JRC теле-карп

Модератор: sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

JRC теле-карп

Мнение от Антон Тонев »

Колеги щи ви замоля, ако някой е държал в ръцете си тази сопа да сподели впечатленията си.Благодая предварително
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7641
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
LBoy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: JRC теле-карп

Мнение от LBoy »

Колега имам 2 такива от миналата година, взех ги за еднодневни риболови на шаран или щука.До тук добре, но едната се счупи на 1 вия риболов на 3-тото замятане с 80 гр олово.
Сега стоят и двете в мазето и сабират прах понеже вносителя няма никакви части за ремонт.

Тези геги са пълен буклук !!!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

LBoy написа:Колега имам 2 такива от миналата година, взех ги за еднодневни риболови на шаран или щука.До тук добре, но едната се счупи на 1 вия риболов на 3-тото замятане с 80 гр олово.
Сега стоят и двете в мазето и сабират прах понеже вносителя няма никакви части за ремонт.

Благодаря колега.Моля темата за триене. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

LBoy написа:
Що пък да е за триене :!: Нека повече хора да научат,какво да не си купуват. :drinkers:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

мисля че от единичен случаи нетрябва да се вадят изводи,или няма да важи фразата,,ефтиното е боклук,, ,щото имам китаиски телекарп по 30-на лв от 5-6 г и мятам с тях 100гр олово без проблем. :drinkers:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
koko6oko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от koko6oko »

Имах една такава,въпреки че съм привърженик на жрц телекарпа е ужасен.Според мен това е най слабата им въдица :!: Само тракането и в разпънато положение ,може да те изкуши да я подариш примерно :)
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Добре де при това положение дайте идей на момчето за телекарп,вид,модел, нещо по добро!Пък и ние ще се информираме!
Георги Тенев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

georgi30 написа:Добре де при това положение дайте идей на момчето за телекарп,вид,модел, нещо по добро!Пък и ние ще се информираме!
"Момчето".Геш, ще взема да те черпя че ме подмладяваш.Идеята беше, да махна старите чешки двуколенки и да си взема за леко дъно такъв вид сопа.
ПП.Някакви отзиви за телекарповете/baracuda/ дето ги продава Сапунджиев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
gentleman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gentleman »

Колега преди време като ходих по магазините да си търся телекарпова пръчка клатих този модел на Trabucco http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... gence-Carp
Изображение
и от между останалите модели които гледах на Sert , JRC тя ми допадна най много в крайна сметка не я взех тъй като ми се стори прекалено лека според мен под 300 гр и си взех този модел на Shakespeare Medriatic T-360 Pro Surf
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
rosho
новобранец
новобранец

Мнение от rosho »

ако не те претесняват парите , погледни тези http://www.ribi-abv.bg/%D1%88%D0%B0%D1% ... rp-pid=221
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

rosho написа:ако не те претесняват парите , погледни тези http://www.ribi-abv.bg/%D1%88%D0%B0%D1% ... rp-pid=221

Взех си от Сапунджиев Baracud-ка.На първо четене- супер.Ще взема още две и ще приключа с разни там чешки сопи и телескопи дето хвърлям за каракуда
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
blaskov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blaskov »

Малко късно пиша,но сега видях темата.Имам една Баракуда на 3.6,но нямам много впечатления с нея,защото съм я ползвал само за един излет и то на пружина,но като цяло ми хареса с плътен връх и се хвърля с голяма лекота.Взех си само един брой за да ги пробвам,но съвсем скоро мисля да си взема още два.
fisher38
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fisher38 »

А някои ползвал ли е показаното по горе Trabucco Indulgence Carp и да каже как е и за какво го ползва и също Formax Aesthetic Tele Carp а и какво им е теглото а също видях и Salmo ELITE TELE CARP / S 3223 на 3.60 и много се колебая
elderonth
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от elderonth »

Аз съм с Покее Супериор Теле Карп, 3,60м 3,5 либри,уникални пръчки,здрави и стегнати,много добра изработка,впечатлен съм.Струват около 70лв бройката.Мятат 110гр без никакъв проблем.Вадил съм шаран 11кг с тях и се държат перфектно.Ако те интересуват говори със Сапуна.Аз дори ги взех без да ги видя,само на думата на Сапуна,и наистина излезнаха перфектни пръчки,бланката им е по тънка от тази на мача ми и тежат около 300гр.Поздрави :D
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”