Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

пневматичен харпун
Модератор: nkolev66
Re: пневматичен харпун
И аз още го имам, някъде в мазата.
И за попчета не става. 

И аз го имах
. Струваше 27 рубли. Донесе ми го по поръчка капитана на един от съветските туристически кораби, които акостираха в Бургас. Вместо пари му взех три тенекии сирене по 9 лева и сметката излезе
.

- Jack Daniels
- разбира нещата
Юри, дай една тенекия от това сирене 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Нямаш ли да му дадеш някоя останала от тогава...
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Прецакал си се.
Можеше и с една тенекия да минеш. 

- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
гледам , че съм писал тук, но и на Булти и а другите колеги, тая еднокамерна сопа с предно зацепване за БГ си беше върха
...но тогава имаше много риба и малко харпунджии и пак вършеше работа..сега много харпунджии( в повечето случаи, чисти ентусиасти с излишни няколко лева), ама рибата е малко...сега можеш да се оборудваш и като световен шампион, но нашето моренце си загива 
П.П. При малко риба да удариш е късмет..номера е при много риба да си най успелият ловец

П.П. При малко риба да удариш е късмет..номера е при много риба да си най успелият ловец
а за въпросния харпун от къде мога да си набавя стрела,че и аз имам такъв,но му загубих някъде стрелата.....
- makari
- научил се да хвърля
Имам 3-4 стрели от такъв харпун и мога да ти подаря една.Пиши на ЛС да се разберем как и къде да ти я пратя.
Който не е учил започва да учи другите.
Моят съвет е, че този харпун не е безопасен и по добре да не го вкарваш в експлоатация.amdqmov написа:а за въпросния харпун от къде мога да си набавя стрела,че и аз имам такъв,но му загубих някъде стрелата.....
На времето всички сме стреляли с такъв, поради липса на нещо по-добро, но това оръжие е наистина непредсказуемо. Както казаха и други колеги и моя си стреляше когато си иска и накъдето си иска.
Юри, сега три тенекии с качествено сирене струват сериозни пари.

Никоя риба не е по - важна от живота !
Така си е, обаче не става въпрос за тенекии с по 15 кг.сирене
. Бяха някакви малки кутии, мисля по 3 кг., всяка по 9лв. Три по 9 = 27 лева и тъкмо занулихме сметката
.

-
- новобранец
Аз ползвам същия от доста време.....не е за изхвърляне това оръжие ...имам му и книжката ако искаш да ти я пратя в електронен вид пиши на skype:mitaka.tsvetkov иначе отзад има пластмасова гайка, развърташ я завърташ помпата и помпиш 20-25 пъти и готово...там също се смазва с машинно масли...когато е спуснат капваш 10 капки. а отпред има отвори за излизане на водата там също капваш 10. На 2 години разглобяваш и смазщаш. Работи ...само тето е тежък. На слука...