Дайте мнения за лодка intex Mariner 4

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

milen-kmeta
новобранец
новобранец

Дайте мнения за лодка intex Mariner 4

Мнение от milen-kmeta »

Здравейте колеги!Понеже пиша в форума за първи път исках и аз да Ви попитам нещо.Искам да си закупя лодка intex Mariner 4 ще я ползвам само в язовири за тролинг и да си вкарвам дънните с едно ел.моторче,та въпросът ми е ставали тази лодка за тези неща,ще ми върши ли работа?Ще я ползваме заедно със синът ми.Искам вашите мнения,ще ви бъда много благодарен.
Ето такава http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2174
Последно промяна от milen-kmeta на Чет Мар 08, 2012 5:28 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Дайте мнения за лодка

Мнение от androalex »

Здравей, колега ! По принцип лодката става , но повече за басейн за децата като ходиш на плаж. По-добре събери още някой лев и си вземи нещо с истински транец ,дори има доста запазени употребявани лодки за 500-700 лева. И жилетките са задължителни! Поздрави!
milen-kmeta
новобранец
новобранец

Re: Дайте мнения за лодка intex Mariner 4

Мнение от milen-kmeta »

Колега, благодаря за мнението, но аз ще ползвам лодката 3-4 пъти в годината - нямам много свободно време - жилетката е ясна, но за толкова пъти риболов годишно дали няма да стане?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Дайте мнения за лодка

Мнение от bobo_33333 »

androalex написа:Здравей, колега ! По принцип лодката става , но повече за басейн за децата като ходиш на плаж. По-добре събери още някой лев и си вземи нещо с истински транец ,дори има доста запазени употребявани лодки за 500-700 лева. И жилетките са задължителни! Поздрави!
Според мен 18либри става само ,като завали повечко дъждец , да си джиткаш из локвите :D
Супер мнение :lol: :lol: :lol:
Само да добавя,колега,земи си един по голям чадър за слънце ,дъжд и като платно,при по силен вятър :lol:
Аз там съм пораснал...
milen-kmeta
новобранец
новобранец

Мнение от milen-kmeta »

Значи, за ползването може и да се окаже,че ще я ползвам повечко пъти в годината.За чадъри имам тамън два броя,времето ще покаже.Но аз исках да разбера дали някой има точно този модел лодка и какви са му отзивите за нея.А що се отнася за други модели лодки изчетох доста неща(до колкото се запознах),но според мойте възможности за транспорт съхранение и парични средства се спрях на този модел,даже на първо време мисля само лодка да си взема,а по-нататък и ел.моторче.С времето и аз ще се оборудвам като другите рибари.Благодаря ви!Поздрави!
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piranha »

Колега,по-добро от това което искаш да вземеш а и на добра цена е това:
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
- ползвам я за втора лодка / на малки язовири като Душанци,Копринка и др. / вече 4 г. -никакви проблеми. Успех в избора. :wink:
milen-kmeta
новобранец
новобранец

Мнение от milen-kmeta »

Да знам я,има добри отзиви за нея.По принцип и аз ще я ползвам в малки язовири,но желанието ми клони към Mariner4.Затова исках, ако някой има такава да сподели мнение.Благодаря!
Аватар
denny_mir
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от denny_mir »

Здравей колега, ползвах 2 години INTEX EXCURSION 5, много здрава, мобилна, с транец и
електричка - никакви проблеми. По-нисък клас е от лодката която си харесал. Единствената
причина поради която я продадох е гумения под. На мен лично ми е супер неудобно и
некомфортно движението в лодката на вода. Виждам че MARINER 4 е решетъчен под, но обърни внимание на този детайл.

НАСЛУКА!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бях написал цял роман но го изтрих,да не би да засегна някои вносител на тия дюшеци :lol: :lol: :lol: Чудно мие,по красота ли ги избирате,лодките или просто толкова си разбирате :roll: :roll: :roll: Съвемтвам те да си събереш още 200-300 лв и да си вземеш нещо със транец,дори и втора употреба,100 пъти по-добре от колкото да взимаш тази найлонка :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
milen-kmeta
новобранец
новобранец

Мнение от milen-kmeta »

По принцип затова питам за плюсове и минуси пък може и да се откажа все пак не съм взел 100% решение.Нали всеки иска да има нещо хубаво.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

milen-kmeta написа:По принцип затова питам за плюсове и минуси пък може и да се откажа все пак не съм взел 100% решение.Нали всеки иска да има нещо хубаво.
иска се и гледане,иска се човек да помисли преди да скача и да пълни гушите на идиоти,внасящи тези найлонови торбички !!!!! Ето ти лодка,макар да не одобрявам изобщо гумените лодки !!!

http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 31&t=51021
Бързай преди да са я ръфнали,100лв е по скъпа но ако поговориш,човека ще свали сигурно 50 лв поне !!!

Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

Милене по добре послушай Вичев.
Не прави грешката да взимаш това което мислиш че прилича на лодка.
Задължително с твърд под .Сигурен съм че ще ти се наложи да се изправяш от време на време.
По добре втора употреба ,но с ИМЕ..
Помисли добре преди да направиш избора си ...
Това не е детска игра .Доста хора има издавени с тези найлонови торбички.
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Атанас_Д написа:Милене по добре послушай Вичев.
Не прави грешката да взимаш това което мислиш че прилича на лодка.
Задължително с твърд под .Сигурен съм че ще ти се наложи да се изправяш от време на време.
По добре втора употреба ,но с ИМЕ..
Помисли добре преди да направиш избора си ...
Това не е детска игра .Доста хора има издавени с тези найлонови торбички.
Хората се издавили ,щото не е твърд пода ли. :lol:
И матрияла е същия като на всички останали,бключително и на тоя ТОХАМАРАН,само че е по тънък и няма нищо общо с плажни дюшеци и найлонови торбички :wink:
ИМЕТО е само излишни пари за марка,мойта си е с името на човека ,който си я поръча в Чайна,а издържа на ен брой згъвания за една година :lol:
Аз там съм пораснал...
milen-kmeta
новобранец
новобранец

Мнение от milen-kmeta »

Ами с твърд под има,но те са пластмасовите,а аз искам да мога да я прибирам в колата.До колкото се запознах с тая марка и тя има някакъв ролетен под.Колега bobo_33333 дай някакви снимки да видя твоята.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Я си взимай тогава найлонката и се спасявай.Вече ми писна да се напъвам да съветвам хора които явно не взимат от дума.Бобо е голям специалист много ги разбира лодките :lol: :lol: :lol:

П.П Ще дойде ден,ще се сетиш за мене и за писаното тук :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”