Защо не мога да отварям снимките от темите??

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Защо не мога да отварям снимките от темите??

Мнение от s4etovod »

Колеги,

Има ли някой същия проблем и има ли идея на какво се дължи: :arrow: Ето го и проблема:

Техника, оборудване и софтуер както следва: Лаптоп Dell, Windоws Vista, Internet explorer, а интерента ми е VIVACOМ ADSL.

Проблемът ми възниква наскоро и се изразява в това, че въобще не мога да видя/отворя каквато и да е снимка в която и да е тема от нашия форум. Имам в пред вид например....влизам в някоя тема от Риболовни излети, чета текста, но в полетата на снимките започват да се джуркат едни кръгчета и отваряне няма и няма. Дори да изчакам достатъчно дълго пак не ми се отварят снимки.

Преди бях забелязал нещо подобно, но то беше по-скоро забавяне в отварянето на сайта или че въобще не можеше да се отваря за няколко дни.

Само да уточня, че съм много доволен от скоростта на ADSL интернета /ползвам някаква по-яка връзка/ и нямам никакви проблеми с отварянето на снимки в други рибарски, авто и бля бла форуми и сайтове. Само тука нещо яко запецнах..

Ако някой знае защо моля да ме упъти в моя комп или нет е проблема и какво мога да направя.

Благодаря :drinkers:
tihomirnk
новобранец
новобранец

Re: Защо не мога да отварям снимките от темите??

Мнение от tihomirnk »

Проблема е в експлоръра(по-правилно е че проблема е в сайта)с мозила няма да имаш проблеми.
ROCK"N"ROLL
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

tihomirnk написа:Проблема е в експлоръра(по-правилно е че проблема е в сайта)..............
Действително трябва да си смениш версията на ИЕ защото сайта създава проблеми с новите версии,или да си инсталираш друг браузер! Тази тема е дискутирана,виж тук :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 09#p742109
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
s4etovod
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s4etovod »

Много мерси - ще предприема необходимите мерки :axe:
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

и аз да попитам:тези снимки дето са в ,,каре,, защо не се отварят? като ги заредя ми изписва:
404 Not found.не съм наясно изобщо, да си призная.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Това са снимки от старата несъществуваща вече галерия или от друг сървър,но също премахнати!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

sapuna написа:Това са снимки от старата несъществуваща вече галерия или от друг сървър,но също премахнати!
митко ,и какво правим тогава? има толкова мн.теми на теб и др.колеги със снимки и като немогат да се видят ....само някакви коментари.особено за видовете монтажи,на Илия от св. влас му ги няма вече и в галерията.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

delio-haidutin написа:
sapuna написа:Това са снимки от старата несъществуваща вече галерия или от друг сървър,но също премахнати!
митко ,и какво правим тогава? има толкова мн.теми на теб и др.колеги със снимки и като немогат да се видят ....само някакви коментари.особено за видовете монтажи,на Илия от св. влас му ги няма вече и в галерията.
Обсъждаше се доста дълго миналата година,имаше доста недоволни,но имаше и време за да не се стигне до загуба на снимки(към месец,но не с голям успех)
Аз винаги съм мислел че галерията в форума не е за качване на монтажи,снимки на макараи,пръчки и т.н,а после в темите.Обаче забелязвам,че отново се ползва предимно за това..
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Така е!Наистина много стойностни теми загубиха целостта си!Нямаше обаче вариант,аз примерно,да сваля 1500 снимки от тази галерия,да ги кача в друга и после да променя линковете за всяка една в темите!Къртовски и неблагодарен труд му викам аз! ;)
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”