Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗБОГОМ ! ! !
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не ти трябва цифров апарат от 600лв за да си снимаш рибите... все ще имате у вас някой обикновен - снимай си и после като проявиш лентата искай да ти ги сканират и качат на СД във фотото... услугата не е скъпа.
а и тия номера на ученичка "АЗ СИ ТРЪГВАМ ЗАВИНАГИ! СБОГОМ!" си ги пази за п***ките в даскалото
а и тия номера на ученичка "АЗ СИ ТРЪГВАМ ЗАВИНАГИ! СБОГОМ!" си ги пази за п***ките в даскалото

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да ти вярваме ли и тоя път?
Що ли не си спомнял да съм ревал толкова, а пък май бях на 12
Чао
Що ли не си спомнял да съм ревал толкова, а пък май бях на 12
Чао
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
"С"БОГОМ
Сърдит Петко-Празни хебета,не се отчайвай момче,и от твойто лошо има по лошо!!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: ...
Kocet0 всъщност иронизираше...sapuna1971 написа:Коце,Коцеееееееееее!Наблягай над книгите братле!kocet0 написа:Не сбогом , а ЗбогомТедо написа:"АЗ СИ ТРЪГВАМ ЗАВИНАГИ! СБОГОМ!" си ги пази за п***ките в даскалото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Насе Насе келеш си Насе ,за 3 лева до какво стигнахме,
,не си рибар незнам дали някога ще го осъзнаеш какво е да си истински рибар по душа.Дори и без риба да си се върнал какво значение има,не е трябвало да ги взимаш.
Колкото до овчаря брат ти е по голям глупак от теб ....няма какво повече да КАЖА
...освен че освен всичко друго си и НЕГРАМОТЕН

...освен че освен всичко друго си и НЕГРАМОТЕН