Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Два излетеа в една тема
-
- научил се да хвърля
Два излетеа в една тема
Докато някой хора си гледаме децата и смогваме да идем за риба по обяд то някой колеги не спят и заемат местата където обикновено се лови по някоя скоба.Та отивам да видя какво става и както обикновено панаир от хора и отивам да пробвам за някои клен.Това се случва в неделя от около 13 часа до 17 часа на река Малък Искър.

това е уловът за 3 часа на стръв бял червей:

двете малки рибки ги пускам обратно:

Днес по обяд реших да отида до язовир Бебреш, да проверя дали се е размразил и какво е положението там.Имаше размразен участък до брега и реших да хвърля няколко пъти да проверя дали ще има кълване.След около 10 минути и стрелба на няколко прашки бял червей последва кълване - малко кленче.Обнадежден от първото кълване реших да продължа със захранването и опитите за кълване като крайния резултат беше общо 29 рибки повечето кленчета, няколко костура,уклей и две червеноперки:

За сега това е от мен пожелавам успех на всички колеги!

това е уловът за 3 часа на стръв бял червей:

двете малки рибки ги пускам обратно:

Днес по обяд реших да отида до язовир Бебреш, да проверя дали се е размразил и какво е положението там.Имаше размразен участък до брега и реших да хвърля няколко пъти да проверя дали ще има кълване.След около 10 минути и стрелба на няколко прашки бял червей последва кълване - малко кленче.Обнадежден от първото кълване реших да продължа със захранването и опитите за кълване като крайния резултат беше общо 29 рибки повечето кленчета, няколко костура,уклей и две червеноперки:

За сега това е от мен пожелавам успех на всички колеги!
Re: Два излетеа в една тема
Eй, Пачи мноооого, мноооого силен. 

- preparatos
- вече хвърля и на тежко
страхотни риби, и тука много ефектна снимка е станала от отражението на слънцето в язовира.....инак, като цяло шиманото, леко грози пейзажа, но ше го преглътна.....

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Супер излет!
Само седмица преди теб бяхме на леда на Бебреш, а сега вече се ловят на плувка, май му се вижда края на ледниковия период

Само седмица преди теб бяхме на леда на Бебреш, а сега вече се ловят на плувка, май му се вижда края на ледниковия период

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- новобранец
Колега, в кой участък на реката си бил, може някой път да се засечем, като гледам от кой град си. А за улова, в това немане в М. Искър си е направо страхотен.

Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
-
- кандидат преподавател
Няма значение улова,браво за излета с куража да газиш нестопения сняг 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, отличин излет !

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- новобранец
браво колега отличен улов и всичкото това след като си гледал и детето!хвала на таквиз рибари!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Здрасти колега, хубав излет си спретнал на Бебреш. Имам един въпрос: имали прокарани пътечки до водата или е писта/дълбок сняг?
Мерси.
Мерси.
Да допълня въпроса - пътя от магистралата до долу как е, че Кърцата там беше бутал половин ден?Bayivan написа:Здрасти колега, хубав излет си спретнал на Бебреш. Имам един въпрос: имали прокарани пътечки до водата или е писта/дълбок сняг?
Мерси.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- научил се да хвърля
няма пътеки до водата колкото до пътя от магистралата аз не минавам от там и не знам как е положението.
-
- научил се да хвърля
а от къде минаваш колега може ли да ме упътиш..благодаря предварително.