Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с.Цар Симеоново на Дунава
-
- учете се от него
с.Цар Симеоново на Дунава
И аз да се похваля най накрая - на 06.08 пристигнахме на вилата на Данчо в с.Милчина лъка. Много път, много дъжд и големи надежди. На 07.08. сън и релакс,че бяхме капнали след 12 часово шофиране през поройните дъждове.На следващия ден към 16.00ч. на един от каналите удари на блесна малко щукле - 37см, около кило и малко.Последваха два дълги безрезултатни риболова,докато не настъпи утрото на 11.08.- ставане в 04.00, кафе и кратък разбор и пътеки към голямата река.В 05.30 хвърляне на дънните на жива таранка и тапите със същата стръв.Докато приготвяхме качамака тапите се оплетоха в едната дънна поради силното течение и Данчо и Колю Сървайвара ги взеха да ги прибират а аз хванах дънната(най старата ми пръчка с най старата макара - делфин).Последва опит да откача кордата от водораслите с мощни тласъци и на четвъртия опит последва удар, който почти изтръгна пръчката от ръцете ми
.Имаше развиване на аванса - навиване,пак развиване пак навиване и така 15-20мин. докато накрая Колю я загреба с кепа и Данчо и скочи на врата. Явно е била много гладна, защото нямаше и 10-15мин след като хвърлихме или съм я ударил по главата.
Това е първият ми риболов за щука и откровено изцапах гащите от кеф
.За съжаление трябваше да си тръгваме, но това ми бе достатъчно като за начало.Тъй като съм на вие с компа снимките можете да видите в галерията. Голям кеф - ще се помъча със снимките........ 

Това е първият ми риболов за щука и откровено изцапах гащите от кеф

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
-
- учете се от него
Голямата река е Дунав а с.Цар Симеоново е на 20км. от Видин.На дънната се бе хванала пущината - 85см,когато закова кантара на 5кг се сетих за колегата, пък те по това време сигурно са близали рани
. Така е - всеки търси това което няма,ние по реките те по морето. Относно фланелката - добри спомени от отминали години нищо повече.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
strijok, браво за добрата щука!
Роднина на мойта ще да е.
На дънната...като на дънна?....олово, кука и рибка?
Дълбочина? Разстояние от брега? На каква рибка и с каква големина?
Що не пусна малко инфо и тук: http://forum.nariba.com/viewtopic9536.html
Хубаво е да има поне един малък пост, за да се държи актуална информация там. 

На дънната...като на дънна?....олово, кука и рибка?
Дълбочина? Разстояние от брега? На каква рибка и с каква големина?
Що не пусна малко инфо и тук: http://forum.nariba.com/viewtopic9536.html

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...