Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
До питащите за Езерец. Неделя 04.март. бях там. Лед няма. Нивото е високо, но по-лошото е, че нямаше НИКАКВИ индикации за нещо живо във водата. И аз като всички останали вече късам синджира, но определено тая година риболова ще си започне по-късно (мое мнение). Отидохме (бях с колега) към 10.30-11.00 ч. Имаше 4 коли, които докато ние стегнем по един спининг - всички други си тръгнаха. Имаше вятър, но в началото се правехме че не го забелязваме, до момента в който вече нито ставаше за хвърляне нито пък си струваше да се опитва. Ръцете ми измръзнаха толкова, че не само че не усещах никак въдицата, ами и вече боляха от студ. Решаваща роля за края на излета (няма как да го нарека "риболов") оказа една тежка облачност, която идваше право към нас а имах опасения, че ако малко завали в/у и без това калния път - ше влезем в приключение и си бихме пръта обратно към Варна. Това от мен. Адски ми се ходи но определено не е удачно при това време. Направи ми впечетление големия брой умрели водни кокошки по брега които бяха и наядени от някакъв хищник (имаше и мъртъв лебед...) Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Много благодаря за информацията! Към края на март ще се пробва, но по принцип съм чувал, че ранна пролет там ловят на някакъв канал до помпената станция, а и аз от предишни години в началото на март на Езерец никога не съм имал успешни излети.
На Езерец не съм ходил-къде се намира и какви са условията,някой да сподели.
За нетърпеливите,имам информация,че на Цонево става някакъв риболов на дребни баби,като риболова е мач и фидер.
За нетърпеливите,имам информация,че на Цонево става някакъв риболов на дребни баби,като риболова е мач и фидер.

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- bad_santa
- научил се да хвърля
Здравейте колеги, някой ще каже ли на Левски как е и дали си заслужава да се ходи. 
Не издържам

Не издържам

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
Колега гледам,че си от Каспичан.Вие там наоколо имате много по добри гьолове от нашите,така,че заеби го Левскиbad_santa написа:Здравейте колеги, някой ще каже ли на Левски как е и дали си заслужава да се ходи.
Не издържам

Къде са тези добри "гьолове" ,че нещо не се сещамpasator написа:Колега гледам,че си от Каспичан.Вие там наоколо имате много по добри гьолове от нашите,така,че заеби го Левскиbad_santa написа:Здравейте колеги, някой ще каже ли на Левски как е и дали си заслужава да се ходи.
Не издържам

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Бих казал, че няма. Има един но арендатора просто е решил да не пуска, кво прави толкова много риба не знам, а там наистина има доста риба.bantumi написа:Къде са тези добри "гьолове" ,че нещо не се сещамpasator написа:Колега гледам,че си от Каспичан.Вие там наоколо имате много по добри гьолове от нашите,така,че заеби го Левскиbad_santa написа:Здравейте колеги, някой ще каже ли на Левски как е и дали си заслужава да се ходи.
Не издържам
Другия добър на който да отидеш да си начешиш крастата е с.Кюлевча но тази година едва ли ще го пуснат, дано се напълни с вода докато се стопли

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колега Митев ще кажете ли нещо за тръстиково или ще трябва да се разкарваме до тамМитев написа:Имаш ЛСvaskotooo123 написа:вярно ли е че можеш да наемеш от тръстиково някои неща които ги нямаш,карп дюшек и други.аз примерно нямам прът за ракета,и дали трябва да те познават или някои да те препоръча че да те пуснат да ловиш там.а някой ако ми каще меил или тел на арендатора ще съм му много благодарен

Хората че дават някои неща-дават,ама чак пък прът за ракета
Всеки себеуважаващ се шаранджия трябва да има такова нещо
Ето за незнаещите правилата там-то това не е секретно бе хора
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=20011

Всеки себеуважаващ се шаранджия трябва да има такова нещо

- bad_santa
- научил се да хвърля
Благодаря много колега, след прочетеното за замислям дали да го посетяRAAZIEL написа:Хората че дават някои неща-дават,ама чак пък прът за ракета![]()
Всеки себеуважаващ се шаранджия трябва да има такова нещо![]()

Не разбрах нещо-се замислямbad_santa написа:
Благодаря много колега, след прочетеното за замислям дали да го посетя![]()
![]()

- bad_santa
- научил се да хвърля
RAAZIEL написа:Не разбрах нещо-се замислямbad_santa написа:
Благодаря много колега, след прочетеното за замислям дали да го посетя![]()
![]()
или-замислям
![]()

още съм сънен не съм пил кафе

- bad_santa
- научил се да хвърля
Колега аз доколкото разбрах няма много вода и едва ли ще го пуснатFishing_Fan написа:Колега тук в Шуменския регион все още има сняг за разлика от Варненския,в събота посетих бабата и дядото в с. Кюлевча ,снега почна да се топи главоломно,и отдалеч виждах язовира още е замръзнал ,тук таме почна да се размразява,до 2 седмици леда ще се разтопи,пък за откриване не знам,не съм фен на платената любоф

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
За Езерец - намира се малко след Шабла в дясно по един черен път, който те отвежда директно до езерото.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 0%B5%D1%86
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 0%B5%D1%86
някой има ли инфо за страхил (звънец)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.