Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Помощ при избора на сонар за тролинг
Модератор: bobopeli
Помощ при избора на сонар за тролинг
Спрял съм се на 3 модела garmin echo170, lowrance x4 pro,humminbird piranha max 170.Тези модели са ми по джоба.Та вапроса ми е ще ми вършат ли работа или не? Моля дайте съвет.
Re: Помощ при избора на сонар за тролинг
Колега всеки един от тия сонари ще ти върши работа (един клас са ) На твое място бих купил втора употреба
Humminbird 5та серия (ползвал съм преди много време такъв и е елементарен за работа и работи перфектно.

Не съм ползвал от тези модели ,но съм сигурен че всеки от трите ще ти свърши работа. За съвет всики ще клони към това което е имал или има в момента ,което не е добре. Рядко някой си копува сонари от различна марка и от един клас. Най-добре сравни функции и параметри, и избирай сам. Всеки сонар си има плюсове и минуси. Успех 

- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Аз от две години съм с Пиранята /170/ и ми върши чудесна работа.Дава ти всичко което ти е нужно.Още повече щом ти е по джоба.Става и за кльонк и за тролинг.За този модел мога да споделя,другите два не съм ги ползвал.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.
- krokibg
- учете се от него
Като го вземеш и ползваш известно време,ще разбереш сам.Запомни едно,колкото е по-голям монитора и резолюцията,толкова е по добър сонара ти ти е кеф да разчиташ какво показва и какво може.Ще останеш много изненадан,когато видиш че тази 170 ка не е това което ти трябва.Пиранята е сонар които да ти покаже дъното ако си шаранджия,къде да захраниш и къде да заметнеш.Успех и много рибиle6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И трите марки са реномирани американски и няма как да са боклук!le6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.
- mitko ribara
- ще става разбирач
Да така е!Тедо написа:И трите марки са реномирани американски и няма как да са боклук!le6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.

Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- Поморийския
- ще става разбирач
На същото мнениеmitko ribara написа:Да така е!Тедо написа:И трите марки са реномирани американски и няма как да са боклук!le6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.