Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоем край Пловдив
Модератор: sapuna
- CrossFire
- разбира нещата
На Стоево няма каракуда.Говоря за язовирчето намиращо се най близо до джамията,аз го броя за 2-ри.
За Стоевските язовири съм забелязал,че всеки ги брои по свой начин,което е разбираемо,тъй като много хора не знаят всички водоеми в райончето,а пък и зависи от към къде ги броиш.
Аз ти препоръчвам този:Асеновград-Мулдава-Стоево-караш по главния път(в селото) и гледаш на дясно да подминеш един паметник-след него завиваш на дясно-следва стръмен път завиващ на ляво,но преди да завиеш , напред има път отвеждащ до язовирчето-минаваш стената,спираш колата,палащаш и действаш
За Стоевските язовири съм забелязал,че всеки ги брои по свой начин,което е разбираемо,тъй като много хора не знаят всички водоеми в райончето,а пък и зависи от към къде ги броиш.
Аз ти препоръчвам този:Асеновград-Мулдава-Стоево-караш по главния път(в селото) и гледаш на дясно да подминеш един паметник-след него завиваш на дясно-следва стръмен път завиващ на ляво,но преди да завиеш , напред има път отвеждащ до язовирчето-минаваш стената,спираш колата,палащаш и действаш

-
- ще става разбирач
в случая или те е метнал или него са го метналиmAnTi написа:ха рибата92 аз пък говорих с един приятел коите е на 30 и нещо и каза Че трябва да имаш връзки за мариcа изток

То риба има ама водата е повече.