Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

кое е по доброто боло
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
кое е по доброто боло
shimano catana cx te 5-500 или dx te 5-500 много искам да знам каква е разликата между двете ако някои знае предварително благодаря
кеф като хващаш,по кеф като ги пущаш.
Re: кое е по доброто боло
dx te 5-500 е по нов модел
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Колега аз имам CATANA CX TE GT5 много съм доволен,стегната с добър строй,която и от двете да вземеш няма да сбъркаш !!!
Колебая се между двете все пак имат 40лв. разлика но май ще взема модела dx понеже колегата haga пише че е по новия модел.Следователно е по добър според мен.
все пак трябва някой да ме насочи понеже немога да реша сам
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
според мен dx не че cx не е добра (никак даже) но dx е с малко по строина бланка според мен.
ще се прецакам ли ако мана по тънко с модела cx ?заслужава ли си икономията от 40лв. или да не щадя средства?доста по добро ли е болото dx?понеже до сега дърпах скобарите по арда с едно tubertini ама последния път не издържа на напъна на едно "теленце" и изтрештя по средата.та понеже идва пролетната сеч на скобари по арда искам да си взема нещо по надеждно от доброто старо претрошено на две tubertini.
Колега ако имаш възможност иди и ги разклати на място и реши коя повече ти харесва,аз съм ги държал и двете и не намирам съществена разлика и пак казвам, която и да вземеш няма да сбъркашrudamon написа:ще се прецакам ли ако мана по тънко с модела cx ?заслужава ли си икономията от 40лв. или да не щадя средства?доста по добро ли е болото dx?понеже до сега дърпах скобарите по арда с едно tubertini ама последния път не издържа на напъна на едно "теленце" и изтрештя по средата.та понеже идва пролетната сеч на скобари по арда искам да си взема нещо по надеждно от доброто старо претрошено на две tubertini.
-
- разбира нещата
щом си склонен към чупене на въдици се замисли малко и за резервни части..до колкото знам за части на шимано се чака с месеци..това не означава да се отказваш от въпросните въдици,и двете съм ги държал и са добри но точно въпроса с частите ме отказа..за същите пари можеш да си вземеш някаква на колмик или тика ...
- калин кацаров
- сериозен играч
rudamon написа:Колебая се между двете все пак имат 40лв. разлика но май ще взема модела dx понеже колегата haga пише че е по новия модел.Следователно е по добър според мен.
колега не винаги по-новия модел е по-добър от стария, вземи по евтината, защото тези са еднакви
Много благодаря за инфото утре я взимам.ще останат кинти и за някое такъмче.
Честито колега, със здраве да си я ползваш и много наслука !!!rudamon написа:болото е супер:)))))))