Местните риболовци са доста свидливи на информация и почти нямат мнения във форума. Не ги упреквам.
Наслука!
Наслука!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Благодаря на всички отзовали се колеги. Пътувам.
НАСЛУКА!
НАСЛУКА!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
мдаааа,и на мен това ми е любимото място,но......от тройкаджий няма да си намери място,а има и такива с мрежички,нека пробва колегата все пакdocenta написа:Дени, преди да идеш на Керкини, Ангиста и т.н. що не пробваш за един час на Струма, след висящия мост, който води към село Лебница, намира се леко вляво от жп гарата на Сандански. От моста до бента, който е надолу по течението има много интересни места, особено по левия бряг, където се влива една бара; Ако реката Струма не е много висока, заради топенето на снега, може и да ти се усмихне щастието на бял червей или пинки - мартеница на изтичане, плувка буре 3 гр, утежнение верижка, кука 12 -14 Оунер Фуна. Стрелба с червей. Пробвай не в талвега, а близо до брега 2-3 метра според течението, трябва да си на границата на бързата и спокойната вода, ако изобщо я има. Абе, опитай различни дистанции и по-навътре, щото в туй калпаво време, нищо се не знае. Пробвай за един час, то ще си покаже къде и дали кълве. После ми пиши, ако искаш на ЛС, защото тази зима не съм ходил там и ми е интересно какво е дереджето. Местните риболовци са доста свидливи на информация и почти нямат мнения във форума. Не ги упреквам.
Наслука!

YOU LL NEVER WALK ALONE
Здравейте, специално за docenta - разгледах мястото, наистина е страхотно, но колега на брега ми каза че сутрин е пълно с местни колеги използващи специални техники за риболов и поради това не посетих мястото на следващата сутрин.
И в тази тема искам да благодаря на Румен за оказаното радушно посрещане в Сандански.
НАСЛУКА!
И в тази тема искам да благодаря на Румен за оказаното радушно посрещане в Сандански.
НАСЛУКА!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги търся информация за езерото до оградата на резиденцията (Свети Врач с. Поленица) Ще съм благодарен ако каже някой имали риба и каква
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Здравейте колеги,
Ще бъда в района на Сандански този уикенд. Някой може ли да каже къде по Струма става за риболов в момента и какво може да се лови - на фидер, на плувка?
Ще бъда в района на Сандански този уикенд. Някой може ли да каже къде по Струма става за риболов в момента и какво може да се лови - на фидер, на плувка?
Здравейте колеги,
аз също ще съм в Сандански, би било чудесно ако ми дадете малко повече инфо за Струма до село Струма. Мисля за водя дъщерята за пръв път, че само ме пита. Би ми било много полезно ако ми помогнете малко. Също така понеже не съм любител риболовец, някой може ли да ми разясни как и кога влиза забраната, изчетох всички документи и не ми стана ясно до кога и как ще е забранено.
Благодаря ви!
аз също ще съм в Сандански, би било чудесно ако ми дадете малко повече инфо за Струма до село Струма. Мисля за водя дъщерята за пръв път, че само ме пита. Би ми било много полезно ако ми помогнете малко. Също така понеже не съм любител риболовец, някой може ли да ми разясни как и кога влиза забраната, изчетох всички документи и не ми стана ясно до кога и как ще е забранено.
Благодаря ви!
Здрасти колега,fool написа:Здравейте колеги,
Благодаря ви!
Споделям моя опит от този уикенд. Ходих до един въжен мост под индустриалната зона на Сандански - от другата страна на реката има много оранжерии. Нищо не хванах, но едни момчета баха хванали преди обед няколко кефала и скобари. Може да пробваш на плувка и на бял чевей (грозд).
Относно забраната, първо трабва да имаш билет ако искаш да ловиш когато не е забранено. Иначе за масовите риби обикновено забраната влиза в сила от 15ти април до 31 май. За повече информация виж в сайта на ИАРА - Забрани.
Здрасти колега,mmkatch написа:Здрасти колега,fool написа:Здравейте колеги,
Благодаря ви!
Споделям моя опит от този уикенд. Ходих до един въжен мост под индустриалната зона на Сандански - от другата страна на реката има много оранжерии. Нищо не хванах, но едни момчета баха хванали преди обед няколко кефала и скобари. Може да пробваш на плувка и на бял чевей (грозд).
Относно забраната, първо трабва да имаш билет ако искаш да ловиш когато не е забранено. Иначе за масовите риби обикновено забраната влиза в сила от 15ти април до 31 май. За повече информация виж в сайта на ИАРА - Забрани.
Първо благодаря за отговора, така или иначе ще ходя за малко ще ми е полезно да знам къде да отида. Видях сега, че съм допуснал мака правописна грешка в първия ми пост, а точно, не съм някакъв майстор рибар. Иначе имам билет и винаги съм имал, надали за детето трябва да вадя все пак е на 3 и половина, а и риба никога не взимам. Сайта на ИАРА съм го прегледал целия и изчетох доста документи, никъде не видях конкретно кога и какво е забранено. Не казвам че го няма просто не го намерих, а питам защото нямам намерение да си създавам главоболия като ходя по време на забраната.
Благодаря ти много за информацията още веднъж, ще се пробвам да отида.