Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Дайте мнения за лодка intex Mariner 4
Модератори: emo vasilev, Кърцата
-
- новобранец
Дайте мнения за лодка intex Mariner 4
Здравейте колеги!Понеже пиша в форума за първи път исках и аз да Ви попитам нещо.Искам да си закупя лодка intex Mariner 4 ще я ползвам само в язовири за тролинг и да си вкарвам дънните с едно ел.моторче,та въпросът ми е ставали тази лодка за тези неща,ще ми върши ли работа?Ще я ползваме заедно със синът ми.Искам вашите мнения,ще ви бъда много благодарен.
Ето такава http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2174
Ето такава http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2174
Последно промяна от milen-kmeta на Чет Мар 08, 2012 5:28 pm, променено общо 2 пъти.
Re: Дайте мнения за лодка
Здравей, колега ! По принцип лодката става , но повече за басейн за децата като ходиш на плаж. По-добре събери още някой лев и си вземи нещо с истински транец ,дори има доста запазени употребявани лодки за 500-700 лева. И жилетките са задължителни! Поздрави!
-
- новобранец
Re: Дайте мнения за лодка intex Mariner 4
Колега, благодаря за мнението, но аз ще ползвам лодката 3-4 пъти в годината - нямам много свободно време - жилетката е ясна, но за толкова пъти риболов годишно дали няма да стане?
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Дайте мнения за лодка
androalex написа:Здравей, колега ! По принцип лодката става , но повече за басейн за децата като ходиш на плаж. По-добре събери още някой лев и си вземи нещо с истински транец ,дори има доста запазени употребявани лодки за 500-700 лева. И жилетките са задължителни! Поздрави!
Супер мнениеСпоред мен 18либри става само ,като завали повечко дъждец , да си джиткаш из локвите

Само да добавя,колега,земи си един по голям чадър за слънце ,дъжд и като платно,при по силен вятър

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Значи, за ползването може и да се окаже,че ще я ползвам повечко пъти в годината.За чадъри имам тамън два броя,времето ще покаже.Но аз исках да разбера дали някой има точно този модел лодка и какви са му отзивите за нея.А що се отнася за други модели лодки изчетох доста неща(до колкото се запознах),но според мойте възможности за транспорт съхранение и парични средства се спрях на този модел,даже на първо време мисля само лодка да си взема,а по-нататък и ел.моторче.С времето и аз ще се оборудвам като другите рибари.Благодаря ви!Поздрави!
Колега,по-добро от това което искаш да вземеш а и на добра цена е това:
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
- ползвам я за втора лодка / на малки язовири като Душанци,Копринка и др. / вече 4 г. -никакви проблеми. Успех в избора.
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
- ползвам я за втора лодка / на малки язовири като Душанци,Копринка и др. / вече 4 г. -никакви проблеми. Успех в избора.

-
- новобранец
Да знам я,има добри отзиви за нея.По принцип и аз ще я ползвам в малки язовири,но желанието ми клони към Mariner4.Затова исках, ако някой има такава да сподели мнение.Благодаря!
Здравей колега, ползвах 2 години INTEX EXCURSION 5, много здрава, мобилна, с транец и
електричка - никакви проблеми. По-нисък клас е от лодката която си харесал. Единствената
причина поради която я продадох е гумения под. На мен лично ми е супер неудобно и
некомфортно движението в лодката на вода. Виждам че MARINER 4 е решетъчен под, но обърни внимание на този детайл.
НАСЛУКА!
електричка - никакви проблеми. По-нисък клас е от лодката която си харесал. Единствената
причина поради която я продадох е гумения под. На мен лично ми е супер неудобно и
некомфортно движението в лодката на вода. Виждам че MARINER 4 е решетъчен под, но обърни внимание на този детайл.
НАСЛУКА!
- krokibg
- учете се от него
Бях написал цял роман но го изтрих,да не би да засегна някои вносител на тия дюшеци
Чудно мие,по красота ли ги избирате,лодките или просто толкова си разбирате
Съвемтвам те да си събереш още 200-300 лв и да си вземеш нещо със транец,дори и втора употреба,100 пъти по-добре от колкото да взимаш тази найлонка

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
По принцип затова питам за плюсове и минуси пък може и да се откажа все пак не съм взел 100% решение.Нали всеки иска да има нещо хубаво.
- krokibg
- учете се от него
иска се и гледане,иска се човек да помисли преди да скача и да пълни гушите на идиоти,внасящи тези найлонови торбички !!!!! Ето ти лодка,макар да не одобрявам изобщо гумените лодки !!!milen-kmeta написа:По принцип затова питам за плюсове и минуси пък може и да се откажа все пак не съм взел 100% решение.Нали всеки иска да има нещо хубаво.
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 31&t=51021
Бързай преди да са я ръфнали,100лв е по скъпа но ако поговориш,човека ще свали сигурно 50 лв поне !!!
-
- ще става разбирач
Милене по добре послушай Вичев.
Не прави грешката да взимаш това което мислиш че прилича на лодка.
Задължително с твърд под .Сигурен съм че ще ти се наложи да се изправяш от време на време.
По добре втора употреба ,но с ИМЕ..
Помисли добре преди да направиш избора си ...
Това не е детска игра .Доста хора има издавени с тези найлонови торбички.
Задължително с твърд под .Сигурен съм че ще ти се наложи да се изправяш от време на време.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Хората се издавили ,щото не е твърд пода ли.Атанас_Д написа:Милене по добре послушай Вичев.

И матрияла е същия като на всички останали,бключително и на тоя ТОХАМАРАН,само че е по тънък и няма нищо общо с плажни дюшеци и найлонови торбички

ИМЕТО е само излишни пари за марка,мойта си е с името на човека ,който си я поръча в Чайна,а издържа на ен брой згъвания за една година

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
Ами с твърд под има,но те са пластмасовите,а аз искам да мога да я прибирам в колата.До колкото се запознах с тая марка и тя има някакъв ролетен под.Колега bobo_33333 дай някакви снимки да видя твоята.
- krokibg
- учете се от него
Я си взимай тогава найлонката и се спасявай.Вече ми писна да се напъвам да съветвам хора които явно не взимат от дума.Бобо е голям специалист много ги разбира лодките

П.П Ще дойде ден,ще се сетиш за мене и за писаното тук

П.П Ще дойде ден,ще се сетиш за мене и за писаното тук