Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Уби всичко детско в мене
Инак от известно време сънувам идилията - парче козя пъстърма , яко солена и твърда като камък . До нея бучка прясно сирене , два домата , половинка топъл леб и шише червено , от тежкото . Инак аз по принцип дестинацията Широка Лъка я предвиждам единствено от гастрономична гледна точка . Там по вашите региони са "милиони" , как казва Станилча , пъстървовите рекички , та се ще се намери някоя дет е екстра и дава , баш тогава 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- stonetales
- разбира нещата
Пичове - много благо си редим приказката и се ебаваме със себе си и със ближните - от време на време......
Ала, тая вечер Гейзерите избиха рибата (или поне аз забелязах, че го правят) - докато си пиех винцето в компанията на човек, когото познавам от 35-40 години - засякох по някакъв канал реклама на ваксина , която "Трябва" да бием на дъщерите си Против РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА????????????
..........Е - че тази аксина води до Безплодие - едва ли някой го интересува.......
Инку - при цялото ми уважение и към себе си и към твоя труд - Тази държава ли защитаваш?
На Кого служим.................
Ала, тая вечер Гейзерите избиха рибата (или поне аз забелязах, че го правят) - докато си пиех винцето в компанията на човек, когото познавам от 35-40 години - засякох по някакъв канал реклама на ваксина , която "Трябва" да бием на дъщерите си Против РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА????????????
..........Е - че тази аксина води до Безплодие - едва ли някой го интересува.......
Инку - при цялото ми уважение и към себе си и към твоя труд - Тази държава ли защитаваш?
На Кого служим.................
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
-
- кандидат преподавател
Тази държава не ми плаща чак толкова,че да я защитавам -поне независимо от вътрешната политика,която се води от управляващите от законодателната и изпълнителната власти.Трудя се за себе си,като защитавам МОИТЕ разбирания за човешка справедливост.Същевременно,това ми доставя огромно удоволствие,защото мога да си свършвам работата за деня бързо и сравнително качествено,така,че в рамките на служебното,си извоювам доста свободно време,което оползотворявам в служба на себе си
В интелектуално-културен план,не в материално-корупционен
В хармония съм с вътрешните бесове,като за сега не мога да се справя само с призрачната надежда,че ще ми паднат хубави пари от тотализатора,което пък ще позволи да спра да работя и по цял ден да си ходя из горите или да съм на риболов 

- GODzillata
stonetales написа: ..........Е - че тази аксина води до Безплодие - едва ли някой го интересува.......
...............
А че иначе моЕ се умре, а?
Една колежка сдаде багажа преди няколко години именно от това, а нямаше и 40 г.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Днес ходих на леда с един от споменатите по-горе майстори и на подледния и пъстървовия риболов.
Колкото повече ходя, толкова повече се смайвам от видяното.
Голям язовир до София, лед -дебел, рибари - малко, риба - още по-малко.
И на леда млад мъж с две девойки, ловят костур.
Момичетата млади, стройни и хубави, посрещащи всяка рибка със звънлив смях.
Облечени като за разходка в МОЛ-а, леки палтенца, елегантни ботушки.Не като мен - с плуващ, ветроустойчив костюм
!
Моя спътник, даже и ги попита:
- Вие да не идвате от дискотеката ?
Ама ловят. Младият мъж им набожда стръвта на куките, напътства ги как да пуснат тъкъма, как да засекат, и девойките ловят
!!!
Ама жестоко ловят.
Ние, с другия корифей на подледния риболов, дупчим дупки, обикаляме наоколо /щото се познават / ама не ще.
А девойките продължават да ловят.
По едно време спрях опитите /все нещо хванахме и ние, де/ и с удоволствие дискретно наблюдавах успешната серия на младите хора. Пълен кеф, бих го нарекъл.
Накрая към 15.00 часа компанията си тръгна и ни покани на техните дупки.
Едно-две кълванета и рибките си тръгнаха с девойките!!!
Сигурно повече от 25 години ходя на леда, какво ли не съм виждал:
-бебета в колички на леда
-леки коли върху леда на същия язовир
-самият аз съм водил девойка /една/ на леда и също добре се справяше
Ама с две девойки и всичката риба от района да ти застане под дупките, не бях виждал
!!!
Да са живи и здрави и пак да ги разбият
!
Колкото повече ходя, толкова повече се смайвам от видяното.
Голям язовир до София, лед -дебел, рибари - малко, риба - още по-малко.
И на леда млад мъж с две девойки, ловят костур.
Момичетата млади, стройни и хубави, посрещащи всяка рибка със звънлив смях.
Облечени като за разходка в МОЛ-а, леки палтенца, елегантни ботушки.Не като мен - с плуващ, ветроустойчив костюм

