Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Даа.....Хората ловят риба!
Модератор: dantho.mihov
- pacho109
- сериозен играч
Даа.....Хората ловят риба!

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Даа.....Хората ловят риба!
Блазе им на някои хора, че живеят на места където имат истински морета и океани. Ама пък от друга страна гледай сега човека има проблем, няма къде да сложи трофея и трябва да прави помещение.
а и на тая криза 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ебасси-335 кила.За там може, ама мисля че по нашия водосбор/Кърджали-Студен Кладенец-Ивайловград/, може и по дъната на язовирите, да лежат чудовища от порядъка на 150-200кила
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Кво - риба тон лиАнтон Тонев написа:Ебасси-335 кила.За там може, ама мисля че по нашия водосбор/Кърджали-Студен Кладенец-Ивайловград/, може и по дъната на язовирите, да лежат чудовища от порядъка на 150-200кила

- Антон Тонев
- сериозен играч
Не бе Митев,СомМитев написа:Кво - риба тон лиАнтон Тонев написа:Ебасси-335 кила.За там може, ама мисля че по нашия водосбор/Кърджали-Студен Кладенец-Ивайловград/, може и по дъната на язовирите, да лежат чудовища от порядъка на 150-200кила![]()
![]()

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- pacho109
- сериозен играч
Добър отговор,градскиАнтон Тонев написа:Не бе Митев,СомМитев написа:Кво - риба тон лиАнтон Тонев написа:Ебасси-335 кила.За там може, ама мисля че по нашия водосбор/Кърджали-Студен Кладенец-Ивайловград/, може и по дъната на язовирите, да лежат чудовища от порядъка на 150-200кила![]()
![]()
![]()
![]()

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Ми кът фанити над 113 кг - да ми звъннете еи - ша черпя вискиpacho109 написа: Добър отговор,градскиОт април съм си в Кърджали вече и ще се виждаме по язовирите

-
- кандидат преподавател
Няма да съ наложи да съ охарчваш,присъствието на такива гиганти не е доказано -само мълва и мокри рибарски сънища
pacho109 ,да разбираме ли,че си от месец вече млад пенсионер

pacho109 ,да разбираме ли,че си от месец вече млад пенсионер

- pacho109
- сериозен играч
Не се пенсионирам,отивам в другата полицияINCUBUS написа:Няма да съ наложи да съ охарчваш,присъствието на такива гиганти не е доказано -само мълва и мокри рибарски сънища![]()
pacho109 ,да разбираме ли,че си от месец вече млад пенсионер![]()

Таз тема ного регионално изпипана............,а попа у Кърджали дали има досие

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
В Кърджали има няколко попове и доколкото беше оповестено досега в СМИ /средствата за масова информация
/,сал за един от попското съсловие съобщиха чин,а тва не е досие - то си щат,ама политизираните глупендери в страната ни не ги разбират тези работи.Чиновете по принцип не са били никога любители-доброволци-доносници и най-малко имат отношение към легендата за сомове колкото мини-подводници в района.

Като нема "мустакати" , да се посмеем с "брадати"

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Баааси и рибището, тоя ми счупи зъбите
Гледам датата, на която тоя юнак е хванал тоззз тудж- 17.02.2012, и като се сетя че само пет дена преди това бях на тролинг за същите рибки на едно местенце между Нова Гвинея и Малайзия и как се радвах на няколко бебета от този вид,( по около две килца парчето), ама гънеха 50 либров колец , като лайт въдиче, пъ как ми тупкаше машинката от лево докато навивах макарата, малийй........направо не ми достига фантазия да си представя какъв кефец е да се бориш с това рибище , трудно ми е да осмисля как се вади с въдица това чудо, как са му издържали ръце, крака, кръст на пича.......невероятна слука, евала.......сега рабирам колко правилно постъпих, като не пуснах репортаж от индонезийските си разходки...,ама ай да се посмеете малко, на какво се радва гладното българче

А, е, те тоя сладкодумник от Комодо(мислех, че там само гоуеми гущере се раждат, ама имало и хора да се ненадяваш) ме хлъзна с едни приказки за "вери биг туна"......

Българския сиромах и на те това се радва, докато "вери биг туна-та" се закача по въдиците на разни новозеландски късметлии........имаше и още неколко бройки от тези, които отидоха за стръв за баракуда, ама тея, баракудите де, се оказаха , мъ много гоуеми тарикати и си ги гризкаха без изобщо да докоснат куката, за да е пълен къръка разбира се...за мъка сме родени некои, еййй.

........мъ пъ не е като да не показах логото на Форумъ.....

Гледам датата, на която тоя юнак е хванал тоззз тудж- 17.02.2012, и като се сетя че само пет дена преди това бях на тролинг за същите рибки на едно местенце между Нова Гвинея и Малайзия и как се радвах на няколко бебета от този вид,( по около две килца парчето), ама гънеха 50 либров колец , като лайт въдиче, пъ как ми тупкаше машинката от лево докато навивах макарата, малийй........направо не ми достига фантазия да си представя какъв кефец е да се бориш с това рибище , трудно ми е да осмисля как се вади с въдица това чудо, как са му издържали ръце, крака, кръст на пича.......невероятна слука, евала.......сега рабирам колко правилно постъпих, като не пуснах репортаж от индонезийските си разходки...,ама ай да се посмеете малко, на какво се радва гладното българче

А, е, те тоя сладкодумник от Комодо(мислех, че там само гоуеми гущере се раждат, ама имало и хора да се ненадяваш) ме хлъзна с едни приказки за "вери биг туна"......

Българския сиромах и на те това се радва, докато "вери биг туна-та" се закача по въдиците на разни новозеландски късметлии........имаше и още неколко бройки от тези, които отидоха за стръв за баракуда, ама тея, баракудите де, се оказаха , мъ много гоуеми тарикати и си ги гризкаха без изобщо да докоснат куката, за да е пълен къръка разбира се...за мъка сме родени некои, еййй.

........мъ пъ не е като да не показах логото на Форумъ.....

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Бравос Веско, направил си кефа брат

Тя рибата тон не е лоша за ловене - и Аз имам хванати - 20-30 броя по 10кг
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......