Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

JRC теле-карп
Модератор: sapuna
- Антон Тонев
- сериозен играч
JRC теле-карп
Колеги щи ви замоля, ако някой е държал в ръцете си тази сопа да сподели впечатленията си.Благодая предварително
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7641
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7641
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Re: JRC теле-карп
Колега имам 2 такива от миналата година, взех ги за еднодневни риболови на шаран или щука.До тук добре, но едната се счупи на 1 вия риболов на 3-тото замятане с 80 гр олово.
Сега стоят и двете в мазето и сабират прах понеже вносителя няма никакви части за ремонт.
Тези геги са пълен буклук !!!
Сега стоят и двете в мазето и сабират прах понеже вносителя няма никакви части за ремонт.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Благодаря колега.Моля темата за триене.LBoy написа:Колега имам 2 такива от миналата година, взех ги за еднодневни риболови на шаран или щука.До тук добре, но едната се счупи на 1 вия риболов на 3-тото замятане с 80 гр олово.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Що пък да е за триенеLBoy написа:

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- разбира нещата
мисля че от единичен случаи нетрябва да се вадят изводи,или няма да важи фразата,,ефтиното е боклук,, ,щото имам китаиски телекарп по 30-на лв от 5-6 г и мятам с тях 100гр олово без проблем. 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- научил се да хвърля
Имах една такава,въпреки че съм привърженик на жрц телекарпа е ужасен.Според мен това е най слабата им въдица
Само тракането и в разпънато положение ,може да те изкуши да я подариш примерно 

Добре де при това положение дайте идей на момчето за телекарп,вид,модел, нещо по добро!Пък и ние ще се информираме!
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
"Момчето".Геш, ще взема да те черпя че ме подмладяваш.Идеята беше, да махна старите чешки двуколенки и да си взема за леко дъно такъв вид сопа.georgi30 написа:Добре де при това положение дайте идей на момчето за телекарп,вид,модел, нещо по добро!Пък и ние ще се информираме!
ПП.Някакви отзиви за телекарповете/baracuda/ дето ги продава Сапунджиев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Колега преди време като ходих по магазините да си търся телекарпова пръчка клатих този модел на Trabucco http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... gence-Carp

и от между останалите модели които гледах на Sert , JRC тя ми допадна най много в крайна сметка не я взех тъй като ми се стори прекалено лека според мен под 300 гр и си взех този модел на Shakespeare Medriatic T-360 Pro Surf

и от между останалите модели които гледах на Sert , JRC тя ми допадна най много в крайна сметка не я взех тъй като ми се стори прекалено лека според мен под 300 гр и си взех този модел на Shakespeare Medriatic T-360 Pro Surf
Не презирай хилавата рожба - може да се окаже син на тигър
ако не те претесняват парите , погледни тези http://www.ribi-abv.bg/%D1%88%D0%B0%D1% ... rp-pid=221
- Антон Тонев
- сериозен играч
rosho написа:ако не те претесняват парите , погледни тези http://www.ribi-abv.bg/%D1%88%D0%B0%D1% ... rp-pid=221
Взех си от Сапунджиев Baracud-ка.На първо четене- супер.Ще взема още две и ще приключа с разни там чешки сопи и телескопи дето хвърлям за каракуда
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Малко късно пиша,но сега видях темата.Имам една Баракуда на 3.6,но нямам много впечатления с нея,защото съм я ползвал само за един излет и то на пружина,но като цяло ми хареса с плътен връх и се хвърля с голяма лекота.Взех си само един брой за да ги пробвам,но съвсем скоро мисля да си взема още два.
А някои ползвал ли е показаното по горе Trabucco Indulgence Carp и да каже как е и за какво го ползва и също Formax Aesthetic Tele Carp а и какво им е теглото а също видях и Salmo ELITE TELE CARP / S 3223 на 3.60 и много се колебая
Аз съм с Покее Супериор Теле Карп, 3,60м 3,5 либри,уникални пръчки,здрави и стегнати,много добра изработка,впечатлен съм.Струват около 70лв бройката.Мятат 110гр без никакъв проблем.Вадил съм шаран 11кг с тях и се държат перфектно.Ако те интересуват говори със Сапуна.Аз дори ги взех без да ги видя,само на думата на Сапуна,и наистина излезнаха перфектни пръчки,бланката им е по тънка от тази на мача ми и тежат около 300гр.Поздрави