Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Стара загора-гр.Гълъбово. ТЕЦ 1
Модератор: Paublo_Eskobar
- ceno cenov
- разбира нещата
... А ти уважаеми колега да си даваш сметка, че каракудата е част от хранителната верига на ред хищници? Или те не са от ``популацията на истинските видове`` според теб?Не би било лошо каракудата да се изключи от закона и дори да се забрани връщането и обратно' щото само вреди на популацията на истинските видове.

- ceno cenov
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Здравейте колеги.Незнам дали сте опитвали на вкус големите каракуди отоло кило от големите наши язовири ,например от Доспат?Трябва да ви кажа че месото им розовее и е много по вкусна от мазните шарани ,така че никак не е за пренебрегване ама и нея вече я няма за жалост 

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Вярно е,а тези шарани на снимката ми мязат малко анимични се едно са гонени от смок.георгиев59 написа:Здравейте колеги.Незнам дали сте опитвали на вкус големите каракуди отоло кило от големите наши язовири ,например от Доспат?Трябва да ви кажа че месото им розовее и е много по вкусна от мазните шарани ,така че никак не е за пренебрегване ама и нея вече я няма за жалост
колега ceno cenov, точно си казвам мнението на подходящото място
Тук не е форум за плетене на дантели, а място за споделяне на опит при риболова и грижите за рибните ресурси. И да се поощряват мнения като твоето ..., все едно да поощрявам бракониерите. Ама ти си знаеш де, всеки си слугува на акъла, както е казал народа. Айде със здраве и не се нерви толкоз
И умната с риболова на каракуда, все пак и тя е риба

И умната с риболова на каракуда, все пак и тя е риба

-
- новобранец
- ribarq
- сериозен играч
stoqn KRUMOV написа:ало рибариу прочети закона на ново и ви6 какво пише там каракудата се води плевелна риба значи мойе да се лови по много не ограничено пак от теб зависи дали 6те я пусне6 или не.аз ли4но не обичам каракудата така че колкото по малко я има толкова по добре:))))))))
може ли да ме запознаеш със закона който си чел ?

моля цитирай ! пастни тука каквото си прочел относно каракудата и плевелната риба ?