Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Мнение за CARP EXPERT CAMOU
Модератор: sapuna
- harigt
- научил се да хвърля
Мнение за CARP EXPERT CAMOU
Колеги,някой ползвал ли е въпросното влакно,и какво ви е мнението за него.Благодаря предварително

Бате Хари
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Мнение за CARP EXPERT CAMOU
това лято си купих такова за мен е добро и не мн скъпо хубав маскировачен цвят и на бая кила издържа има едно на същата марка едно жълто и от него имах мн ме кефи и то то е едно разтегливо ако можеше и камуфлажното да е такова ......
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Вече 7-8 години ползвам Карп експерт, кафяво и нямам никакви забележки:здраво е самото влакно, здраво е и на възел!Наистина 0.30 отговаря на 0.35 но така е...........!Сега си купих жълто да го пробвам и по нататък през сезона мога да дам мнение и за него.Преди това ползвах някво скъпо нещо или Трабоко беше или Тубертини не помня но изобщо не бях доволен, стой като медна тел като хвърлиш толкова беше твърдо!
Георги Тенев
- begleca_sv
- кандидат преподавател
жълтото е по яко еластично е много но като цвят камофлажното е по яко тва мн се забелязва според мен ...
Така само мнения ли трупаме или се опитваме да кажем нещо.begleca_sv написа:жълтото е по яко еластично е много но като цвят камофлажното е по яко тва мн се забелязва според мен ...

В тоя форум взех вече да се отчайвам................................не сме ли ходили на училище, що ли....
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
а ти вместо да се заяждаш да беше написал мнение по темата ........
- harigt
- научил се да хвърля
И аз мисля ,че за парите си това влакно е много яко,спрямо много други прехвалени марки,

Бате Хари
-
- новобранец
- Обратна връзка:
ЗДравейте! От две години ползвам марката-първо черното, а сега и жълтият цвят-0,30. Според мен е изключително добро за парите си. Преди бях с тубертини-кафяво- 46 лв./1100м-след година се скапа тотално!
-
- ще става разбирач