Шаран на Стамболйски??

Модератор: sapuna

Аватар
bor1slav
новобранец
новобранец

Шаран на Стамболйски??

Мнение от bor1slav »

Някой има ли инфо за това?
На риболова най-му харесвам ракията ;)
Nedeltcho Delev

Re: Шаран на Стамболйски??

Мнение от Nedeltcho Delev »

bor1slav написа:Някой има ли инфо за това?
Колега пиши малко по подробно,за кой язовир става въпрос,за Гр.Стамболиски ли или за с.Стамболийски до Хасково :roll: :roll:
Аватар
daniel_g
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel_g »

Май става въпрос за Яз. Ал стамболииски. Знам че излиза добра каракуда на прожина и стиропор, червеноперка и тук там някое слу4аино сомче сутрин. Язовира е прекалено пълен за да има добри места за търсене на шаран. Еми тва е от мен
Аватар
bor1slav
новобранец
новобранец

Мнение от bor1slav »

daniel_g написа: Язовира е прекалено пълен за да има добри места за търсене на шаран.
Сега е паднал с близо 2 метра.За шараните ми каза един колега ама нали знаете като почне рибар да говори..... :wink: Мисля да ходя другата седмица и затова питам :)
Аватар
Dim4o
новобранец
новобранец

Мнение от Dim4o »

В събота го обиколих от стената до крапешкото дере отзивите бяха епизодични обаждания на дребни костурчета и нищо друго при разнообразна стръв :partyman: :D [/img]
Аватар
bor1slav
новобранец
новобранец

Мнение от bor1slav »

Dim4o написа:В събота го обиколих от стената до крапешкото дере отзивите бяха епизодични обаждания на дребни костурчета и нищо друго при разнообразна стръв :partyman: :D [/img]
В неделя колега е ловил каракуди над кило и шаранчета по педя, които е пускал обратно и няколко едри костура.Ловил е в едно дере преди Дарданелите.В петак съм там :wink:
Аватар
Dim4o
новобранец
новобранец

Мнение от Dim4o »

Той ще е бил късметлия защото аз разпитах на няколко различни места от ресторанта нататък включително на орехите там една стабилна група беше от предния ден и казаха че са пробвали на всякаква стръв но за това време само три костурчета.
Там чух че на Малиново се обажда смъдок и костур но информаицята е непотвърдена. Пожелавам ти успешен излет. :smt023 [/img]
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Пускайте темите си в определените за целта раздели.Не ме принуждавайте да трия понякога полезна,но не на място информация!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”