Топ сет за DAIWA
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Топ сет за DAIWA
Колеги можете ли да ми кажете от къде мога да си намеря топ сет и от други фирми щеки дали може да стене някой?
Re: Топ сет за DAIWA
По магазините се продават универсални топ сети на различни фирми
поразрови се тук-там и мися че ще намериш
поразрови се тук-там и мися че ще намериш
То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Сигурно ако кажеш модел, ще получиш конкретен отговор. А що се отнася до универсалния топ-сет... ами той е като всички универсални неща - става, ама нещо му куца.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Koлега, това е специализиран топ-сет за големи риби, който спокойно може да използваш и за къпиране, и е неудачен в случая. Далеч от универсализма е, ако питаш мен - имал съм възможност да го видя наживо. Даже се каня да си купя един, за да си го ползвам точно за захранване с "Бистмастера".
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Благодаря колега Мунчо.Винаги е хубаво кокато колеги дават инфо,особено в случая.Друго си е като го барнеш на живо.И аз се канех да взема един като шарански.За 2.08 кух дали ще издаржи.
-
- новобранец
Здравей колега,
Въпросният топ-сет издържа на 2.5 мм плътен ластик, но както е писал колегата Мунчо, е много тежък и мек.
Колкото до универсалните топ-сети, има и такива дето нищо не им куца
. За старата си щека (Maver N3) бях си взел универсален топ 2 на Fox. При равна дължина с оригиналния регласки мачов топ 3 разликата в теглото бе около 10-15гр, като Fox-a бе и достатъчно твърд за да не се променя драстично въдицата. Единственият "недостатък" бе цената - тогава около 2 пъти по-скъп от Middy-то.
Въпросният топ-сет издържа на 2.5 мм плътен ластик, но както е писал колегата Мунчо, е много тежък и мек.
Колкото до универсалните топ-сети, има и такива дето нищо не им куца

-
- ще става разбирач
Колега а от къде да си намеря топ сет на фокс.Който препоръчваш.
-
- новобранец
Пускам ти лично да няма реклами 

-
- ще става разбирач