Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Гледам и не вярвам на очите си
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Гледам и не вярвам на очите си
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=60438
От доста време наблюдавам как във форума няма никакво уважение между колегите. Примера с днескашната тема, какво ще ви стане ако поздравите колежките във форума а и нашите жени, дъщери, майки и тн. Някой прави поздрав за рожден ден или празник хората който ще го поздравят се броят на пръсти. Иначе постоянно упрекваме модератори и администратори за състоянието на форума, но какво са виновни те, че ние не се уважаваме един-друг, форума го правим ние, модовете и админа просто следят за реда. Чудя се, какво толкова всички се увълчиха, нима не сме се събрали в този форум да си помагаме, уважаваме и да намираме нови приятели. Замислете се малко, какво има толкова да делим с колегите, че не показваме грам уважение, дайте да я караме по-задружно, че човек винаги изпада в нужда и не се знае кой-кога ще му помогне.
От доста време наблюдавам как във форума няма никакво уважение между колегите. Примера с днескашната тема, какво ще ви стане ако поздравите колежките във форума а и нашите жени, дъщери, майки и тн. Някой прави поздрав за рожден ден или празник хората който ще го поздравят се броят на пръсти. Иначе постоянно упрекваме модератори и администратори за състоянието на форума, но какво са виновни те, че ние не се уважаваме един-друг, форума го правим ние, модовете и админа просто следят за реда. Чудя се, какво толкова всички се увълчиха, нима не сме се събрали в този форум да си помагаме, уважаваме и да намираме нови приятели. Замислете се малко, какво има толкова да делим с колегите, че не показваме грам уважение, дайте да я караме по-задружно, че човек винаги изпада в нужда и не се знае кой-кога ще му помогне.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Re: Гледам и не вярвам на очите си
Споко Илиика, хората не смеят да не честитят на жените си, нали после няма да ги пуснат на риба
Има и друга тема за празника:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=60437

Има и друга тема за празника:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=32&t=60437
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- emo vasilev
- сериозен играч
Tемата за 8-ми март е дублирана , но по принцип си много прав ! Рождените дни също - толкоз ли не може да драснем 2 реда , ако е за Върхара или Белополски сме в състояние да пишем денонощно , ама да поздравим някого - трудна работа !
Илийка , това не е същия форум в който бяхме в началото ......помниш ли рождения ти ден , който посрещна на Жребчево........
Илийка , това не е същия форум в който бяхме в началото ......помниш ли рождения ти ден , който посрещна на Жребчево........

-
Помня и затова искам всичко да се промени, като в държавата така и във форумаemo vasilev написа:Tемата за 8-ми март е дублирана , но по принцип си много прав ! Рождените дни също - толкоз ли не може да драснем 2 реда , ако е за Върхара или Белополски сме в състояние да пишем денонощно , ама да поздравим някого - трудна работа !

- krokibg
- учете се от него
А знаете,пускат ли ги за риба
Може да не заслужават бе
Илийка,може да не са я видели темата,може да не са влизали във форума и т.н.Ето например аз преди малко влязох,няма как да поздравя които и да е,ако не съм в къщи
Емо,рождениците си поздравяват хората които ги познават.Как да поздравя човек които не познавам дори и по име
Познат човек,които го познавам по име и ник,винаги съм го поздравявал,поне аз така правя

Емо,рождениците си поздравяват хората които ги познават.Как да поздравя човек които не познавам дори и по име

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е аз цял ден ги поздравявам, нали съм барман.
Иначе ................. ще ги поздравя и тука.

Иначе ................. ще ги поздравя и тука.
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Еххх спомени..спомени-и мъката по едно време..То едно време какви шарани имаше..а сега не е така...Сега повечето влизат само да видят къде кълве в момента..ама то не кълве никъде..Само на протмоне...

-
Ти стига си тъгувал по- отминалото време ами се научи къде да пускаш темите. Какво общо има някакъв празник със под форум "Срещи и Купони". Ако организираш някаква сбирка или купон за празника разбирам, но в случая, не могаribolovcho написа:Еххх спомени..спомени-и мъката по едно време..То едно време какви шарани имаше..а сега не е така...Сега повечето влизат само да видят къде кълве в момента..ама то не кълве никъде..Само на протмоне...

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
E мили ми приятелю, колко правота има в думите ти !!!
Но има едно ,,НО'', нали се сещаш, че сме Българи. Ние всичко знаем и можем и ако не отговорим по сепнато , нема да ни бъде или ще ни помислят за залупени както казват по Видинския край.
Еденици са тези, които не се опитват нито се здържат а са просто учтиви наистина. Те са стойносни хора и заслужават оважение.
Всеки един от нас, му е идвало да тегли една на майкаму леля му и сестра му, понеже знае много да пише, ама нали треба да спазваме добрият тон, пък и според мен речника е доста беден за да се защитиш в дадена ситуация и от там идват вече препирните и така нататък и незнанието също.
Пиша за някои съфорумници, не конкретизирам никого, а давам пример, съмият аз също не съм професор , но се опитвам до колкото мога да бъда ясен !!!
Този форум е прекрасен, има си своите бичмета, но къде без тях.
Не можеш накара простака да бъде учтив, рискуваш да напълниш форума с пура-простотия.
Все пак е Форум, всеки има право да пише каквото си иска(разбира се да спазва добрият тон), ама не е същото.
Но има едно ,,НО'', нали се сещаш, че сме Българи. Ние всичко знаем и можем и ако не отговорим по сепнато , нема да ни бъде или ще ни помислят за залупени както казват по Видинския край.
Еденици са тези, които не се опитват нито се здържат а са просто учтиви наистина. Те са стойносни хора и заслужават оважение.
Всеки един от нас, му е идвало да тегли една на майкаму леля му и сестра му, понеже знае много да пише, ама нали треба да спазваме добрият тон, пък и според мен речника е доста беден за да се защитиш в дадена ситуация и от там идват вече препирните и така нататък и незнанието също.
Пиша за някои съфорумници, не конкретизирам никого, а давам пример, съмият аз също не съм професор , но се опитвам до колкото мога да бъда ясен !!!
Този форум е прекрасен, има си своите бичмета, но къде без тях.
Не можеш накара простака да бъде учтив, рискуваш да напълниш форума с пура-простотия.
Все пак е Форум, всеки има право да пише каквото си иска(разбира се да спазва добрият тон), ама не е същото.