Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Продължението
-
- фен клуб-скобар
Продължението
Здравейте отново
След нови дълги размисли дали ходим или не естественно кое надделя
няма да описвам непоносимия вятър който духаше от сутринта
Реших днес риболова да бъде на фидер
На реката пристигнах около 13,00 на дашните места естествено беше панаир ,така че се наложи да си направя едно местенце в едни драки на които се закачвах постоянно но какво да се прави да съм отишъл рано,захранката си бях разбъркал предварително още сутринта добавих бял червей и заредих кошницата

това ми беше работното място просто невероятно тясно и ужасно

този реших да го фотографирам при посещението му в кепа

ето един немирник увиснал на куката ми

ето и резултата към 17,30

взех рибит, които са в черния плик,достатъчно са за една вечеря, а рибите от живарника пуснах обратно , е това последното не се хареса на някой но както и да е важно е друго
ето ме и мене с рибите

въпреки отвратителния вятър който не се спря,си направих един добър скобарски излет на фидер,реката още държи високо ниво но се бистри
е това е от мен за излета
Поздрави на всички и успех
След нови дълги размисли дали ходим или не естественно кое надделя
няма да описвам непоносимия вятър който духаше от сутринта
Реших днес риболова да бъде на фидер
На реката пристигнах около 13,00 на дашните места естествено беше панаир ,така че се наложи да си направя едно местенце в едни драки на които се закачвах постоянно но какво да се прави да съм отишъл рано,захранката си бях разбъркал предварително още сутринта добавих бял червей и заредих кошницата
това ми беше работното място просто невероятно тясно и ужасно
този реших да го фотографирам при посещението му в кепа
ето един немирник увиснал на куката ми
ето и резултата към 17,30
взех рибит, които са в черния плик,достатъчно са за една вечеря, а рибите от живарника пуснах обратно , е това последното не се хареса на някой но както и да е важно е друго
ето ме и мене с рибите
въпреки отвратителния вятър който не се спря,си направих един добър скобарски излет на фидер,реката още държи високо ниво но се бистри
е това е от мен за излета
Поздрави на всички и успех
Re: Продължението
Браво Пепи! Както ни зарибяваш, май ще посрещаш гости през седмицата 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво , все пак е останала риба в тая държава

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Супер си ги начесал. Ще споделиш ли нещо за захранката?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Аз бях на 15 метра от пепи и бях абсолюtno kapo. Какво слагаше тоя човек на куките не знам но имаше гол след гол..Докато при мене имаше няколко пипания и все ялови..Аз го дължа на мястото на което бях...имаше много трева по дъното..беше плитко..и аз бях калпав нвщо .Не знам на какво се дължи неуспеха но ми се изкриви вратлето по посока на пепи да гледам какво става..И не бях само аз така..Уж се мисля за майстор -ама не,днес ми беше изнесен урок по риболов..Сменях монтажи ,куки ,поводи и какво ли още не...
но така и не накарах проклетия скобар да яде..Явно мястото където се настаних беше от негодните..понеже аз отидох във 13.00 и само там беше свободно..имаше закачки и беше плитко..Голямо значение има мястото затова не отиваите със големи кошници на пазар
ще останат празни...
Захранката ми беше същата като на пепи ....Моята цел беше щекарски риболов но поради силния вятър не стана работата..но утре пак..
но така и не накарах проклетия скобар да яде..Явно мястото където се настаних беше от негодните..понеже аз отидох във 13.00 и само там беше свободно..имаше закачки и беше плитко..Голямо значение има мястото затова не отиваите със големи кошници на пазар
ще останат празни...

Последно промяна от ribolovcho на Съб Мар 03, 2012 9:40 pm, променено общо 2 пъти.

- mitko ribara
- ще става разбирач
Евала за пореден път на ниво!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Фидера е много мощно оръжие при вятър ! Браво за излета .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Браво за скобарчоците,уцелил си мястото и за белия червей в захранката пишеш,ама за пинките не

Аз там съм пораснал...
Прекрасен излет, продължавай да ни "зарибяваш".
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Е на това му се вика майстор... 

-
- сериозен играч