Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Искър - всичко за и по реката
ми то всички знаят за Мартин Боксьора - от Пелово до Гиген.На Брегаре си имало 3 групички местни също,в Крушовене има местни дето бият с ток,а за Долни Луковит да не говорим!
- jasonsmith
- разбира нещата
не го знам тоя Кожохаров кой е, но мен са ме проверявали един единствен път на вира, и то защото бяхме с кола с регистрация С! Нито на един от местните проверяващият не обърна внимание, и на моя въпрос няма ли да ги провери, отговора беше: Сега съм при вас, после отивам при тях, което така и не се състоя...mavara76 написа:и чичо -Кожохаров-идва и ги прави на -дреб,няма да посмеят да ловят повече на троикиporojanov написа:0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325
колкото по-малко инфо даваш(аз не съм останал с впечатление че точно ти даваш много инфо, но това е друг въпрос), толкова повече тройкари и простотия ще има на вира. Напълно подкрепям NaskoBo в тази насока! - колкото повече се говори, толкова повече нормални хора ще ходят, и местните ще почнат да плуват един по един...ribolovcho написа:инфо вече само през крив макарон...Аз лично ще се погрижа това да не стане..
- Menkata
- фен клуб-скобар
Голяма дразга настана тук.Да почертая ,че във вторник видях само 1 човек да лови на 3-ка ,всички бяха на стръв. 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
здр келги някаква ингормация за Писарово дали се хваща по някои морунаж вече или не?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
jasonsmith написа:mavara76 написа:и чичо -Кожохаров-идва и ги прави на -дреб,няма да посмеят да ловят повече на троикиporojanov написа:0887 212 381 ИАРА - Плевен
064/ 804 325колкото по-малко инфо даваш(аз не съм останал с впечатление че точно ти даваш много инфо, но това е друг въпрос), толкова повече тройкари и простотия ще има на вира. Напълно подкрепям NaskoBo в тази насока! - колкото повече се говори, толкова повече нормални хора ще ходят, и местните ще почнат да плуват един по един...ribolovcho написа:инфо вече само през крив макарон...Аз лично ще се погрижа това да не стане..
А сега сериозно..не се заяждам..
Тук пак нещо не те разбирам..хем искаш местните да ти дават инфо ,хем после местните да плуват във водата...нещо май не става работата..И защо местните хора да не са нормални..
Щели да идват повече нормални хора....

бракониери...А не само да пишем глупости по форумите Колкото толкова...и малкото инфо което съм давал е било точно на място...Но сега и без него оставаш..Риболовците вече се отвориха че като дойдат "нормалните " хора става тя една......
абе бегай махни....Да си виждал напоследък някъде инфо за водоем около столицата...няма и да видиш..
Ми аз що съм длъжен да ти давам безплатно инфо..Искаш плащаш това е положението...
Безплатен обяд няма брачед...

Това е самата истина..
п.п. Като гледам една снимка от твоята галерия ...Ти верно си сериозен рибар...
Последно промяна от ribolovcho на Чет Мар 15, 2012 12:48 am, променено общо 4 пъти.

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Както всички знаят че на устието се залагат масово мрежи..Дали въпросните органи ще
вземат мерки поне тази година...Едва ли ..а само си чешат езиците че глобили 7-8 човека...
вземат мерки поне тази година...Едва ли ..а само си чешат езиците че глобили 7-8 човека...

- jasonsmith
- разбира нещата
колега, истината е, че аз не съм искал инфо дали се лови риба, а само каква е като цвят и дали става за риболов, на мен това ми е достатъчноribolovcho написа: А сега сериозно..не се заяждам..
Тук пак нещо не те разбирам..хем искаш местните да ти дават инфо ,хем после местните да плуват във водата...нещо май не става работата..И защо местните хора да не са нормални..
Щели да идват повече нормални хора....Като си толкова самонадеян ела ти хвани въпросните
бракониери..Ми аз що съм длъжен да ти давам безплатно инфо..Искаш плащаш това е положението...

При положение че някакъв от Ч. бряг изкупува скобара на 3 лв., и затова местните си пазят местата и дори и на работа не ходят, щото могат да изкарат повече от колкото ако са на работа, ако изобщо работят, та за какво инфо и кой пришълец ще се добере до дашно място? Няколко пъти съм свидетел как на определено "даващо" място, като това, на което си ловил оня ден

Ти не знам защо се числиш към "местен", при положение че не си от Ч.бряг, но това си е твой проблем.
Какво не ти хареса снимката от галерията ми

ето ви инфо Ромах вира под дапа дава прилично скобар ама и много колеги са с железен червей.На Своде има някакав риболов на скобар ама иска тишина и скобарите са предимно над 700-800 гр.Та мене ме интересуваше имали някакав риболов от Писарово надолу след бента блародаря предварително на добросъвастните колеги които споделят били местни и не или пак нормални или не 

-
- научил се да хвърля
Колега, благодаря ти за информацията, а за благодарност аз ще ти дам за Писарово. Информацията ми е от местни хора от неделя. Морунажа все още не е тръгнал. Чака се продължително затопляне от поне една седмица и ще тръгнеyuzo написа:ето ви инфо Ромах вира под дапа дава прилично скобар ама и много колеги са с железен червей.На Своде има някакав риболов на скобар ама иска тишина и скобарите са предимно над 700-800 гр.Та мене ме интересуваше имали някакав риболов от Писарово надолу след бента блародаря предварително на добросъвастните колеги които споделят били местни и не или пак нормални или не

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Tам е проблема че не всяка година "тръгва" Не знам кой може да прогнозира кога ще влезне риба..

Днес си взех 25кг. захранка за платика на Ван дер Енде -дано да ми стигне за един излетribolovcho написа:Tам е проблема че не всяка година "тръгва" Не знам кой може да прогнозира кога ще влезне риба..

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
эначи сме на роман в неделя при навалицата ако има някакви оферти приемам
-
- научил се да хвърля
Днес си взех 25кг. захранка за платика на Ван дер Енде -дано да ми стигне за един излет
Ако ловиш само до обяд трябва да ти стигне

И да ме няма, пак съм тук !
Предполагам ,че до утре на вира при ДАП в Роман нивото ще е високо.Преценете сами.
- glarysa
- научил се да хвърля
Колеги някакво инфо района реброво своге има ли
><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>