Помощ при избора на сонар за тролинг

Модератор: bobopeli

le6nik
новобранец
новобранец

Помощ при избора на сонар за тролинг

Мнение от le6nik »

Спрял съм се на 3 модела garmin echo170, lowrance x4 pro,humminbird piranha max 170.Тези модели са ми по джоба.Та вапроса ми е ще ми вършат ли работа или не? Моля дайте съвет.
toyo1

Re: Помощ при избора на сонар за тролинг

Мнение от toyo1 »

Колега всеки един от тия сонари ще ти върши работа (един клас са ) На твое място бих купил втора употреба :idea: Humminbird 5та серия (ползвал съм преди много време такъв и е елементарен за работа и работи перфектно.
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piranha »

Не съм ползвал от тези модели ,но съм сигурен че всеки от трите ще ти свърши работа. За съвет всики ще клони към това което е имал или има в момента ,което не е добре. Рядко някой си копува сонари от различна марка и от един клас. Най-добре сравни функции и параметри, и избирай сам. Всеки сонар си има плюсове и минуси. Успех :!:
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Аз от две години съм с Пиранята /170/ и ми върши чудесна работа.Дава ти всичко което ти е нужно.Още повече щом ти е по джоба.Става и за кльонк и за тролинг.За този модел мога да споделя,другите два не съм ги ползвал.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
le6nik
новобранец
новобранец

Мнение от le6nik »

Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

le6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.
Като го вземеш и ползваш известно време,ще разбереш сам.Запомни едно,колкото е по-голям монитора и резолюцията,толкова е по добър сонара ти ти е кеф да разчиташ какво показва и какво може.Ще останеш много изненадан,когато видиш че тази 170 ка не е това което ти трябва.Пиранята е сонар които да ти покаже дъното ако си шаранджия,къде да захраниш и къде да заметнеш.Успех и много риби :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

le6nik написа:Благодаря колеги.Значи се спирам и аз на пиранята,защото и без това не разбирам нищо от сонари, а пък щом на колегата му върши работа,то значи не е боклук.
И трите марки са реномирани американски и няма как да са боклук!
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Тедо написа:
Да така е! :wink:
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

mitko ribara написа:
Тедо написа:
Да така е! :wink:
На същото мнение
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”