Моя спътник, даже и ги попита:
- Вие да не идвате от дискотеката ?
Ама ловят. Младият мъж им набожда стръвта на куките, напътства ги как да пуснат тъкъма, как да засекат, и девойките ловят

Ама жестоко ловят.
Ние, с другия корифей на подледния риболов, дупчим дупки, обикаляме наоколо /щото се познават / ама не ще.
А девойките продължават да ловят.
По едно време спрях опитите /все нещо хванахме и ние, де/ и с удоволствие дискретно наблюдавах успешната серия на младите хора. Пълен кеф, бих го нарекъл.
Накрая към 15.00 часа компанията си тръгна и ни покани на техните дупки.
Едно-две кълванета и рибките си тръгнаха с девойките!!!
Сигурно повече от 25 години ходя на леда, какво ли не съм виждал:
-бебета в колички на леда
-леки коли върху леда на същия язовир
-самият аз съм водил девойка /една/ на леда и също добре се справяше
Ама с две девойки и всичката риба от района да ти застане под дупките, не бях виждал

Да са живи и здрави и пак да ги разбият

- stonetales
- разбира нещата
Коментирах единствено промиването на мозъци.
Добре, че извора на стабилност не отреагира като мен:)
Предполагам, Бачо Георге, че лекотата на изживяването (като цяло) е бил магнита, привличащ рибките към тия двете девойчиня.
Вземем ли се на сериозно - както аз снощи - лекотата изчезва!
Ко направих - предизвиках неприятни емоции - и във себе си и във вас.
Ако бях в такова състояние на леда, щях я да пропадна, я да закача някой кабел или гнило дърво, я да покъсам и хвърля целия такъм.
Никога не е късно да станеш за къшмер:)
Добре, че извора на стабилност не отреагира като мен:)
Предполагам, Бачо Георге, че лекотата на изживяването (като цяло) е бил магнита, привличащ рибките към тия двете девойчиня.
Вземем ли се на сериозно - както аз снощи - лекотата изчезва!
Ко направих - предизвиках неприятни емоции - и във себе си и във вас.
Ако бях в такова състояние на леда, щях я да пропадна, я да закача някой кабел или гнило дърво, я да покъсам и хвърля целия такъм.
Никога не е късно да станеш за къшмер:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- krokibg
- учете се от него
Моля ти се,щом си сигурен че ще спечелиш,пускай и за мене един фиш,да ходим заедно по балканите и за риба,и на мене не ми се работиINCUBUS написа:като за сега не мога да се справя само с призрачната надежда,че ще ми паднат хубави пари от тотализатора,което пък ще позволи да спра да работя и по цял ден да си ходя из горите или да съм на риболов

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- ninastefanina
- сериозен играч
Жоре все повече да има такиви момета.G.Petkov написа: А девойките продължават да ловят.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- Кузмич
- dreamer
Девойки, риболов, тото пенсионери, козя пастърма с мавруд, Родопите, обичам го този преход, па макар и в мечтите ни.
Една част от него успявам да го постигна и на яве и съм доволен от себе си и околните.

Една част от него успявам да го постигна и на яве и съм доволен от себе си и околните.

