Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

10.08.07 - 12.08.07 яз. Бели Лом /Студенец/
Чувал съм че трябва да се кисне около 5-6 дена за да набъбне малко, а и по лесно се усвоявала от стомаха на шарко
. Не знам къде ще му излезе края ако варя 10кг царевица в тенжерата под налягане
майка ще ме изгони от нас ако види ко прая в тенжерата й
А не е ли по добре царевицата да си е натурална ? и по точно леко започнала да повкисва за подхранка защото според мене с тия ароматизатори ние си правим царевицата повече да ни харесва на нас самите от колкото на рибата 

За суха миналогодишна 1 час си е тъкмо - става 2 пъти по-едра и нормално твърда.Ivak написа:Един час в теджерата под налягане не е ли много![]()
Питам защото аз само я кисна не я варя
А за ароматите .... кво да кажа - има много мнения и за и против, но все си мисля, че щом състезателите ги ползват има някакакъв смисъл. Освен ако разбира се това не е някаква голяма конспирация подпомагаща производитетелите на аромати

Вече се сдобих и с кеп мисля че е достатъчно голям дано да върши работа и много риби да вади
Взех го за 15лв мисля че е добра цената а и Неломил нямаше много голям избор от кепове.
Сега остана само проблема с царевицата.. ако някой знае къде в разград има да се продава суха царевица много ще ми помогне

Сега остана само проблема с царевицата.. ако някой знае къде в разград има да се продава суха царевица много ще ми помогне

- dimitar_
- сериозен играч
Все пак и аз да кажа нещо , ами въпреки всички съвети , които ти дават колегите , най - доброто което може да ти помогне , е да направиш правилен извод от собствените си грешки , гледай да не ги повтаряш , и всичко ще си дойде на място !
Най - вече , чети във форумите , не се притеснявай да питаш за каквото и да е , отговор винаги ще имаш ...
Колкото за царевицата , аз поне работя със суха , а понякога я кисна 24 часа преди риболов , и винаги захранвам с това , с което смятам да ловя !
И още нещо , първо трябва да свикнеш с мисълта , че да се върнеш "капо" от излет , не значи , че си прекарал лош риболов , и изобщо не е повод за какъвто и да е срам , ти сам си се убедил в това , емоциите които си изживял са равни на тези , които би изпитал ако беше извадил рибока !!!
Късмет ... и следващият път да се снимаш до него !!!
Най - вече , чети във форумите , не се притеснявай да питаш за каквото и да е , отговор винаги ще имаш ...
Колкото за царевицата , аз поне работя със суха , а понякога я кисна 24 часа преди риболов , и винаги захранвам с това , с което смятам да ловя !
И още нещо , първо трябва да свикнеш с мисълта , че да се върнеш "капо" от излет , не значи , че си прекарал лош риболов , и изобщо не е повод за какъвто и да е срам , ти сам си се убедил в това , емоциите които си изживял са равни на тези , които би изпитал ако беше извадил рибока !!!
Късмет ... и следващият път да се снимаш до него !!!
Аз пък се питам- като е имало сумати кибици на ваденето- защо не му подвикнахте малко акъл на новобранеца?!
Например: "Ееей пича, дигни върха малко нагоре, че ще скъса!"
и т.н. аз нямаше да се стърпя какъв съм си досаден зевзек...
ПП. От изпусната голяма риба се научава повече от голяма хваната- метай, Баце и се не бой!
ПП. От изпусната голяма риба се научава повече от голяма хваната- метай, Баце и се не бой!

Ами само да попитам ти ще даваш ли съвети, когато до младежа е семейството му и още някакви "специалисти" и ти никого не познаваш както и те теб - ами ще те напсуват. Още повече, че какъв риболовец си ти като ловиш червеноперки на плувкаbisko71 написа:Аз пък се питам- като е имало сумати кибици на ваденето- защо не му подвикнахте малко акъл на новобранеца?!

Чест му прави, че постави проблемите си тук във форума, където ще чуе много мнения и ще си направи изводи. Още повече младежа е явно много ителегентен, не се бои да си признае грешките и със сигурност ще стане добър риболовец. Все пак всеки отива за риба с различен мотив - не може винаги да се явяваш в ролята на ментор.
Който иска да знае пита.
Аз съм вече над 40 и все питам

Прав си вече ходя с друг акъл за рибаrupa написа:над 45 мин. борба - е това ако не си заслужава... Следващия ще е твой. Със сигурност вече ще ходиш с друг акъл за риба. Успех.

п.с Върнах се от днещния си излет. По късно ще напиша за улова си в другата тема за Яз. Пчелина Гр.Разград