Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

инфо за осъм
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: инфо за осъм
По Осъм от край време рибата се групира на ЖП прелеза до гр.Левски и покрай бента на с.Бацова махалал.Като не са изключени и удъри на щуки от бента надолу.Нслука
-
- научил се да хвърля
ниакои да каже нещо за осама ниаква пресна информациа.има ли вода ниамали как е що е?
-
- научил се да хвърля
никои ли не ходи на осъма?
Има ли клен на Бацова махала?
-
- научил се да хвърля
Тая година на Бацова е по-слабо.Мои авери на няколко пъти са правили риболов,но под моста на Изгрев и местата около него.Аз лично тази година не съм ходил,но миналата на Бацова правехме супер риболов надвечер на парченце уклей.Ама ме съмнява че сега е замръзнал,не съм се чувал скоро с пичовете от моето село.PAVLIN73 написа:Има ли клен на Бацова махала?
Вчера бях на бацова махала.Реката замръзнала около 25см лед.Имаше 4 дупки които бяха ползвани но риболовци липсваха.Пробвах в трите на бял но без резултат.
-
- научил се да хвърля
PAVLIN73 написа:Вчера бях на бацова махала.Реката замръзнала около 25см лед.Имаше 4 дупки които бяха ползвани но риболовци липсваха.Пробвах в трите на бял но без резултат.

Не съм ходил под бента защото няма път до там.Снега е изчистен само селото и трябва да се гази много.
-
- научил се да хвърля
Миналата година пак беше замръзнал и местните ходиха именно точно под бента в бързея и ловяха.Но повечето смятат,че по-тънко от 0.30мм.за повод е обидаPAVLIN73 написа:Не съм ходил под бента защото няма път до там.Снега е изчистен само селото и трябва да се гази много.

Затова преди да завали снега бяха просто публика.Постоянно ме питаха на каква стръв ловя и на какъв монтаж. 

Днес на бацова махала водата като ниво добра но малко по мътна от колкото трябва.Половин кило бял 3 часа висене 1 уклей.