Язовир подходящ за нощен риболов

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

RuskiaRibar
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Язовир подходящ за нощен риболов

Мнение от RuskiaRibar »

Кажете плс ако може някой язовир около пловдив подходящ за СПОКОЕН нощен риболов със достатъчно риба и лесно достигаем.Говоря за Събота-Неделя.Информация ще е полезна.Мерси предварително!
Аватар
lz5bf
новобранец
новобранец

Мнение от lz5bf »

Няма ли денонощен магазин в Пловдив
Само там могат да ти се изпълнят изискванията :lol: :lol:
Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало гъза !!!!!
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

По принцип за язовирите , няма недосегаеми и не открити ! Всичко се знае! Един съвет от мен . Ходи на труднодостъпни места , както за автомобили , така и за каруци , ще успееш в риболова - гаранция !Нощеска риболова е забранен тъй или иначе , но като знам постиженията ти , съм сигурен , че още поне 5-6 семейства в страната няма да си останат гладни ! На Слука !!!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега като ти чета изискванията си само за някой платен язовир и то пак не е гаранция че пазача ще те остави да ловиш нощно време.А на другите язовири нощния риболов е забранен и е желателно повече от 3 кг риба де не се взема за ядене.На слука :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

георгиев59 написа:Колега като ти чета изискванията си само за някой платен язовир и то пак не е гаранция че пазача ще те остави да ловиш нощно време.А на другите язовири нощния риболов е забранен и е желателно повече от 3 кг риба де не се взема за ядене.На слука :lol: :lol:
:smt041 :smt041 :smt041
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Хей Неделчо пак ме набара !!!!Добре си изкарахме за 10 дни на Доспат нали???Но нощно време риба не сме ловили а си пиехме ракияка.Догодина живот и здраве пак там със СЕ ИБЕ.За колегите които не знаят ,така кръстихме новата лодка на Неделчо на една помакиня на името я кръстихме Изображение
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”