Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Боев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от Боев »

Вчера бях между Самуилово и Крушаре - аз и 3бр.корморани.
Съжалих ги горките - една рибка не хванаха!
А за мен не питайте!!!
Пълна скръб!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Колеги как е положението по реката??? Поповска,Черноземска,Срем ?!?!?!
Неделя ми е ден за риби и се чудя на къде да я търся.
Ribarche
Аватар
lbfchy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lbfchy »

Колеги предполагам, че до максимум 15-20 дни ще тръгнат и пролетните едри караконджули. Вие къде мислите да ги търсите ?
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

lbfchy написа:Колеги предполагам, че до максимум 15-20 дни ще тръгнат и пролетните едри караконджули. Вие къде мислите да ги търсите ?
Ами колега мисля към Обручище , но колегите от него регион не пускат никакво инфо , далечко е и малко на сляпо да ходим ...Така , че ако знаете нещо за там пишете.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Днеска никой ли не е ходил към реката?? Или пак си пазим информацията за себе си,на реката миналата седмина имаше над 100 човека от Ямбол.Бургас ... ама в форума се мълчи!!!!
Ебахти и самогъзниците !!!!
:butthead: :butthead: :butthead: :butthead:

--------
Предупреждение!
Ribarche
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

S.Koychev написа:Днеска никой ли не е ходил към реката?? Или пак си пазим информацията за себе си,на реката миналата седмина имаше над 100 човека от Ямбол.Бургас ... ама в форума се мълчи!!!!
Ебахти и самогъзниците !!!!
:butthead: :butthead: :butthead: :butthead:

--------
Предупреждение!
Светльо , днес е имало колеги на Морския клуб - хващали са дребен уклей и червенопера.За Грудовска и Тръстиково днес се върнаха комшии, положението е същото каквото ти казах снощи.Поздрави.
apo84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от apo84 »

Само за Черноземска говорят ама то и там почна да замира работата на мене ми се ходи по Тунджа за там никой не дава информация.
fisher38
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fisher38 »

днес на мочурица никакъв риболов от 15 човека видях само двама да изкарат 5-6 рибки и зверски вятър някаква информация за реката при бонбонена дали е паднала и избистрила и излиза ли нещо
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

fisher38 написа:днес на мочурица никакъв риболов от 15 човека видях само двама да изкарат 5-6 рибки и зверски вятър някаква информация за реката при бонбонена дали е паднала и избистрила и излиза ли нещо
Днеска минах оттам, водата е висока и доста мътна :wink:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
godalione
новобранец
новобранец

Мнение от godalione »

И аз бях на Мочурица на гюловете,ама риба не видях да се извади.От около 10 до 15 часа нямам пипане,а онзи ден в снега реших да пробвам за 2 часа 10-тина перки около длан.викам си аз в Събота го дават меко времето ще я пукна ама....... :finga:
КОТУИ, ТАКОЗ"
nqkoisitam
новобранец
новобранец

Мнение от nqkoisitam »

Здравейте колеги,

От няколко дни на Морски клуб има доста хора, хващат предимно уклей. Днес преброих около 20-на човека, предимно с къси щекички. Стръвта е бели и/или червени червеи, дълбочината околко метър.
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Актуално инфо за реката от днес.
Просто не си губете времето с 2 думи.Нов преход от около 120 км от Сливенските минерални бани през де що се сетите каналчета и притоци на Тунджа никъде нищо.Водата се е избистрила като на Самуилово е кристална вече и не се вижда никъде една рибка.На циментовото корито около Шел-а в местата където се е събрала отгоре една пелена над водата от боклуци т.е. в участъците без почти никакво течение се обажда по някоя каракуда обаче взима толкова рядко и мудно че с плувка 0,5 едва се усеща пипането.
На морския клуб е панаир, уклея много дребен, кълве с интензитет около 6-7 рибета на час като днес за разлика от вчера не се влияе от никаква захранка.Кълве в по-добре напечените от слънцето участъци на 60-70 см дълбочина.В Ормана на канала излиза също уклей малко по-едър на бял и пинки.
Ще се наложи да успокоим страстите още десетина дни.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
voblep4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от voblep4o »

Ако през седмицата пече слънце , другата събута и неделя ще запукаме гърленските 20-25 сантиметрови белици във дупката където преди години багера беше скъсал кофата. Обаче е много важно поне от сряда нататък да пече , макар и с вятър. На белицата там толкова и трябва........
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Аватар
melvinantani
новобранец
новобранец

Мнение от melvinantani »

Колеги някакво инфо за реката около Коневец и Черноземска от тия дни. :? Миналият понеделник все още ставаше приличен риболов...... :?:
''Отново на реката !!!"
kevin75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kevin75 »

Имам малко оскъдна информация относно Петъшния риболов 02.03.2012г. След като и ние нямахме информация от ТУК-Форума, решихме да направим риболовен излет на Арапийска. Предния петък имахме по някой друга хубава рибка, Но за съжаление сега нещата бяха други, от самото начало на деня нищо, проверих и колегите които бяха по надоло там където се събират Арапийска(черноземскат) с Попвска и там Ентусиазъм не липсваше, но рибата не кълвеше.. продължихме така до края на деня без промени през деня макар, 4е опитахме различна тактика подхранка и презентации.общо 18 рибета на 4-човека.

П:С Според мен времето се променя и Налягането пада тия дние, което е една от причините за слабия риболов, другата е затоплянето което кара рибата да се пръска и по лесно да намира храна, и трето е ,че доста риба се излови и наистина няма толкова големи пасажи вече..
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”