Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Лодка на промоция в Метро
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Лодка на промоция в Метро
Колеги в Метро има в момента промоция на лодка с аломиниево дъно.Питането ми е има ли някой такава и да даде инфо за лодката.Благодаря.
Риба къща няма.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: Лодка на промоция в Метро
По тънък е матрияла от който ги правят,ама за Сопот стават 

Аз там съм пораснал...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ако е като миналата година която пускаха,не е въобще по тънък материала,щом е и с алуминиево дъно.Каква цена е,че не получавам вече брошури и не съм я видял.Линк нещо?
Всичко може,но не всеки го можe.

- gigantor
- новобранец
влез в сайта на метро и въведи клиентския номер от картата си . БТВ цена 1000 лв ми се виждат множко.
Simplicity is not achieved by adding simplifications, but by removing complications
Митко този шаро от Сопот ли е? Ако дойдете с Артур на лято се обадете.Къщата ми е първата над пътя с развято знаме нанея.Лагерувате при кладенчето което е саздадено от моя баща.Да се запознаем.А що се отнася до лодката от 2г. ги продават в Метро ако има някой купил да сподели.ТТДанни 3.10м д 1.50м ш 0.42м борда алуминиево дъно 0.85мм трислойно пвц сак за седалката манометър подсилен кил надоваем 4 камери ЗИП.Цена 1018лв с ддс.
Риба къща няма.
-
- новобранец
Имам я три сезона само лаисните от страни са се отлепили частично . не я държа надута това е проблема тежи 50 оки .
- Mich
- ще става разбирач
за тая цена са перфектни, аз съм с такава вече 5та година
който не лови, няма да яде 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Данчо ,за лодката колегите са казали каква е,заслужава си.И на моята се разлепи малко едната гумена лента на борда,въпреки че не е от МЕТРО.Това не е проблем,а материала е един и същ -0,9mm Den.Хубаво е да се съхранява надута леко ,моята е така.
п.п.Имаш ЛС.
п.п.Имаш ЛС.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Данчо ,за лодката колегите са казали каква е,заслужава си.И на моята се разлепи малко едната гумена лента на борда,въпреки че не е от МЕТРО.Това не е проблем,а материала е един и същ -0,9mm Den.Хубаво е да се съхранява надута леко ,моята е така.
п.п.Имаш ЛС.
п.п.Имаш ЛС.

Здравейте колеги лодката си заслужава отвсякъде имам същата от 4 години и няма назад ползвам я по цял сезон и съм изключително доволен,много бързо се цапа ама това не е болка за умиране.Като здравина мисля че е много добра от към материал, малко е грубо изпълнението ама за толкова пари си е красота.И да допълня моята я държа надута винаги ама си е напълно на открито без дори каквото и да било покривало ,та така вече 4 зими и лета и няма мърдане.Дано само и до днес да са с такова качество ,че последно време всеки производител като се докаже на пазара започва да претупва нещата от към качество ама всичко все пак е и огромна доза късмет.Дано съм бил полезен
-
- новобранец
Някой ако може да пусне една снимка на лодката ще е добре, че и аз се замислям за същите лодки.