Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
В интерес на истината, човека каза, че ползва щеката за ориентир къде храни и там да мята фидера. Друг е въпроса, че на това место това хич не е нужно 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Не знам защо вобще написах тази тема,не съм предполагал че ще почнат нападки кой колко уловил и кой колко взел,Колега Наско мисля че не е редно да нападаш човека,зел, зел всеки сам си преценява.Дай да вземем тройкаджиите които бяха на вира,ти да видиш какво отнесоха те.
Нападаме се безпричинно после се сърдиме защо не се пише по форумите къде какво е било.
П.П. Моля колегите с това, дискусията по този въпрос да приключи,за да може и други колеги да напишат къде и какво за по реката.
Нападаме се безпричинно после се сърдиме защо не се пише по форумите къде какво е било.
П.П. Моля колегите с това, дискусията по този въпрос да приключи,за да може и други колеги да напишат къде и какво за по реката.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
lybaka2 написа:Колега "ribolovcho" като се видим другия път на вира ела да ти покажа защо ми стои щеката във водата и колко риби съм прибрал,а за всички други които не са били там да поясня хвърлих точно 2 кила " река" смесени с още толкова бисквита и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.ribolovcho написа:Аз да кажа и моето мнение -че "състезателя със щеката" изхвърля 30 кг. захранка,хвана 20 кила риба и не пусна нито едно рибенце обратно..На всичко от горе ловеше и на фидер..Че нали на река се ловеше само със една въдица.. НЕ че със щеката хвана нещо /3-4 риби/
Колега не знам как ще ми обясниш по точно какво ти е правила щеката във водата..но ти обещавам че ще имаш тази възможност ..

Просто констатирах начина ти на риболов и рибата която си прибрал..Че има тройкаджий има но
на мен ми писна да ходя и да плащам актове по съдилищата..Ти като си ги видял и си толкова ..
бабаит защо не отиде да им обясниш колко си прав ..поне аз не видях тройкаджийте да ловят нещо кой знае какво..една -две риби.Но инфо вече от този вир ти обещавам че няма да получиш
повече ,а питаш ли какво ни правят със жълтопепи за репортажите които пускаме от време на време.След събитията напоследък по повод на селяните положението се промени коренно ..
инфо вече само през крив макарон...Аз лично ще се погрижа това да не стане..

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
lybaka2 написа:Много големи ги изкара тия риби, де да беше така.naskobo написа:13 "скУбара"+2 морунажа= поне 7 кг. месо=бракониерство, без значение дали си ги изял сам или със "сАотборниците"lybaka2 написа:,,, и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.![]()
Което за жалост е практика, а не изключение, но във форума не приветстваме( някои поне на думи) бракониерството във всичките му проявления!
Точно така беше скобарите са между 500 грама и килограм и нещо..като от твойте имаше поне 4-5 по около килограм..Нормата я знаеш каква е /състезател си поне така се изказа/ трюмчето също ..просто не мога да
разбера едно..Защо поне не си мълчиш а задаваш отговори.Докато има глупаци да ви дават инфо ще има и тарикати които да ловят и да не пускат.

Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
lapinata написа:Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.
Ти пък как разбра за 12 часа кой прави дразгите тук ...и какви сними съм пускал-..бих те посъветвал ако искаш да ти стане интересно да почетеш някоя друга тема от форума и не почваш още от първото си мнение да даваш акъл на хората..Също така ако си махнеш буквата р от ника
ще се получи нещо доста интересно...

ами ти сега -не обиждаш-другите, а теб като те обидиха ревеш като момаribolovcho написа:lapinata написа:Понеже ми стана много интересна тази дискусия,та да попитам колегата риболовчо.Заедно си пиеш питието с колегите тройкаджии,а нападаш некой който е ловил на въдица.Да не би ти да си пускал риба на реката,поне никъде по форума да си пуснал такава снимка.Бре да му се невиди,ти ли си най големия онбашия на този вир та пускаш такива изказвания.В едно друго твое мнение прочетох че некой ти изкоренил варбичките и си немало да пускаш повече репортажи.Ако ме питаш мене направо си махни регистрацията от този форум,че хора като тебе прават всичките дрязги тук.
Ти пък как разбра за 12 часа кой прави дразгите тук ...и какви сними съм пускал-смешник..бих те посъветвал ако искаш да ти стане интересно да почетеш някоя друга тема от форума и не почваш още от първото си мнение да даваш акъл на хората..Също така ако си махнеш буквата р от ника
ще се получи нещо доста интересно...

Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!
0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325
064/ 804 325
и чичо -Кожохаров-идва и ги прави на -дреб,няма да посмеят да ловят повече на троикиporojanov написа:0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ето какво било състезателен дух-да си опънеш щеката за ориентир,а после да препържиш арматурата със момчетата.naskobo написа:lybaka2 написа:,,, и си хванах 13 скубара и 2 морунажа които бяха изядени още вечерта от мен и моите саотборници.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
porojanov написа:Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!
Колега а ти защо мислиш че не сме звънели..само че нямат бензин хората.../така казват/
правили са проверки няколко но ефекта е никакъв..Стъмни ли се те пак идват..и така

ако е във Плевенско -ми кажи,пък да видим дали няма да има актовеribolovcho написа:porojanov написа:Само ги споменава те Тройкаджиите, ами всички имате телефони - па звънете... където трябва?!
Колега а ти защо мислиш че не сме звънели..само че нямат бензин хората.../така казват/
правили са проверки няколко но ефекта е никакъв..Стъмни ли се те пак идват..и така
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ти по добре съдеиствай за токаджийте да хванем те са по големия проблем..а после и другите
има няколко бандити които таковаха майките на рибата

кажи къде -то така на сляпо-къде да се хване--ribolovcho написа:Ти по добре съдеиствай за токаджийте да хванем те са по големия проблем..а после и другите