Инфо за Нови хан?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

vanvan
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Инфо за Нови хан?

Мнение от vanvan »

Колеги,дайте моля инфо за платеният до Нови хан.Условия?Риба?
adaware
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от adaware »

имам роднини в нови хан и от чичо ми знам че в момента там хич не става,преди беше добре но сега има нужда от малко инвестициика иначе краи с водоема :cry:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Хаха Нови Хан е на приятелката ми селото и на рибарника съм ходил към десетина пъти.Попринцип има риба но арендатора пуска 200-300 кг риба и за 2 седмици се излавя и след 2 3 пак зарибява. Пълно е с дребни шаранчета които не оставят на големите да се доредят кълват на церевица и на бял.Затова по добре метаи на кюспе на плочка последния път като бях един циганин така ловеше и беше хванал 3 4 по 2-3 кг , аз там такива шарани за първи път видях иначе са по 1,500 и ма и няколко амура по големи ,целта е да се мета до къщичката за патици която е във водата по средата на водоема. Дано съм ти бил полезе ходи виш как е и пиши че и аз ще ходя скоро Наслука
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

опаа забравих да кажа за цените 5 лева на пръчка рибата несе плаща язовирчето е мн малко и неможеш да метнеш втора без да нете види шефчето и да неси я платиш
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”