Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от GODzillata »

Петков, ние подминахме култовата 69 страница и вместо да те тегли към 96, ти се се бъгнал на 88.

Е, халал да ти е! :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Много ми се искаше да достигна аз пръв Кота 1 :D ,
Ама като се замисля, май на GODzillata, по му приляга - той захвана преди мен темата и забеляза потенциала, който тя носеше !!!
Аз се включих по-късно, и то след като прочетох няколко негови поста.
Въпреки това,

Камък,
Да почерпиш и двама ни :D !
Много съм доволен, че предвидих да стигнем до тази страница и посочих срок, който спазихме !!!

Камък,
Малко трансформирахме темата ти, ама ти не се сърдиш, поне така разбрах !
То пък стана по-интересно, включиха се доста хора, всеки разказа нещо от себе си или за себе си и питката /темата/ се затъркаля - та до днес.
А сега е на ред Инкубуса - до Кота 2 :wink: !
tct

Мнение от tct »

G.Petkov написа:Не,
Разкажи за хорото в ледената река!
Как се влиза, какво се усеща, как се преборва хипотермията?
Ето тези неща са в сърцевината на тази традиция!
Кабелната мрежа не ни интересува на този етап!
Доста време мина ,губят се спомени.Тия юнаци са омаяни,както си викат,аз бях направо замаян от вино.Интересно е,специално аз си спомням ударите на тъпана,сигурно и нестинарите усещат подобно нещо - някакви особенни вибрации.С такива змейове не се бях захващал,изпадат в нещо като транс.Във водата издържах около пет минути,после реших да се сгрявам и изгубих образ и картина,тъй де осраааааме ме са най безславно. :(Тез балканджии са корави хора,признах ги ,кат си представиш ,че съм 110 кила здрав бУлгаристанец:D
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Аз пък направих кариера в Неходенето на тренировки:) Мнооого ми идва отвътре да не се съобразявам с правилата:)

Бат Георге - не съм бил на калоферското хоро, ала, ако искаш на година да отидем заедно. Бях обаче сам преди две години да вадиме една количка, закеркенечена в един хелинг. Е, на края на половиния час чакане някой да се сети отпусне малко въжето, та да откеркенечим количката, направо си се натаковах. И бях син като индиго.

А туй, лудото хоро требе да е друго - то има и движение и пеене и предварителна "разгрявка" и сила и дух и приятелство - а не самотно гъзе, зъзнещо във водата:)

Както разправя цтц-то - Транс някакъв ги обхваща:)
Георге - в събота вечер запазвам маса в Колаклиите - там ли си?:)

А темата си се развива точно по "правилата" - всеки си вади "ракията и мезетата" и сяда на масата:)
Аз други правила не съм определял:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Пссссссссс, некФо замряхте, бре?! :roll:

88-ма страница беше само първата височина! :idea: :D
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Да бе - замряхме???
Тамън посягам да залепя Първото Пльоч - звъни ми телефона и Бач ми Георге ми къса сърцето с Прясната новина, че няма да уважи поканата ми...
КАк да работиш...
Как да пиеш.......

Замряли били?
А, да се връщаш от Отвъдното, с отказана покана - как ти се види бре, КирилЕ?:)

Лесно му е на него - ша замира:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ех....вярно животът е радост и тъга...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Общо взето,всичко се развива по план -приемам напомнянето за постигане на Кота 2,както и обещавам активен принос по въпроса.
Изказвам дълбоко недоумение и лекинко неразбиране от поста на другаря модератор П.И.,който предложи да съм му ядял гъзюгата,тлъста и мазна. :?: Драги другарю П.И.,имам мезета достатъчно,не само си купувам,ами много благодарни хора носят,така,че няма как /поне в този живот,деебъ :) /,да допра до твоята гъзина -както в пряк,така и преносен,а и в двата консумативен смисъл/ :lol: Не смятам точно с теб да си мерим нищо - нема нужда,поне за мен -за каквото е трябвало,отдавна съм се доказал и от 20 години не участвам в състезания,надебаване,надяждане,надпиване и надприказване .
Конкретно,седмицата от прехода тръгна по план -свърших некои работи,обядвах с който трябва,за да си улесня в обществен интерес свършването на други народни работи,плащах си чинно всички сметки,като тази вечер на теоректико-социалната конференция даже и почерпих за некои работи.Подариха ми една иконка -ръчна изработка,на Сусо - моят адаш -божий син според една от религиозните мистерии :lol:Наистина,напротив разпоредените т.нар.великденски пости,замезвахме с два вида различно приготвена сланинка,плюс задушени картофки с кашкавал и бекон,плюс овча саздърма,мазно сирене с червен пипер и зехтин,като от нямане какво друго да обсъждаме,ровичкахме несъмнената победа на товарищ Путин във великата Руска държава.
Докладите на колегите откъм перспективите на риболова бяха в тона,който съм оповестил вече на друго място в този форум.Имаше и сексуални пенсионерски забежки по посока на сервитьорките,ама тва не са сериозни въпроси за коментар.Служих доста и на себе си -успях да изгледам и едно филмче от руските продукции след 2000 г.-горещо го препоръчвам,нарича се "Сволочи",много интересна трактовка,а си е и екшън.Утре имам други ангажименти -ако процесуално всичко е наред,ще довършим едно делце на едни хитри копеленца,които са опитали с трици да ловят маймуни -да прокарват в обръщение снимани на цветен ксерокс двайсетолевки :lol: Такива са нещата от живота на прехода по нашите географски ширини и дължини,бъдете здрави,пийте умерено само проверени и доказали се питиета :drinkers:
Аватар
stonetales
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stonetales »

