Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колеги какво може да ми кажете за язовира на село Любен Каравелово и язовира на Засмяново и реката между тях р.Суха река?
Какъв е режима на риболов, и каква риба може да се лови успещно?
Какъв е режима на риболов, и каква риба може да се лови успещно?
Най-вероятно още са замръзнали.Любен Каравелово е свободен,а Засмяно е под аренда.А от реката си вадя малки рибки за костур,не съм пробвал да ловя там.
Здравейте колеги. Честит 3-ти март на всички българи!
Бихте ли ми казали дали е вярно , че Шуменскто езеро е частно ? Каква е таксата и дали излиза щука в момента , защото смятам да ходя другата седмица! И на каква примамка? Благодаря предварително.
Бихте ли ми казали дали е вярно , че Шуменскто езеро е частно ? Каква е таксата и дали излиза щука в момента , защото смятам да ходя другата седмица! И на каква примамка? Благодаря предварително.
Каква риба може да се лови на Любен Каравелово и Засмяново?
Има ли бабушки и червеноперки?
И на двата не сам ходил от години ,но до колкото се сещам на засмяново имаше червеноперка...
За Л.Каравелово нямам никакъв спомен
За Л.Каравелово нямам никакъв спомен

-
- вече хвърля и на тежко
Лед, и то много. Не става за дупка, вече е тънък и пропукан, и за нормален риболов не става. Поне като ходих на 02.03.KoFFeR написа:Здравейте колеги. Честит 3-ти март на всички българи!
Таксата беше 5 лева миналата година, не съм чул да са я променяли.
На Любен Каравелово има много каракуда. Дребни, до средни. Червеноперка май не съм хващал.mizov написа:Каква риба може да се лови на Любен Каравелово и Засмяново?
-
- новобранец
няКой знае ли тръстиково кога почва риболова.нямам търпение да разпъна род пода
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
-
- новобранец
вярно ли е че можеш да наемеш от тръстиково някои неща които ги нямаш,карп дюшек и други.аз примерно нямам прът за ракета,и дали трябва да те познават или някои да те препоръча че да те пуснат да ловиш там.а някой ако ми каще меил или тел на арендатора ще съм му много благодарен
Бог създаде хората.Полковник Самуел Колт ги направи равни
Имаш ЛСvaskotooo123 написа:вярно ли е че можеш да наемеш от тръстиково някои неща които ги нямаш,карп дюшек и други.аз примерно нямам прът за ракета,и дали трябва да те познават или някои да те препоръча че да те пуснат да ловиш там.а някой ако ми каще меил или тел на арендатора ще съм му много благодарен

Здравейте колеги.Някои ходил ли тази година на Езерец за щука,мисля да прескоча тази седмица. Бях решил да ходя до Шуменското езеро ,но казаха че е още в лед ,дали и на Езерец има лед? Никога несъм ходил там и казват че излизат добри щуки и на какви примамки дава най добре.Благодаря предварително.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Задължително трябва да имаш гащеризон,защото там местата за риболов са ограничени и няма как да мяташ от брега-трябва да се газиKoFFeR написа:Здравейте колеги.Някои ходил ли тази година на Езерец за щука,мисля да прескоча тази седмица. Бях решил да ходя до Шуменското езеро ,но казаха че е още в лед ,дали и на Езерец има лед? Никога несъм ходил там и казват че излизат добри щуки и на какви примамки дава най добре.Благодаря предварително.

Хайде успех,и пиши как е минал риболова

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Дали се размразиха язовирите покрай Варна,че едвам издържам вече! 

- kolintodorov
- новобранец
Всички не издържаме колега, ама май ще трябва да почакаме още поне месец!rinzz написа:Дали се размразиха язовирите покрай Варна,че едвам издържам вече!

-
- ще става разбирач
С това време май сериозен риболов преди първи май няма да има....
Бива бива зима ама във Варненско такова нещо не е било.
А помня една година, на 28 февруари съм ловил доста костурчета на Елешница и овошките бяха цъфнали....
Бива бива зима ама във Варненско такова нещо не е било.
А помня една година, на 28 февруари съм ловил доста костурчета на Елешница и овошките бяха цъфнали....
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
На Шабла няма лед:http://www.shabla-greencenter.info/index.php?t=922 Айде пробвайте и кажете излиза ли нещо, че и аз не издържам!