Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ПЛАВНИЦИ
Модератор: nkolev66
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: ПЛАВНИЦИ
Яво, имам опит в композитите, но точно по тая тема сега се уча....yavorsub написа:защо е леко настрани?
.

...тоз мЪ уби ....добре ве ...има ли нещо , което не можеш да си направиш в къщи !?!
Много ме е яд че ми е слаб нета и не мога да отворя снимките. Ама щом има толкова добри отзиви значи Пламен е направил нещо страхотно. Поздравления.
Пашата обича смелите.
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Както се казва, "Вашите думи- в Божиите уста"
...ще се види колко са добри в морето, но обещават доста....много пъргави, плющят като стоманена ламарина... Булти, не е съвсем в къщи, а в цехчето ми...имам доста оборудване там, вкл. вакуум помпа и сушилня с термостат, за в къщи е голяма мацаница
. Утре пристигат от Влади гумените странични ребра....Направих едно клипче оня ден... http://vimeo.com/37887693

- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- Диканаров
- кандидат преподавател
Хайде, чакаме водната проба!
Важното е в боя как ще се държат!
А пантофа пак ти ли си го формоваш? Щом имаш такъв голям мерак да твориш, ако не тези, то следващите ще са ти съвсем по желанието!

А пантофа пак ти ли си го формоваш? Щом имаш такъв голям мерак да твориш, ако не тези, то следващите ще са ти съвсем по желанието!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Вальо, благодаря за подкрепата, моторджиите сте големи пичове и едни от най близките ми авери споделят и това твое хоби
...мен лично от мотори и високо ме е шубе...за разлика от водата, но и там внимавам...в другият форум съм баннат и нямам намерение да се моля на админи и собственици на сайта и там не мога да отговарям нито на приятели, нито на врагове( за жалост има и такива...те си знаят защо са ми врагове, аз не ги мразя)...тук е къде по малко цензурирано и по толерантно..не хваля никой, но като гледам какви велики скандали за глупости се вихрят там, ужас ( мога да влизам, но не и да се логвам и пиша)...не съм в сайтовете да се правя на велик, а да споделям и предизвиквам дискусия, за да родим заедно нещо по добро...бизнеса ми не е тая област, това е само хоби и не накърнявам ничии интереси, но понякога наранявам нечий егоизъм и его...само 
П.п. един колега помести снимките там, като ме предупреди, че ще има буря...сиреч лайномети по всички огневи линии, включая и по него....

П.п. един колега помести снимките там, като ме предупреди, че ще има буря...сиреч лайномети по всички огневи линии, включая и по него....
Ха... изпреварили са ме. Аз два дни не можах да седна пред домашния комп.
Пламене, не виждам смисъл от лайнометите. Поне не виждам смисъл това да се случи от хора със здрав разум. Но все пак, ако това се случи, ще е доста низко...
По принцип, аз смятам, че ти си човек който спокойно може да си го премести в другия крачол
, така че....САМО НАПРЕД...

Пламене, не виждам смисъл от лайнометите. Поне не виждам смисъл това да се случи от хора със здрав разум. Но все пак, ако това се случи, ще е доста низко...
По принцип, аз смятам, че ти си човек който спокойно може да си го премести в другия крачол

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
-
- новобранец
Аз от миналия сезон съм с CRESSI GARA PRO LD и съм изключително доволен от този избор. Отличен пантоф, защото до сега имах големи проблеми- имам многго висок свод на стъпалото и съм се прибирал направо без крака. Плавника е мек и при средно натоварване позволява висока скорост както по вертикала, така и хоризонтално под и над вода. Не изпитвам никакво неудобство при гмуркане - обикновенно 3-6м. Синът ми е с OMER STINGRAY, но на мен ми обиват на свода след по-дълго плуване, а на него са му перфектни, защото е с по- нисък свод. Та моят съвет е мерете добре и ги подбирайте по формата и размера на стъпалото. Това е най-важното. Иначе всички реномирани производители произвеждат отлични модели.
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Джордж, кое е висок свод...долната дъга на ходилото или горната?...Обикновено, при дюстабанлиите тая дъга е малка, сиреч по плоско стъпало...сега ще постна как си преправих старите имерсиони за скуба...да се посмеете 

- Прикачени файлове
-
- Image019.jpg (144.72 KiB) Преглеждано 3612 пъти
-
- Image018.jpg (84.57 KiB) Преглеждано 3612 пъти

Като си нямаш работа, по-добре правви харпуни или пера.

Що развали такива хубави плавници че да си модерен?

Тая концепция, (тъпа) според мен бе повече за да се преборят с недоволните потребители на твърдите за болшинството скуба дайвъри плавници и взе че се хареса -че как иначе , човека е стадно животно и освен ако не е специалист , се хваща на всичко което му се предлножи.

Шуменец абсолютно същия плавник го счупих гмуркайки преди точно преди 23 години
. Бях ги купил от Димитър Минев по Бай Тошово време за 300 долара. След това купих и черния, но и той се счупи няколко години по-късно.