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- кандидат преподавател
Е,така е сместа от мечти и действителност-аз за разлика от уважавания от мен G.Petkov,от много време пренебрегвам всички девойки -при близък фул контакт смърдят,та се не траят,не са научени да се подмиват редовно.Друго са си зрелите опитни жени,да не говорим за ...не сте ми платили,няма какво да ви отварям за житейските мъдрости
stonetales,никой не успя да ми промие мозъка,докато не се захванах лично към себе си с тази задача -така си го промих с айрана и мастиката,че вече съм непробиваем,неовладяем и неподлежащ на манипулация и контрол
Л.Вичев -драги krokibg,ти си единственият от пишещите по тази тема,който може да потвърди,че аз съществувам реално - зер април месец 2009 година ти докарах на язовира двама -единият огромен пропадащ дребен търговец -Голямата Брада и другият -по-дребен от мен пропил се художник,та ловихме уклеи ,а с теб си говорихме за покера он лайн и въобще за живота.Благодаря за кафето ти.Не съм забравил за твоите инвестиционни нужди и при първа възможност ще ти инвестирам необходимите пари за осъществяване на твоята мечта-проект,ама както правилно си разбрал от цитирания ми пост,засега съм в невъзможност
Кузмич,ми ти поне си на едно предателство разстояние
-Пловдив ,идвай,бе, батьов,ако няма козя,ще ти осигурим друга-че и пататник,клинчек,пък знаеш ли ква благина са "Чушки по Райковски",ама ...извинете,пак са отплеснах по материалното,сори,виноват,щото се връщам у дома след изпращането на една колежка от районното ниво в Пловдив,а това изпращане беше подплатено с такива материални благини,че ако река да ви ги редя сега,стомашните и чревните проблеми ще са ми сигурни.Така съм се промил с ...онуй ... м...."Пещера",че сега от моите запаси съм си сипал за близкане едно мутько,ма пак с айранчек.Наяве съм си,не ми се привиждат розови слонове,утре е 8-ми март -лелей-малей,кво пиене ще става,не ми се мисли,че колежките в таз феминизация на системата преобладават....Няма спиране,в петък пък ми е годишното отчетно съвещание,което приключва с приличен и скромен коктейл къде 17 часа,ама след това е планирано да се извърши едно десантиране на Пампорово,в незнайна ведомствена механа,където такова оливане и осиране ще направим някои здрави елементи /само останалите работни добичета с чиста съвест
/.Осигурен е служебен транспорт за телата,така,че е..л съм всички норми -Етичен кодекс и Правилник за ..... еди кои си ,важното е да държим високо знамето на риболова /любителския за кеф,мразя състезанията!/,както и службата за прехода и службата на самите себе си,щото прехода е в нас и ние сме в прехода,за съжаление,нищо не можем да направим,дръжте квотата за много страници,покрай глупостите тук,има много ценни мисли,продължавайте и туй,и онуй 

stonetales,никой не успя да ми промие мозъка,докато не се захванах лично към себе си с тази задача -така си го промих с айрана и мастиката,че вече съм непробиваем,неовладяем и неподлежащ на манипулация и контрол

Л.Вичев -драги krokibg,ти си единственият от пишещите по тази тема,който може да потвърди,че аз съществувам реално - зер април месец 2009 година ти докарах на язовира двама -единият огромен пропадащ дребен търговец -Голямата Брада и другият -по-дребен от мен пропил се художник,та ловихме уклеи ,а с теб си говорихме за покера он лайн и въобще за живота.Благодаря за кафето ти.Не съм забравил за твоите инвестиционни нужди и при първа възможност ще ти инвестирам необходимите пари за осъществяване на твоята мечта-проект,ама както правилно си разбрал от цитирания ми пост,засега съм в невъзможност

- stonetales
- разбира нещата
Ицо бре:)
С това повсеместно историческо изреждане на фсекви чревоугодки си мисля, че както се казваше на времето - Срещу теб да бягаме - пак не мой те стигнем:)
Честито на жените, че има един ден поне, дет "официално" да се сещаме за тях:)
Да са толкова красиви, колкото е снежна белотата навън:)
Нина - извади куката от устата, да пием по едно за твое здраве:)
С това повсеместно историческо изреждане на фсекви чревоугодки си мисля, че както се казваше на времето - Срещу теб да бягаме - пак не мой те стигнем:)
Честито на жените, че има един ден поне, дет "официално" да се сещаме за тях:)
Да са толкова красиви, колкото е снежна белотата навън:)
Нина - извади куката от устата, да пием по едно за твое здраве:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- Jack Daniels
- разбира нещата
.
Последно промяна от Jack Daniels на Чет Мар 08, 2012 8:15 pm, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

Много страница, много нещо.
Като стигнем до края на прехода трябва ли да се връщаме?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- G.Petkov
Чируз,
Дано никога прехода да не свършва, поне за нас.
Щото с прехода ще свършат и сума ти удоволствия и екстри, които аз, лично много обичам
!
Темата все някога ще свърши, ама за сега върви и то добре!
А за връщането назад - никога не съм се замислял !!!
Да извъртим спиралите в обратна посока ?
Дано никога прехода да не свършва, поне за нас.
Щото с прехода ще свършат и сума ти удоволствия и екстри, които аз, лично много обичам

Темата все някога ще свърши, ама за сега върви и то добре!
А за връщането назад - никога не съм се замислял !!!
Да извъртим спиралите в обратна посока ?
- stonetales
- разбира нещата
Е ПА Н`Е ЗНАМ?:)
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........