Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Честита нова година на всички !!!
Някакво инфо ???
Някакво инфо ???
-
- разбира нещата
Здравейте колеги
Всеки път като мина покрай мръсния канал гледам ,че има много коли, а никой колега не се е споделил какво и колко излиза.

Всеки път като мина покрай мръсния канал гледам ,че има много коли, а никой колега не се е споделил какво и колко излиза.

Колега, то май само там дава по някоя риба в момента. Излиза и алай, и карабалък , и кефал. Днес пак бях тамkRaikkonen написа:Здравейте колеги![]()

А къде е този прословут мръсен ?
-
- разбира нещата
Колега Кюрпеков благодаря за информацията
По принцип зимата не е моя сезон и не мисля да ходя, но ми беше интересно какво излиза, защото винаги има много коли.
Колкото до полицаите си мисля, че са прави. Сега както няма банкет заради снега, някои коли спират така че колата да е наполовината в платното.
Колега borety9, по пътя за Садово . Има много коли, няма как да го пропуснеш.

По принцип зимата не е моя сезон и не мисля да ходя, но ми беше интересно какво излиза, защото винаги има много коли.
Колкото до полицаите си мисля, че са прави. Сега както няма банкет заради снега, някои коли спират така че колата да е наполовината в платното.
Колега borety9, по пътя за Садово . Има много коли, няма как да го пропуснеш.

- genov_eng
- научил се да хвърля
Пичове пловдивчани,
време е да се размардме. След двата почивни дни очаквам тая тема да се пръсне по шевовете от информация. Крайно време е да се активизира. Мислех да откривам сезона. Подготвих се. Но ми излезна работа баш по празниците
Затова съм и компютъра. Чертая ли, чертая и гледам форумите. Ще се радвам много да видя снимки от много успешни излети и информация за водоеми около Пловдив. Много народ се точеше за Огняново ...?
време е да се размардме. След двата почивни дни очаквам тая тема да се пръсне по шевовете от информация. Крайно време е да се активизира. Мислех да откривам сезона. Подготвих се. Но ми излезна работа баш по празниците

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Миналата неделя почти навсякъде имаше още лед.Ще е любопитно какво е състоянието на водоемите около Пловдив. 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
На Ръжево Конаре вече няма лед.
- Mr.Fish
- научил се да хвърля
А дали има риба?tsvetkoff написа:На Ръжево Конаре вече няма лед.

За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно. Дякон Игнатий
- borislav58
- сериозен играч
Колеги на Правище некой не е ли ходил?
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- сериозен играч
Колкото подочух язовира вече се е размразил,но водата била доста мътна и не било много подходящо все още за риболов!Ако някой знае нещо друго или пък е ходил и аз ще се радвам да разбера! 

миналата година по това време си даваше доволно уклеиMr.Fish написа:А дали има риба?tsvetkoff написа:На Ръжево Конаре вече няма лед.
-
- ще става разбирач
Колеги за дупките на Ръжево ли говорите, щото последно знам , че бяха забранени за постоянно. Ако бъркам, моля за по подробна информация за статута им в момента.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
засега са свободни лови се с билет днес даде слабо уклеи на втората дупкаkonty написа:Колеги за дупките на Ръжево ли говорите, щото последно знам , че бяха забранени за постоянно. Ако бъркам, моля за по подробна информация за статута им в момента.
- alexandrovi
- новобранец
Здравейте колеги,инфо от вчера .Много добре даваше червеноперка и дребен костур на микрото на Пясъчник под тръбите .Доколкото разбрах от колеги от няколко дни е така а докога никой не знае.Вчера се смениха 4-ри сезона а рибата си даваше активно на бял(боядисан) ,захранката е задължителна.П.П. Има 4-ри отвързани каракачанки или поне приличат но само джафкат.Успех.