Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Асеновград@регион-общообразователна тема
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Асеновград@регион-общообразователна тема
Здравейте момци,
Остана и на мен време да влезна в темата. С новата работа не ми остава никакво време. Та решили сме с Петьо да открием сезона тази година. От много години не е имало такъв сняг. Чудим се дали да го направим при Вас или да пробваме яз. Кърджали. В четвъртък ще пътувам до София и мисля да мина през Локалчето да обменим някоя приказка. Ако се разберем с него може да направим нещо съвместно. Гледам времето в неделя го дават перфектно.
Наслука и до нови срещи.
Остана и на мен време да влезна в темата. С новата работа не ми остава никакво време. Та решили сме с Петьо да открием сезона тази година. От много години не е имало такъв сняг. Чудим се дали да го направим при Вас или да пробваме яз. Кърджали. В четвъртък ще пътувам до София и мисля да мина през Локалчето да обменим някоя приказка. Ако се разберем с него може да направим нещо съвместно. Гледам времето в неделя го дават перфектно.
Наслука и до нови срещи.
- Local
- учете се от него
На кърджали му е рано още Коце, освен на понтоните ама там е отвратителен калабалък, тъй че заповядайтеkoce sm написа:Здравейте момци,
Наслука и до нови срещи.

Клавиатура риба не лови!!!
-
- научил се да хвърля
На кърджали му е рано още Коце, освен на понтоните ама там е отвратителен калабалък, тъй че заповядайте
[/quote]
Чесно да ти кажа идеята беше за Кърджали точно там. Излиза уклей, перка и костур, но гледам прогнозата и го дават с повече вятър за Кърджали. При това положение може да приемем твоята оферта, ако има такава.
Хайде поздрави и утре ще мина.

Чесно да ти кажа идеята беше за Кърджали точно там. Излиза уклей, перка и костур, но гледам прогнозата и го дават с повече вятър за Кърджали. При това положение може да приемем твоята оферта, ако има такава.
Хайде поздрави и утре ще мина.
- Local
- учете се от него
Чесно да ти кажа идеята беше за Кърджали точно там. Излиза уклей, перка и костур, но гледам прогнозата и го дават с повече вятър за Кърджали. При това положение може да приемем твоята оферта, ако има такава.koce sm написа:На кърджали му е рано още Коце, освен на понтоните ама там е отвратителен калабалък, тъй че заповядайте
Хайде поздрави и утре ще мина.[/quote]
Ами помисли Коце

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1HroU4W4ySA?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1HroU4W4ySA?version=3&hl=bg_BG" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз бях и аз хванах 

- Zako
- ще става разбирач
И аз, и аз. Добре, че майстора си тръгна на обяд та и ние хванахме по някое рибе. Ха-ха-ха.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И вие душа рибарска носите какво да ва правяZako написа:И аз, и аз. Добре, че майстора си тръгна на обяд та и ние хванахме по някое рибе. Ха-ха-ха.

- Чичо веско
- новобранец
- Обратна връзка:
Еехеей, каква хубава тема, ама много дълга...два дена ми отне докато изчета всички мнения
Ама ми беше интересно де, особено за новия магазин

Ама ми беше интересно де, особено за новия магазин

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ха атака аман от това Мило
нека и от моята марка да има представетели 

- Local
- учете се от него
Асенски, къде ще ги морим утре бре?chestarfield написа:Ха атака аман от това Милонека и от моята марка да има представетели

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не знам
сега се връщам от 40те- нивото горе с 1,50 от 30 санта дълбочна до 5,50 м само перки
за 6 часа 15 чаушана и 4 кила перки 
Пък за утри направо се чуда дали да не пропусна риболова

- Local
- учете се от него
Аз пък имам едно специално инфо, ама се чудя дали да ти го кажаchestarfield написа:Не знамсега се връщам от 40те- нивото горе с 1,50 от 30 санта дълбочна до 5,50 м само перки
за 6 часа 15 чаушана и 4 кила перки

Здравейте, колеги имам едно питане!Утре се канят едни приятели да ходят на Тракиец, та въпроса ми е дали е тръгнала рибата и дали въобще си заслужава ходенето ?Но ако някой има инфо нека пише че ми е спешно!Благодаря предварително.
Георги Тенев
Щомто и ти взе да ги хващашZako написа:И аз, и аз. Добре, че майстора си тръгна на обяд та и ние хванахме по някое рибе. Ха-ха-ха.

- Кузмич
- dreamer
Аз бях на разходка миналата седмица там.georgi30 написа:Здравейте, колеги имам едно питане!Утре се канят едни приятели да ходят на Тракиец, та въпроса ми е дали е тръгнала рибата и дали въобще си заслужава ходенето ?Но ако някой има инфо нека пише че ми е спешно!Благодаря предварително.
Водата е страшно много, като си тръгвах се разминахме с 3-4 коли с лодки.
Бях на Николовския ръкав.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...