Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

givi71
новобранец
новобранец

Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!

Мнение от givi71 »

Днес 23.02.2012г. в Пловдив, около 15ч. се спрях на Марица, над моста на ВХПХ с идеята да погледам как риболовстват колегите. Когато погледнах от парапета, мила родна картинка. Наредили се от двата страни едни юнаци и такова тармъчене, че да ти се приплаче. И няма перо на линията. Директно тежко олово, вирбел и под него на 40см. повод голяма тройка. Хвърлят и сечат :evil: :evil: :evil: . От друг колега разбрах, че малко преди това ИАРА-та дошли, направили два акта/отчели са/ и си заминали. Такава зверска работа не бях виждал на пъпа на Пловдив. И жалкото е, че повечето тармъкчии, бяха с класно оборудване. Един от най-активните браконери, даже има магазин в кв.Кючук Париж за рибарски такъми и е представител на фирма "Кьонгер" - Йордан Зашев. Не знам тези псевдо риболовци продават ли я рибата, ядат ли я, но наистина картинката беше страшна. Дерат рибата, коя за корем, коя за опашка, :oops: изобщо ужас. Не знам какво трябва да стане, но наистина сме жалка картинка. Може би трябва да ни забранят изобщо риболова. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
angelmitev
новобранец
новобранец

Re: Браконери на пъпа на гр.Пловдив!!!!!!!!!!!

Мнение от angelmitev »

Да колеги и за съжаление това е ежедневие ИАРА ли ???? е па такова животно нема.
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Аз затова не ходя на Марица тази зима.Не ми е приятно да ловя сред такива индивиди. :evil:
Дава ли? И дава и взема.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

ИАРА-та ,денонощно ли да стои :?: Народа калпав,това е :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!

ПП:Даньо го познавам лично.Ако наистина е минал в отбора на бракониерите -ЖАЛКО за него!
Изображение
Изображение
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. Колега не е лошо да пишеш къде по точно е магазина да не се объркам някой път да влезна там.
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
Ами като няма управия има САМОУПРАВИЯ. Ама за това си требе и дупе.
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

dodo16 написа:
Вуйчо-Ваньо написа:Имам чувството,че бракониерите им е най-много кеф когато ИАРА мине на проверка.След проверката вече изобщо нищо не ги интересува.Абе няма управия!!!
Ама много си прав :drinkers:
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Абе,колеги,и аз знам,че сте прави,но само си представете следната ситуация:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н. и т.н.И за какво - аз да не вземам заплата от ИАРА?НЕ благодаря.Най-многото,което мога да направя е да сигнализирам съответната инстанция и да се надявам те да си свършат работата.
Изображение
Изображение
Аватар
vonam
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vonam »

nasko831 написа:Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. .
Е ,не може сега всички да ги слагате под общ знаменател.Лично аз последните няколко дни съм спирал няколко пъти да погледам в рамките на час - час и половина точно в този участък (зад захарна фабрика) и не видях един да лови с тройка.Не твърдя че няма ловящи на ,,железен червей ,,но не всички са такива.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

dodo16 написа:

Да де ама като се самоуправиш пак има недоволни...пак не си направил каквото трябва...
може и в зартвора да те натикат...както моя случай-за 2 зъба 2 бона...аре ходи се оправяи
..докато няма строги закони няма да има оправия...
Изображение
Най добрите са тук
nasko831
новобранец
новобранец

Мнение от nasko831 »

vonam написа:
nasko831 написа:Между железния мост и моста на ВХВП е пълно само с такава СГАН. .
Е ,не може сега всички да ги слагате под общ знаменател.Лично аз последните няколко дни съм спирал няколко пъти да погледам в рамките на час - час и половина точно в този участък (зад захарна фабрика) и не видях един да лови с тройка.Не твърдя че няма ловящи на ,,железен червей ,,но не всички са такива.
Извинявам се не се изразих правилно, но последните пъти като ходя само търмъкчии и много ме е яд :evil: Имаме прекрасна река на която можем да се радваме всички, но нещастниците жънат, а истинските ценители си стоят вкъщи или бият излишен път за малко спокойствие :!:
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

Вуйчо-Ваньо написа:Абе,колеги,и аз знам,че сте прави,но само си представете следната ситуация:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н. и т.н.И за какво - аз да не вземам заплата от ИАРА?НЕ благодаря.Най-многото,което мога да направя е да сигнализирам съответната инстанция и да се надявам те да си свършат работата.
Прав си колега ама като гледам как си вършат работата..........преди две седмици на маста до Чолаковци(Търново)наредили се все "УБАВЦИ",два часа след обяд .Викам на 112 ще звъня,че уж по сигурно.Да ама не пак никой не дойде.САМОСЪЗНАНИЕ му е майката ама ......................................................................................
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ПП:Даньо го познавам лично.Ако наистина е минал в отбора на бракониерите -ЖАЛКО за него!
....и то от много години.
Насе,магазина му е зад Камела в Кичука.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Вуйчо-Ваньо написа:полудява някой колега (или аз - няма значение),хвърля шамарите на един или два боклука.Естествено това с нищо не променя проблема с бракониерите.Следва оплакване от въпросните индивиди и се започва:ти си виновен,престъпник,проблеми и т.н.
Повярвай ми не пускат оплакване,лично съм го проверил и то няколко пъти :axe: ,ама за другото си много прав,че това с нищо не променя нещата,просто отиват да си търмъчат другаде. :evil: :evil:
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”