Тоя, последния пост, може да бъде само на човек, построил комунизЪма:)
Кому низъм - кому не низъм - ама - така ше е:)

Та ка йе мале ле така йеее
така йее иии така ше йеее
щом се овчарето драгуваааттт
драгуват малеле пък Не зимът...

стара странджанска песен:)

НО - нека ви покажа смели и отважни хорица, дет служат не само на себе си, но и на Останалийо свет със примера си:)

Изображение
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Във връзка със снимката - според мен Ботев и др. поети и писатели по онова време - са си били чиста проба алкохолици, които са писали осенени от алкохолната муза.....седял си е чилякът в кръчмата, наливал се е с вино, по едно време започнал да реди разни рими, които някак е успял да запише на салфетка, а сто и кусур години по-късно разни литературни критици се опитват да ни обясняват какво, аджеба, искал да каже лирическия герой... :mrgreen:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

GODzillata написа:Във връзка със снимката - според мен Ботев и др. поети и писатели по онова време - са си били чиста проба алкохолици, които са писали осенени от алкохолната муза.....седял си е чилякът в кръчмата, наливал се е с вино, по едно време започнал да реди разни рими, които някак е успял да запише на салфетка, а сто и кусур години по-късно разни литературни критици се опитват да ни обясняват какво, аджеба, искал да каже лирическия герой... :mrgreen:
Ми значи , по твойта логика не трябва да се четат в трезво състояние :lol: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Не бе Ице , не мерим нищо , просто си водя диалог :D В тоя ред мисли да те питам - по вашият край намира ли се домашна козя пъстърма ? Не съм ял такава от едно поне петнайсет години и ми се е образувал ищах за нея , та да попитам :roll: Не друго ами по време на забраната на сладководната риба , се си мисля да отскоча да поапна един боб със сланинка на Широка Лъка и да потърся петнисти по разрешените участъци и ако се найде и от козята амброзия ще е пърфект :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

INCUBUS написа:Служих доста и на себе си -успях да изгледам и едно филмче от руските продукции след 2000 г.-горещо го препоръчвам,нарича се "Сволочи",много интересна трактовка........
Като любител на руското кино послушах съвета ти и изгледах филмчето............
Филмът е изключително силен!
Да, залага на психологията. Преобръща представите за това кои са положителните и кои отрицателните герои.!?
Няма нищо общо с идеологическите съветски филми за войната.Представя я в чисто човешки план.Не можех да повярвам, че руснаци ще направят филм, в който фашисткият офицер, когато види, че от небето на чиста смърт са спуснати деца, да възкликне: "Господи, каква е тази война, ние хора ли сме?"
Някои могат да кажат,че е измислен!? А знае ли се в действителност.....като и сега продължава да се използват деца под една или друга форма в"разновидностите на съвременната войната"!?!? ...
В този жесток свят,в които живеем,май има още много люде,които надали се замислят, че колкото и да е странно и от двете страни стоят не просто врагове, а хора, с техните човешки съдби?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мда....очаквайте след време "Сволочи" 2 - США в Иране, както и "Сволочи" 3 - Путин vs. весь мир. :roll:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

stonetales,де да бях построил нещо като комунизъма,ама като имам пред вид некадърността си /по ме бива да развалям,не да строя /,ми се струва,че не съм -напоследък нуждите ми надхвърлят с много възможните дадености :lol:
Телескоп,аз също съм любител на руското кино и много се кефя,като намеря нещо такова -хем да е специфично руско,пък да не е претоварено с груби идеологически внушения...
П.И.,мисля,че е изчезнала козята -аз ровичкам навсякъде,ама поне от 15 години не съм и виждал такава.А тя и тази овчата от понеделник вечер беше правена някъде другаде.За Широка лъка се моли да има неква вода в реката по онова време,че напоследък и там лепнаха заразата от инфекцията "мини-ВЕЦ" :mrgreen: Така,че петнисти може и да няма,ама боба със сланинката ще ти е сигурен :D Всичко това са особености на прехода,така,че карай да върви.
Заключено

Обратно към “Разни”