Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Стара Загора
Модератор: sapuna
Re: Риболов около Стара Загора
Тия дни бях на езерото нищо не бара миналата година по това време вървеше и шаран , каракуда от страната на обручище имам приятел който дръпна две шаранчета 3 и 5 кг . дано да съм помогнал .stanilov написа:Здравейте колеги , мой познат е бил на пазара в Гълъбово и ми каза , че на езерото на камъните и около беседката е имало доста рибари .Молбата ми е ако някой е ходил или знае нещо да сподели какво е положението? Предварително благодаря!
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
-
- ще става разбирач
Благодаря колега gentleman за инфото , най- накрая някой все пак драсна два реда!
- Stamen1986
- новобранец
Вчера на бях на ТЕЦ-1, на канала на Обручище. За жалост имах много малко време (30-40мин.) и не успях даже да направя сефте. Имаше ужасно много хора, може би 50+ и наредени г*з до г*з. Водата беше пълна със закачки, затова всеки си беше заплюл по едно свободно прозорче. Вадеха се прилични каракуди по 250-300гр., но рядко ...
Ако сте местни, може и да си изгубите времето, но в противен случай не си заслужава.
Също така посетих и района между гр.Гълъбово и с.Априлово. Оттам минава р.Съзлийка в целият и блясък. Супер много удобни места за улов, имаше 5-6 коли, но всички хващаха само маломерни каракудки.
Ако сте местни, може и да си изгубите времето, но в противен случай не си заслужава.
Също така посетих и района между гр.Гълъбово и с.Априлово. Оттам минава р.Съзлийка в целият и блясък. Супер много удобни места за улов, имаше 5-6 коли, но всички хващаха само маломерни каракудки.
-
- новобранец
Здравейте колеги отдавна не съм писал вав форума,но сега реших да ви дам малко прясно инфо.На топлия канал на Ковачево излиза хубава червеноперка,платика и каракуда.Рибата взема на финни линий на бял червей.Каракудата предпочита сладка царевица и жъладов червей.Най актуални са парвите места:).НАСЛУКА
-
- ще става разбирач
Колега , този канал над който минава далекопровода -за него ли става въпрос?stoqn KRUMOV написа:Здравейте колеги отдавна не съм писал вав форума,но сега реших да ви дам малко прясно инфо.На топлия канал на Ковачево излиза хубава червеноперка,платика и каракуда.Рибата взема на финни линий на бял червей.Каракудата предпочита сладка царевица и жъладов червей.Най актуални са парвите места:).НАСЛУКА
Здр., колеги някой има ли информация за яз.Дрангово. Благодаря предварително
То това не е много до Ст.Загора, ама ако не е дебело замръзнало бих бил изненадан, все пак е застояла вода и не ного дълбоко.vikingov написа:Здр., колеги някой има ли информация за яз.Дрангово. Благодаря предварително
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
На голямата пресевна на Зимница излизат прилични морунажи , кефали и каракуди !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Колеги някой мърдал ли е към Обручище - как е там , за канала става дума ? Предварително благодаря!
Здр., колеги някой има ли информация за яз. Еленово, Новозагорско - без такса, шаран - 5 лв.кг, излизат още щука и сом.И къде точно се намира
Началото на март мисля да направя един риболов на ез.Загорка но мисля да по остана и до вечерта,бихте ли ме посъветвали къде да застана за дневен и нощен риболов предимно за плевелна риба а мисля и да хвърля и на фидер дали ще е yдачно и на какво?Благодаря предварително.
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Виждам че в тази тема повечето хора задават въпроси и малко отговарят. Явно ние Старозагорчани си пазим ревностно добрите места за риболов и не ги споделяме с другите. Аз ще ти кажа, че езерото е труден обект за риболов но по същото време 2011 си купих вердевас и от източна страна на моста между старото и новото хванах доста червеноперка. Можеш да пробваш и от юг источно от моста на първата площадка-там е дълбоко.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
Здравеите колеги . Никой не казва нищо за Шанов и Ягода.
Аз щи кажа, половината пресевни на Шаново са замръзнали снега не се е стопил на цяло, днеска направихме една разходка и уж да поскубим но след два часа захранване и мъртвило хванахме пътя.Затворените пресевни на Ягода са замрьзнали, единствено кадето е машината за пясък на тая пресевна хващаха тук таме някой уклей,абе рано си е там още за мирни рибки .
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
[quote="FishMaster"]Виждам че в тази тема повечето хора задават въпроси и малко отговарят. Явно ние Старозагорчани си пазим ревностно добрите места за риболов и не ги споделяме с другите.
Как да кажа къде кълве много в момента...като знам какво стана с шаранчетата,с които заребиха преди 3-4години.Просто клуба на пенсонера Стара Загона НЕ прощава.
П.п. от Ягода съм....
Как да кажа къде кълве много в момента...като знам какво стана с шаранчетата,с които заребиха преди 3-4години.Просто клуба на пенсонера Стара Загона НЕ прощава.
П.п. от Ягода съм....
Рибата не говори,защото энае всичко!!!