Кърджалийска област

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Кърджалийска област

Мнение от Petar Nedev »

Някой ще ходи ли някъде в неделя ? Не ме свърта нещо. Дайте идеи.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:Някой ще ходи ли някъде в неделя ? Не ме свърта нещо. Дайте идеи.
Ти прогноза за време не гледаш ли :D Утре карам децата при бабата и ще се завивам цял ден
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

За час-2 не може да ме уплаши. Аз при -20 бях на реката :)))Ще помятам някъде на близо малко.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия... :? , ще си домакинствам дома/готвене ме чака :wink: /. А-а и кат съм седнал да тракам, да зема да попитам някой имали идея какво става с онзи хубав язовир при Жинзифово, бая време му се каня, ма ме бяха секнали, че бил частен.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Отказах се. Вчера овкусих един врат и цял ден го мисля. Паля скарата и в 13:30 за мача трябва да съм седнал. Днес ще е ден за маса.
botmanov
новобранец
новобранец

Мнение от botmanov »

antivik написа:После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия... :? , ще си домакинствам дома/готвене ме чака :wink: /. А-а и кат съм седнал да тракам, да зема да попитам някой имали идея какво става с онзи хубав язовир при Жинзифово, бая време му се каня, ма ме бяха секнали, че бил частен.
За Жинзифово, водоемчето е частно на една кърджалийска ловна дружинка и трябва да си член в нея за да ловиш, иначе е зарибено с малки шаранчета, миналата седмица бях с човек от дружинката, беше замръзнал.. Въпреки, че е частен, нищо не пречи да се пробва :)) Вчера бях на циганския залив, резултата беше нулев. Докато водата не стане 5-6 градуса едва ли ще тръгне рибата. Май единственото място, където кълве е залива до моби дик :)
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:Отказах се. Вчера овкусих един врат и цял ден го мисля. Паля скарата и в 13:30 за мача трябва да съм седнал. Днес ще е ден за маса.
Да не стане като миналата седмица. :D Наште са от 15,30 да видим и те какви ще ги свършат. :D :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
emilionr
новобранец
новобранец

Мнение от emilionr »

Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

emilionr написа:Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.
То оттам се тръгва ,да се научиш най-малкото да преувеличаваш и послъгваш :lol: :lol:
Рибата около началото на Април ще я търся :idea: По-рано мисля ,че няма да има смисъл ,при това студено време и вода :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

botmanov написа:
antivik написа:После кажи къде беше и какъв е резултата. Мен не че ще ме уплаши времето, но като знам, че резултата ще е нулев или близък до нулевия... :? , ще си домакинствам дома/готвене ме чака :wink: /. А-а и кат съм седнал да тракам, да зема да попитам някой имали идея какво става с онзи хубав язовир при Жинзифово, бая време му се каня, ма ме бяха секнали, че бил частен.
За Жинзифово, водоемчето е частно на една кърджалийска ловна дружинка и трябва да си член в нея за да ловиш, иначе е зарибено с малки шаранчета, миналата седмица бях с човек от дружинката, беше замръзнал.. Въпреки, че е частен, нищо не пречи да се пробва :)) Вчера бях на циганския залив, резултата беше нулев. Докато водата не стане 5-6 градуса едва ли ще тръгне рибата. Май единственото място, където кълве е залива до моби дик :)
Не е лошо това язовирче на Жинзифово. Зарибено е с малки шаранчета(50гр) има и толупи в 2 категории. Има и бракониери които пускат мрежи всяка вечер(когато няма лед).
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

emilionr написа:Здравейте колеги!След дълго чакане и аз реших до открия сезона,цяла зима рових по форумите и купувах разните му там дайвита и шиманота мачове болонезета и т.н. И така надъхан отивам на горния до понтоните дето давало много взех и две кофи за рибата щото бях обещал до дам на комшиите и двама колеги,то хубаво ама кът не ще оказа се че рибата не гледа с ква макара си дали с дайва от 200 лв или от 10лв кат неще неще и това е Имаше колеги които вадиха на едно място от брега до самия понтон но беше такава гъчканица че се отказах. От там на траса и там много били вадили , вадили ама преди няколко дни а ся нищо, имаше и други колеги но и те се оплакаха че нямат удари и така приключи моят риболовен излет, пък комшиите и колегите чакат от мен риба-кво ши ги лъжа незнам.

Добре дошъл в кърджалийската тема.Надявам се да споделяш риболовните си излети с нас. :D :drinkers:
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
dimo4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimo4ko »

Днес и аз реших да открия сезона :) /последния път беше някъде през септември 2011 - преди да се роди дъщеричката ми :) /
Вчера/10.03/ кума ми се обади с предложението да открия сезона на Енчец-до понтоните/ на яз. Кърджали/.
И така днес към 10.00 отидохме , много хора , но все пак успяхме да се наврем измежду тях на 20 м в ляво от Мобидик. В началото изобщо не ми кълвеше, за разлика от на останалите до мен, имах между другото 3 късания от някаква закачка, вероятно от въжетата от долу и една загубена плувка. Както и да е направих няколко корекции на линията, сложих друга плувка и 18-кукичка и се започна.....гол след гол... Червеноперки, бабушки и уклей с размер от 10 до 20 см. Почти нямаше празно изкарване на линията.
Хвърляхме на 15-20 метра навъртре посока към садките, дълбочина 3 м с подвижна плувка, а стръвта беше шарен - по двечки на кукичка.
Поляхме откриването с червено винце :)
А сега прясна рибка с биричка ;)
Истината е някъде там ...
haga
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от haga »

Колега не си взел къдем.За него на лични.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
emilionr написа:...-кво ши ги лъжа незнам.

Добре дошъл в кърджалийската тема.Надявам се да споделяш риболовните си излети с нас. :D :drinkers:
:lol: и без да ни лъжеш... :lol: :drinkers:
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ако в края на месеца се осъществи излета, ще си организираме един приятелски кастинг.За да няма съкътлъци ще ползваме 80 гр олова. За най далече хвърлилия ще предложа награда ето това- 5 метров директен
Изображение
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”