За всичко около Николаевка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

За всичко около Николаевка

Мнение от chaikata »

Много ми е интересно за тоя язовир .. щото колкото пъти съм ходил винаги са ми вземали пари .. а , беше даден през забраната за разрешен .. за да го разрешават от иара за риболов мисля че трябва да е държавен. един приятел ми каза че арендата им изтекла началото на тая година обаче имало оплаквания от собственика че бил зарибявал и за това го държи още за да си вземе кото има .. може би от догодина да е вече без да плащаме .. ако си изтеглят фургоните :) Някой ако знае нещо повече да сподели ...
zQzer
новобранец
новобранец

Мнение от zQzer »

Колега за големия ли питаш ?
tun4o
новобранец
новобранец

Мнение от tun4o »

Значи аз питах момчето с таксите
За големия даден е на бившия кмет на Девня, Корназа или нещо такова ми каза че му викат.. за следващите 6 години ще е негов
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

Да за големия става дума .. и аз знам че тоя Курназа го държеше ама знам че арендата му изте4е таз година в началото ..пък оня малкия с таксите го оставете .. тои е е научен ени и същи работи да казва ... "ко се хваща тука е ? " малкия : "спортистите хващат шарани"
един от наще му вика "ами аматьорите?" малкия : " ммм шарани " ... миналата година щях да го топя в водата .. ама аи да не развивам други теми ... имам предвид че малкия са му казали ко да говори и туи си е ... някои друг ако знае да докладва
zQzer
новобранец
новобранец

Мнение от zQzer »

Големия го дьржи Корназа-бивш кмет на Девня,а сега ДЕПУТАТ ! Тьй че докато има риба в него арендата няма да му изтече.
Аватар
Nasko64
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko64 »

Че то има ли риба в този язовир?
zQzer
новобранец
новобранец

Мнение от zQzer »

Има колега.И големи амури вадихме ,и тук там по някое шаранче...Случва се и толстолоб да закачиш случайно.Но че арендатора вади с мрежи с очите си сьм виждал !
Аватар
stoned
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoned »

chaikata написа:Да за големия става дума .. и аз знам че тоя Курназа го държеше ама знам че арендата му изте4е таз година в началото ..пък оня малкия с таксите го оставете .. тои е е научен ени и същи работи да казва ... "ко се хваща тука е ? " малкия : "спортистите хващат шарани"
един от наще му вика "ами аматьорите?" малкия : " ммм шарани " ... миналата година щях да го топя в водата .. ама аи да не развивам други теми ... имам предвид че малкия са му казали ко да говори и туи си е ... някои друг ако знае да докладва
То това като на Засмяново работата, отивам един път и питам тоя с таксите нали "Къде има бял амур"(не че щях да хвърлям за такова-не обичам да ловя на дъно и без друго, ама така за лафа) и той ми вика "Тука няма,ей там отсреща". Следващи път отивам на това място, което показа и като мина пак го питам нарочно "Къде е амура шефе", и ми сочи същото място, на което сме били предния път и ми вика "Ей там" :lol:
ЗАРИБЕН
Аватар
paiaka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

:))))

Мнение от paiaka »

здравейте :) в момента съм във Варна :) и ми се ходи някаде на язовир ! кажете моля как е на язовирите Николаевка и околните около него ! от темата разбрах че са малък и голям ! кажете на кой как се плаща и каква риба има ! мерси предварително !
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

аз до колкото знам голямата Николаевка през забраната е била пусната за тези който имат билети а що се отнася за развъдниците миналата седмица бях там с преспиване и бях пално КАПО :evil: :evil: :evil: :evil: ,за голямата Николаевка наисти на чух че имало хубави риби но рядко има слука на такива
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
BoAndreev
новобранец
новобранец

Мнение от BoAndreev »

kapitana написа:аз до колкото знам голямата Николаевка през забраната е била пусната за тези който имат билети а що се отнася за развъдниците миналата седмица бях там с преспиване и бях пално КАПО :evil: :evil: :evil: :evil: ,за голямата Николаевка наисти на чух че имало хубави риби но рядко има слука на такива
Добре а на големия какви риби излизат , освен ГОЛЕМИТЕ екземпляри ;)
Всичко отдалечено от морето е провинция .
Ъ.Хемингуей
kapitana
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от kapitana »

шаран,амур и толстолоб (рядко)
СЪБИРАЙТЕ СИ ОТПАДЪЦИТЕ СЛЕД РИБОЛОВ!!!
boiskito2000
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Николаевка за 2009

Мнение от boiskito2000 »

Здравеите колеги искам да пусна тази тема с риск да я повторя но ако е така моля модераторите да ме поправят.Последно време всеки се оплаква от този язовир не мога да разбера защо язовира има риба и доста често дане кажа всеки пут сам доволен от този водоем за това лято имам там около 20 шарана и 2 амура.Моля някои от по редовните шаранджий които ходят там да споделят някоя тактика защото всички знаема колко е труден този водоем.Ако някой се заинтерсува от темата бих споделил някои чалъми.
Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Николаевка за 2009

Мнение от ribar4eto_ot_selo »

Аз се интересувам много. Там са много гъолове. На кой от всичките ходиш?! какви са условията. при каква дълбочина ловиш, на какви монтажи, аромат, стръв, захранка, дистанция, раците проблемни ли са все още и как ги избягваш?! Имали закачки в язовира? И ако може снимки на гъола и на шараните и амурите не само от теб ами от всички които са хващали там.
solveiko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Николаевка за 2009

Мнение от solveiko »

boiskito2000 написа:Здравеите колеги искам да пусна тази тема с риск да я повторя но ако е така моля модераторите да ме поправят.Последно време всеки се оплаква от този язовир не мога да разбера защо язовира има риба и доста често дане кажа всеки пут сам доволен от този водоем за това лято имам там около 20 шарана и 2 амура.Моля някои от по редовните шаранджий които ходят там да споделят някоя тактика защото всички знаема колко е труден този водоем.Ако някой се заинтерсува от темата бих споделил някои чалъми.
Здрасти колега :lol: Мисля , че цяло лято писахме за там ,а за тактиката ти я знаеш .Но кажи за чалъмите :D за толупи на бат Кольо май беше :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”