Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

Alcedo Competition Bolognese 6006
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Alcedo Competition Bolognese 6006
Здравейте приятели!
Наскоро клатих посоченото в заглавието на темата боло.Честно да си кажа останах доста впечатлен.Видя ми се стегнато и бързо.Да,обаче сухото клатене няма нищо общо с ваденето на риби.Завъртяла ми се е една муха в главата и нещо не мога да я изгоня.Ще са ми интересни мнения от преки впечатления относно пръчката!Интересува ме само и единствено този модел и ще ви бъда благодарен,ако ми спестите всякакви различни от Alcedo Competition Bolognese 6006 предложения!
Поздрави и НаСлука!
Наскоро клатих посоченото в заглавието на темата боло.Честно да си кажа останах доста впечатлен.Видя ми се стегнато и бързо.Да,обаче сухото клатене няма нищо общо с ваденето на риби.Завъртяла ми се е една муха в главата и нещо не мога да я изгоня.Ще са ми интересни мнения от преки впечатления относно пръчката!Интересува ме само и единствено този модел и ще ви бъда благодарен,ако ми спестите всякакви различни от Alcedo Competition Bolognese 6006 предложения!
Поздрави и НаСлука!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Alcedo Competition Bolognese 6006
Дали като е 5-20 грама акция ще е чак толкова стегната не съм сигурен..но все пак ти си преценяваш..да не дойде после малко лигава...иначе данните и са добри като гледам..

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Точно,че за тази акция ми се видя доста изпъната!Не знам с риба как ще се държи обаче!По тази и причина питам запознатите! 

- murphymet74
- ще става разбирач
За тия пари по добре тика сигнал 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Пич,никъде не съм писал на какви пари ще ми стъпи!А и помолих изрично да не ми предлагате други марки!Повярвай ми - запознат съм!
- калин кацаров
- сериозен играч
аз мисля че е добра болонеза, още повече гледам много напоследък се налага на пазара в Италия