Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Кърджалийска област
Модератор: sapuna
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийска област
Някой ще ходи ли някъде в неделя ? Не ме свърта нещо. Дайте идеи.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ти прогноза за време не гледаш лиnedevi30 написа:Някой ще ходи ли някъде в неделя ? Не ме свърта нещо. Дайте идеи.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За час-2 не може да ме уплаши. Аз при -20 бях на реката
))Ще помятам някъде на близо малко.

- antivik
- кандидат преподавател
После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия...
, ще си домакинствам дома/готвене ме чака
/. А-а и кат съм седнал да тракам, да зема да попитам някой имали идея какво става с онзи хубав язовир при Жинзифово, бая време му се каня, ма ме бяха секнали, че бил частен.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Отказах се. Вчера овкусих един врат и цял ден го мисля. Паля скарата и в 13:30 за мача трябва да съм седнал. Днес ще е ден за маса.
За Жинзифово, водоемчето е частно на една кърджалийска ловна дружинка и трябва да си член в нея за да ловиш, иначе е зарибено с малки шаранчета, миналата седмица бях с човек от дружинката, беше замръзнал.. Въпреки, че е частен, нищо не пречи да се пробваantivik написа:После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия..., ще си домакинствам дома/готвене ме чака
/. А-а и кат съм седнал да тракам, да зема да попитам някой имали идея какво става с онзи хубав язовир при Жинзифово, бая време му се каня, ма ме бяха секнали, че бил частен.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Да не стане като миналата седмица.nedevi30 написа:Отказах се. Вчера овкусих един врат и цял ден го мисля. Паля скарата и в 13:30 за мача трябва да съм седнал. Днес ще е ден за маса.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.
- pacho109
- сериозен играч
То оттам се тръгва ,да се научиш най-малкото да преувеличаваш и послъгвашemilionr написа:Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.

Рибата около началото на Април ще я търся

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не е лошо това язовирче на Жинзифово. Зарибено е с малки шаранчета(50гр) има и толупи в 2 категории. Има и бракониери които пускат мрежи всяка вечер(когато няма лед).botmanov написа:За Жинзифово, водоемчето е частно на една кърджалийска ловна дружинка и трябва да си член в нея за да ловиш, иначе е зарибено с малки шаранчета, миналата седмица бях с човек от дружинката, беше замръзнал.. Въпреки, че е частен, нищо не пречи да се пробваantivik написа:После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия..., ще си домакинствам дома/готвене ме чака
) Вчера бях на циганския залив, резултата беше нулев. Докато водата не стане 5-6 градуса едва ли ще тръгне рибата. Май единственото място, където кълве е залива до моби дик
- Антон Тонев
- сериозен играч
emilionr написа:Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.
Добре дошъл в кърджалийската тема.Надявам се да споделяш риболовните си излети с нас.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- dimo4ko
- научил се да хвърля
Днес и аз реших да открия сезона
/последния път беше някъде през септември 2011 - преди да се роди дъщеричката ми
/
Вчера/10.03/ кума ми се обади с предложението да открия сезона на Енчец-до понтоните/ на яз. Кърджали/.
И така днес към 10.00 отидохме , много хора , но все пак успяхме да се наврем измежду тях на 20 м в ляво от Мобидик. В началото изобщо не ми кълвеше, за разлика от на останалите до мен, имах между другото 3 късания от някаква закачка, вероятно от въжетата от долу и една загубена плувка. Както и да е направих няколко корекции на линията, сложих друга плувка и 18-кукичка и се започна.....гол след гол... Червеноперки, бабушки и уклей с размер от 10 до 20 см. Почти нямаше празно изкарване на линията.
Хвърляхме на 15-20 метра навъртре посока към садките, дълбочина 3 м с подвижна плувка, а стръвта беше шарен - по двечки на кукичка.
Поляхме откриването с червено винце
А сега прясна рибка с биричка

Вчера/10.03/ кума ми се обади с предложението да открия сезона на Енчец-до понтоните/ на яз. Кърджали/.
И така днес към 10.00 отидохме , много хора , но все пак успяхме да се наврем измежду тях на 20 м в ляво от Мобидик. В началото изобщо не ми кълвеше, за разлика от на останалите до мен, имах между другото 3 късания от някаква закачка, вероятно от въжетата от долу и една загубена плувка. Както и да е направих няколко корекции на линията, сложих друга плувка и 18-кукичка и се започна.....гол след гол... Червеноперки, бабушки и уклей с размер от 10 до 20 см. Почти нямаше празно изкарване на линията.
Хвърляхме на 15-20 метра навъртре посока към садките, дълбочина 3 м с подвижна плувка, а стръвта беше шарен - по двечки на кукичка.
Поляхме откриването с червено винце

А сега прясна рибка с биричка

Истината е някъде там ...
Колега не си взел къдем.За него на лични.emilionr написа:Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- antivik
- кандидат преподавател
Антон Тонев написа:emilionr написа:...-кво ши ги лъжа незнам.
Добре дошъл в кърджалийската тема.Надявам се да споделяш риболовните си излети с нас.![]()

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ако в края на месеца се осъществи излета, ще си организираме един приятелски кастинг.За да няма съкътлъци ще ползваме 80 гр олова. За най далече хвърлилия ще предложа награда ето това- 5 метров директен

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев