Стара загора-гр.Гълъбово. ТЕЦ 1

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Добре че е каракуда, а не шаранчета или амури! Щяхте да бъдете разпнати!!!
Наслука!!!
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Не би било лошо каракудата да се изключи от закона и дори да се забрани връщането и обратно' щото само вреди на популацията на истинските видове. Но в БГ законите са писани все от хора които си нямат и понятие в дадената област. :lol:
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

Не би било лошо каракудата да се изключи от закона и дори да се забрани връщането и обратно' щото само вреди на популацията на истинските видове.
... А ти уважаеми колега да си даваш сметка, че каракудата е част от хранителната верига на ред хищници? Или те не са от ``популацията на истинските видове`` според теб? :wink: И точно заради безобразията извършвани от част от риболовците - месари, престъпващи закона наред с мрежарите и бомбаджиите състоянието на рибната фауна е такова в България :evil: Вземи и напиши ти един закон, щом имаш понятие, но и спазвай съществуващите :!:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Аз си изказвам моето мнение и не съм ти искал коментар по мнението ми.
Просто можеше да изкажеш своето!!! А сега след подобна провокация от твоя страна нямам желание да се аргументирам повече.
И по принцип нямам навика да обсъждам възгледите за живота с анонимни заядлици.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Здравейте колеги.Незнам дали сте опитвали на вкус големите каракуди отоло кило от големите наши язовири ,например от Доспат?Трябва да ви кажа че месото им розовее и е много по вкусна от мазните шарани ,така че никак не е за пренебрегване ама и нея вече я няма за жалост :cry:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

георгиев59 написа:Здравейте колеги.Незнам дали сте опитвали на вкус големите каракуди отоло кило от големите наши язовири ,например от Доспат?Трябва да ви кажа че месото им розовее и е много по вкусна от мазните шарани ,така че никак не е за пренебрегване ама и нея вече я няма за жалост :cry:
Вярно е,а тези шарани на снимката ми мязат малко анимични се едно са гонени от смок.
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

колега ceno cenov, точно си казвам мнението на подходящото място :wink: Тук не е форум за плетене на дантели, а място за споделяне на опит при риболова и грижите за рибните ресурси. И да се поощряват мнения като твоето ..., все едно да поощрявам бракониерите. Ама ти си знаеш де, всеки си слугува на акъла, както е казал народа. Айде със здраве и не се нерви толкоз :smt026
И умната с риболова на каракуда, все пак и тя е риба :wink:
stoqn KRUMOV
новобранец
новобранец

Мнение от stoqn KRUMOV »

ало рибариу прочети закона на ново и ви6 какво пише там каракудата се води плевелна риба значи мойе да се лови по много не ограничено пак от теб зависи дали 6те я пусне6 или не.аз ли4но не обичам каракудата така че колкото по малко я има толкова по добре:))))))))
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

stoqn KRUMOV написа:ало рибариу прочети закона на ново и ви6 какво пише там каракудата се води плевелна риба значи мойе да се лови по много не ограничено пак от теб зависи дали 6те я пусне6 или не.аз ли4но не обичам каракудата така че колкото по малко я има толкова по добре:))))))))

може ли да ме запознаеш със закона който си чел ? :roll:

моля цитирай ! пастни тука каквото си прочел относно каракудата и плевелната риба ? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”