Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!
Модератор: bobopeli
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!
Върбанов/50стотинки/,знам ,че си много отворен пред компа и ни мислиш всички за глупци,кое ти дава право да си мислиш ,че не се звъни на телефоните на които трябва.Чети ми постовете бавно като възпитаник на Стефан Караджа и ще прочетеш,че в тях пише,че пак е направена проверка,но след като напишат някой акт си тръгват и "колегите" връзват наново и започват пак.И ако ти си толкова мъж ела се пробвай с 40-50 души да им направиш забележка,като половината пият от зазоряване.А колкото до страх,то думичката е съобразителност.Е, чакам те храбрецо мой отново да изядеш mierdas.piranqta написа:Кажи ,че те е страх не да пишеш само ,че имало еди какви си по реката ! Казва се страх и е човешко да те е страх , но имаш телефон на който отговарят съответните органи на реда които ще му свалят слиповете бързо щом ти не можеш !
P.S.Йорго ми е приятел бе ,той сам ще си свали слипа ,ако го помоля.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- lyukost
- научил се да хвърля
Пичове, като гледам тръгнали сте да правите нови Доброволни отряди.......
Аз също не ги понасям търмъкчийте, но с нарушители не се бориш, извършвайки престъпление - примера с двата зъба е показателен. Съгласен съм, че ако спукаш някой от тях от бой ще ти олекне, но само това - никога няма да ги спрем по този начин. Още повече, че този "риболов" е с дълготодишни традиции под тепетата, а и не само там. Според мен единствения начин е да прегреем телефона на ИАРА от обаждания и ако не дойдат - постоянни жалби до началника за региона. Ама наистина потоп от жалби и обаждания, докато тъпите чивовници се уплашат за службицата и се размърдат.
Иначе и с бой става, ама колко от тях трябва да хвърлиш в реката, за да ги откажеш - ами те са стотици само тук....
Съжалявам, ако ви изглеждам пораженец, но времената за саморазправа отдавна отминаха...
Аз също не ги понасям търмъкчийте, но с нарушители не се бориш, извършвайки престъпление - примера с двата зъба е показателен. Съгласен съм, че ако спукаш някой от тях от бой ще ти олекне, но само това - никога няма да ги спрем по този начин. Още повече, че този "риболов" е с дълготодишни традиции под тепетата, а и не само там. Според мен единствения начин е да прегреем телефона на ИАРА от обаждания и ако не дойдат - постоянни жалби до началника за региона. Ама наистина потоп от жалби и обаждания, докато тъпите чивовници се уплашат за службицата и се размърдат.
Иначе и с бой става, ама колко от тях трябва да хвърлиш в реката, за да ги откажеш - ами те са стотици само тук....
Съжалявам, ако ви изглеждам пораженец, но времената за саморазправа отдавна отминаха...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
С кой да тръгна да се бия,като половината са ми клиенти,а другата половина са ми познати.Опитвам с друго да ги вразумя,всеки ден звъня на 112 и на шефа на ИАРА за гр.Пловдив профилактично без да знам дали има в момента търмъкчии или няма.Те много добре знаят какво става,защото не съм единствен ,който им звъни.А колкото до саморазправа още ми държи влага, заради едно побутване,падане, удряне на главата в ръб и 6 часа висене и писане в Районното,добре,че имаше свидетели,та се размина като...абе простотии.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- danev69
- сериозен играч
Ако така наречените"Доброволни отряди" се изсипат пред ИАРА и се вдигне достатъчно аларма + някоя друга снимка за вестниците,дали ефекта няма да е по-добър.lyukost написа:Пичове, като гледам тръгнали сте да правите нови Доброволни отряди.......
Аз също не ги понасям търмъкчийте, но с нарушители не се бориш, извършвайки престъпление - примера с двата зъба е показателен.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Еми тогава решението е много просто - няма да ловите риба там и готово . Щом са ти приятели и познати си поговори с тях и не реви по форумите защото звучиш така - моите приятели и клиенти са тармъкчии/бракониери - евала голяма гордост ! Много жалко за теб тогава , че имаш такива приятели и клиенти . Където съм видял подобна измет винаги е ставало скандал без да ме интересува колко човека са ! 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- lyukost
- научил се да хвърля
Така е колега, още повече че в Пловдив имо поне десетина екологични движения, имаше и май зам-кмет по тая част. Може и той да се трогне, ако му задръстим пощата с мейли как нищо не се прави за запазване на Марица - тя не е само на рибарите, нали?danev69 написа:Ако така наречените"Доброволни отряди" се изсипат пред ИАРА и се вдигне достатъчно аларма + някоя друга снимка за вестниците,дали ефекта няма да е по-добър.lyukost написа:Пичове, като гледам тръгнали сте да правите нови Доброволни отряди.......
Аз също не ги понасям търмъкчийте, но с нарушители не се бориш, извършвайки престъпление - примера с двата зъба е показателен.Ако някой може да организира такова мероприятие,мисля че ще се включат доста хора и всичко ще е законно.
Въобще, ако се тръгне по този път може и да излезе нещо.Всъщност тук най-голям успех биха имали риболовните клубове, заедно с природозащитниците и медиите.
За съжаление на мен късно ми дойде мерака за рибите, но синът ми е на 7, не ми се ще да го водя само по платените локви.
Последно промяна от lyukost на Съб Фев 25, 2012 6:45 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно това е начина колега lyukost ! Как тук при нас се явяват на всеки подаден сигнал ? Ако не си гледат задълженията има и по висша инстанция над ИАРА - Прокуратурата ! Там вече няма мърдане и много бързо влизат в час всички лентяи от ИАРА ! За какво е създадена тази агенция само да и се отпускат средства за усвояване ли ? Има начини , ако има желание ! С писане по форуми не се оправят нещата иска се действие !
За мен в тази тема трябва да се отбелязват хванатите нарушители , а не да се уревава всеки ,че видите ли ей там има бракониери !
За мен в тази тема трябва да се отбелязват хванатите нарушители , а не да се уревава всеки ,че видите ли ей там има бракониери !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!