Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Прясна информация за риболов около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
Прясна информация за риболов около Пловдив
Здравейте колеги,някой ако може да ми каже каде дава риба някъде около Пловдив с (изкл.на мръсния канал)ще съм му безкрайно благодарен? Ходил съм на Марица до Захарния до Гребния няма нищо на яз.Кричим бях също няма не знам какво е положението на Стряма и канала на Христо Милево?
-
- ще става разбирач
Re: Прясна информация за риболов около Пловдив
Мой колега ходи по Стряма в раьона на дупките на Ръжево. Миналата съдмица уикенда каза че е бил, по принцип ги мъчи кефалите на муха, но каза че е нямал пипане , а водата е била мътна.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Значи положението е като на Марица.Ще се пробвам утре на 40-те извора от тук разбрах,че се обаждала някоя друга рибка,но незнам последно дали става с билет от горското само?
-
- новобранец
40 извора дава червеноперка,костурчета,кефал ичаушан. Освен билет искат и членска карта.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колега,а сигурен ли си ,че точно сега се търсят билети.peci_pa6ev написа:40 извора дава червеноперка,костурчета,кефал ичаушан. Освен билет искат и членска карта.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....