Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com

Форум

пистолет и пушка
пистолет и пушка
пистолета е ekol special 99 сивият към него си варви куфарче накраиника за ракетите и 8 халосни патрона пушката е баикал mp 512 4.5 с оптика gamo цена за двете 150 лева 0897998915 калоян варна
Re: пистолет и пушка
sisito0 написа:пистолета е ekol special 99 сивият към него си варви куфарче накраиника за ракетите и 8 халосни патрона пушката е баикал mp 512 4.5 с оптика gamo цена за двете 150 лева 0897998915 калоян варна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
sisito0 написа:sisito0 написа:пистолета е ekol special 99 сивият към него си варви куфарче накраиника за ракетите и 8 халосни патрона пушката е баикал mp 512 4.5 с оптика gamo цена за двете 150 лева 0897998915 калоян варна
sisito0 написа:sisito0 написа:пистолета е ekol special 99 сивият към него си варви куфарче накраиника за ракетите и 8 халосни патрона пушката е баикал mp 512 4.5 с оптика gamo цена за двете 150 лева 0897998915 калоян варна
цена само за пушката
- glarusa
- кандидат преподавател
Може ли по-ясна снимка на Байкала и ако може цена по отделно!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
нова цена за комплекта 130 лева
120 лева за комплекта
30 лева пистолета 70 лева пушката това са краини цени
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега нали трябва да се регистрират в полицията. Тези регистрирани ли са? Как стоят нещата при такава продажба. Идеята ми е : могат ли на мен да ми натряскат една глоба 500 кинта ?
Мисля че могат ако те хванат...Но ако е така както мисля незнам дали имат шанс да те хванат освен ако не ти правят обиск 

уп още се продават
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
nedevi30 написа:Сега нали трябва да се регистрират в полицията. Тези регистрирани ли са? Как стоят нещата при такава продажба. Идеята ми е : могат ли на мен да ми натряскат една глоба 500 кинта ?
Всички газови и пневматични оръжия с дулна енергия над 24 джаула трябва да се регистрират в служба КОС (Контрол на общоопасните средства) в съответните районни полицейски управления. Голяма част от пневматичните оръжия кал.4,5 са с по малка дулна енергия и не подлежат на задължителна регистрация, доколкото ми е известно.