Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!
Модератор: bobopeli
Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!
Днес 23.02.2012г. в Пловдив, около 15ч. се спрях на Марица, над моста на ВХПХ с идеята да погледам как риболовстват колегите. Когато погледнах от парапета, мила родна картинка. Наредили се от двата страни едни юнаци и такова тармъчене, че да ти се приплаче. И няма перо на линията. Директно тежко олово, вирбел и под него на 40см. повод голяма тройка. Хвърлят и сечат
. От друг колега разбрах, че малко преди това ИАРА-та дошли, направили два акта/отчели са/ и си заминали. Такава зверска работа не бях виждал на пъпа на Пловдив. И жалкото е, че повечето тармъкчии, бяха с класно оборудване. Един от най-активните браконери, даже има магазин в кв.Кючук Париж за рибарски такъми и е представител на фирма "Кьонгер" - Йордан Зашев. Не знам тези псевдо риболовци продават ли я рибата, ядат ли я, но наистина картинката беше страшна. Дерат рибата, коя за корем, коя за опашка,
изобщо ужас. Не знам какво трябва да стане, но наистина сме жалка картинка. Може би трябва да ни забранят изобщо риболова.

-
- новобранец
Re: Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!
Да колеги и за съжаление това е ежедневие ИАРА ли ???? е па такова животно нема.
- slayder
- ще става разбирач
Аз затова не ходя на Марица тази зима.Не ми е приятно да ловя сред такива индивиди. 

Дава ли? И дава и взема.
- pacho109
- сериозен играч
ИАРА-та ,денонощно ли да стои
Народа калпав,това е 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
ПП:Даньо го познавам лично.Ако наистина е минал в отбора на бракониерите -ЖАЛКО за него!
ПП:Даньо го познавам лично.Ако наистина е минал в отбора на бракониерите -ЖАЛКО за него!

Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. Колега не е лошо да пишеш къде по точно е магазина да не се объркам някой път да влезна там.
Ами като няма управия има САМОУПРАВИЯ. Ама за това си требе и дупе.Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
Ама много си правdodo16 написа:Ами като няма управия има САМОУПРАВИЯ. Ама за това си требе и дупе.Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Абе,колеги,и аз знам,че сте прави,но само си представете следната ситуация:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н. и т.н.И за какво - аз да не вземам заплата от ИАРА?НЕ благодаря.Най-многото,което мога да направя е да сигнализирам съответната инстанция и да се надявам те да си свършат работата.

- vonam
- научил се да хвърля
Е ,не може сега всички да ги слагате под общ знаменател.Лично аз последните няколко дни съм спирал няколко пъти да погледам в рамките на час - час и половина точно в този участък (зад захарна фабрика) и не видях един да лови с тройка.Не твърдя че няма ловящи на ,,железен червей ,,но не всички са такива.nasko831 написа:Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. .
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
dodo16 написа:Ами като няма управия има САМОУПРАВИЯ. Ама за това си требе и дупе.Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
Да де ама като се самоуправиш пак има недоволни...пак не си направил каквото трябва...
може и в зартвора да те натикат...както моя случай-за 2 зъба 2 бона...аре ходи се оправяи
..докато няма строги закони няма да има оправия...

Извинявам се не се изразих правилно, но последните пъти като ходя само търмъкчии и много ме е ядvonam написа:Е ,не може сега всички да ги слагате под общ знаменател.Лично аз последните няколко дни съм спирал няколко пъти да погледам в рамките на час - час и половина точно в този участък (зад захарна фабрика) и не видях един да лови с тройка.Не твърдя че няма ловящи на ,,железен червей ,,но не всички са такива.nasko831 написа:Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. .

- stefan4etoo
- сериозен играч
Прав си колега ама като гледам как си вършат работата..........преди две седмици на маста до Чолаковци(Търново)наредили се все "УБАВЦИ",два часа след обяд .Викам на 112 ще звъня,че уж по сигурно.Да ама не пак никой не дойде.САМОСЪЗНАНИЕ му е майката ама ......................................................................................Вуйчо-Ваньо написа:Абе,колеги,и аз знам,че сте прави,но само си представете следната ситуация:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н. и т.н.И за какво - аз да не вземам заплата от ИАРА?НЕ благодаря.Най-многото,което мога да направя е да сигнализирам съответната инстанция и да се надявам те да си свършат работата.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
....и то от много години.Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
Насе,магазина му е зад Камела в Кичука.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- danev69
- сериозен играч
Повярвай ми не пускат оплакване,лично съм го проверил и то няколко пътиВуйчо-Ваньо написа:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му