Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Отивам на Пясъчник на 18(събота) Съвет
Модератор: Paublo_Eskobar
Отивам на Пясъчник на 18(събота) Съвет
Здравейте колеги.Тази събота отивам за риба на Яз.Пясъчник.Можете ли да ми кажете какво дава и на каква стръв.И много ли е паднал язовира.Предварително Благодаря 

-
- научил се да хвърля
Re: Отивам на Пясъчник на 18(събота) Съвет
Язовира е паднал адски много...Може-би с 10 метра!Стояхме 3 часа и си тръгнахме!Това се случи вчера!tosh94 написа:Здравейте колеги.Тази събота отивам за риба на Яз.Пясъчник.Можете ли да ми кажете какво дава и на каква стръв.И много ли е паднал язовира.Предварително Благодаря
BULGARY
- ivan_yo
- разбира нещата
10м. по ветикалата ли. Зна чи е станал 10м. по-плитакgogi1 написа:Язовира е паднал адски много...Може-би с 10 метра!Стояхме 3 часа и си тръгнахме!Това се случи вчера!tosh94 написа:Здравейте колеги.Тази събота отивам за риба на Яз.Пясъчник.Можете ли да ми кажете какво дава и на каква стръв.И много ли е паднал язовира.Предварително Благодаря

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- научил се да хвърля
Да-водата много се е отдръпнала навътре,наистина много!Никога не съм го виждал в такова състояние!По4ти до кулата е!И са се образували плажове все едно си на моретоivan_yo написа:10м. по ветикалата ли. Зна чи е станал 10м. по-плитакgogi1 написа:Язовира е паднал адски много...Може-би с 10 метра!Стояхме 3 часа и си тръгнахме!Това се случи вчера!tosh94 написа:Здравейте колеги.Тази събота отивам за риба на Яз.Пясъчник.Можете ли да ми кажете какво дава и на каква стръв.И много ли е паднал язовира.Предварително БлагодаряТАКАЛИ ДА ТЕ РАЗБИРАМ?

BULGARY