Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Риболов в Румания
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
начи:imitev72 написа:Значи въпроса седи така. Ние бяхме на делтата на Дунава от гр. Тулча още 40 км. навътре по реката. Има седмични билети които струват 8 евро. Не се лъжете да ходите без да плащате , щото законите им са драстични . За всичко вкарват първо в затвора и тогавна почват делата. Моето мнение е да ходите на държавни водоеми щото часните са по 40 евро на ден на човек . Ако ви интересува още нещо питайте
1.тия,седмичните,като влеза в дьржавата,накьде да се обьрна,та да си ги доставя
2.нещо,ограничения за брой и вид вьдици?
3.на кьв език да се оправя
4.ограничение за количество риби(не,че ще помькна 10 кила наобратно,ама за всеки случаи-примерно,ако проверят преди да сме се снимали и установят нещо зловещо,има ли проблем

5.на кво АПЕ

май това са вьпросите,които всички ни интересуват
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ОТГОВОРИ КЪМ ВЪПРОСИТЕ НА 5 КИЛА :
1. Ние като отидохме в Тулча платихме таксите на пристанището
2. Няма ограничения в броя на въдиците
3. Е те тука си е.... майката, за наш късмет в делтата са липовани и говорят перфекно руски
4. За рибата също няма проблем може и 100кг. да си вземеш
5. И най-важното- каракудата кълве на пружина като дива, шарана големите8-10кг. на протеинови топчета22мм.естественно след като захраниш мястото, распера и щуката на всякакви блесни и малки рибки и сома на жива риба.
Ако има въпроси докато съм топъл.
1. Ние като отидохме в Тулча платихме таксите на пристанището
2. Няма ограничения в броя на въдиците
3. Е те тука си е.... майката, за наш късмет в делтата са липовани и говорят перфекно руски
4. За рибата също няма проблем може и 100кг. да си вземеш
5. И най-важното- каракудата кълве на пружина като дива, шарана големите8-10кг. на протеинови топчета22мм.естественно след като захраниш мястото, распера и щуката на всякакви блесни и малки рибки и сома на жива риба.
Ако има въпроси докато съм топъл.
Значи, и аз ходих в делтата да ловя, беше още юли месец.Стигнахме до Солина и после се прибрахме.За 1 седмица посетихме 3-те канала, целта беше сом и шаран.На главния, Солинския канал сома вземаше на попово прасе и на един техен зелен червей ( много е дълъг наподобява нашия торен).На канала Свети Георги предпочиташе на пиявица.И другия канал беше един към Украйна, насрещния бряг беше Украински а там дето ловихме ние Румънски, но не му помня името вече, та там сом-а искаше щипок, и пиявица.На попово прасе не бутна!
Много едра таранка наловихме в главния канал - Солинския и много шаран!Ловихме на система от малай объркана със захранка (купешка беше но и на нея не и помня името от Сунай я купихме) и на пружина на стръв царевица.
Най-голямото сомче беше 12кг, което хванахме другите варираха между 2-5-7кг.Дано съм бил полезен на някой!Наслука!
Снимки имам, но се въздържам да ги пускам засега, защото пак ще започнат едни оплювания че не сме ги пускали и т.н...Ако някой все пак иска да види, да пише.
Много едра таранка наловихме в главния канал - Солинския и много шаран!Ловихме на система от малай объркана със захранка (купешка беше но и на нея не и помня името от Сунай я купихме) и на пружина на стръв царевица.
Най-голямото сомче беше 12кг, което хванахме другите варираха между 2-5-7кг.Дано съм бил полезен на някой!Наслука!
Снимки имам, но се въздържам да ги пускам засега, защото пак ще започнат едни оплювания че не сме ги пускали и т.н...Ако някой все пак иска да види, да пише.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Така, доколкото чух, ако човек си изкара риболовен билет от Румъния, МОЖЕ да лови в техни териториални води.
НО! - Най-добре е някой да пита тук: http://www.agvps.ro/informatii3.php
Аз ще се пробвам с моя румънски да ги питам дали мога да си купя билет от Калафат и да разбивам рибата при тях.
НО! - Най-добре е някой да пита тук: http://www.agvps.ro/informatii3.php

Аз ще се пробвам с моя румънски да ги питам дали мога да си купя билет от Калафат и да разбивам рибата при тях.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...