Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Гърция Потами , Струма и Ангитис
Модератор: Paublo_Eskobar
Гърция Потами , Струма и Ангитис
колеги може ли да дадете информация за яз.Потами струма и ангитис върви ли риболова там че ни се върти в главата 3-4 дневен излет и се чудим къде да е . Благодаря предварително 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Гърция Потами , Струма и Ангитис
Мисля,че риболовът е забранен до догодина,но трябва да се разровите за риболовът в Гърция.
Всички водоеми ли са забранени о_O
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Само река Ангиста в област Драма.Другите не.Но от към риболов как е не мога да кажа.
Аз ще ти кажа - риболова в момента е трагедияdrebens написа:Но от към риболов как е не мога да кажа.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
НЕ трагедия ,ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯpampasa написа:Аз ще ти кажа - риболова в момента е трагедияdrebens написа:Но от към риболов как е не мога да кажа.

YOU LL NEVER WALK ALONE
- Efimov
- вече хвърля и на тежко
и аз да се включа с малко информация за Гърция. За двата излета направени на 01.03 2012 и 08.03.2012 съм доста доволен за това време на годината. Ловях близо до с. Синиково. Мястото се намира като се тръгне от Златоград към Ксанти, стигасе до Ехинос и се влиза в самото село познато на нас златоградчани и като Шахин. след селото се продължава около4 км надолу по течението на шахинска река. Стига се до един Римски мост с параклис, а малко по-надолу е с. Синиково. Едното място за риболов е там където се слива река Шахинска с тази от Синиково- образува се голям вир, който събира доста рибари от смолянска област. Според колеги излизат хубави кефали. На това място лично аз хванах две дребни кефалчета за отрицателно време, но не ми хареса размера им и се преместих малко по-нагоре по течението на шахинска река. При първия излет рибата все още не беше навлязла в течението. Забелязваше се по-края на големи ята покрай някой корен.Буквално ловях на 30см от брега. Излизаха кефали по 30см. При втория излет вече се забелязваше и риба в бързеите и средната част на вировете и кълвеше доста по-добре, но и доста дребосъци взеха да се обаждат. За стръв използвах земен червей, на бял се закачаха само дребни. Сряда или четвъртък пак обмисляме излет до там. Преди 3 седмици колеги са ходили и на Места в часта която преминава през или покрай Драма (не съм много наясно) но бяха доста разочаровани.сандански карп написа:НЕ трагедия ,ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯpampasa написа:Аз ще ти кажа - риболова в момента е трагедияdrebens написа:Но от към риболов как е не мога да кажа.ама.....след 10-15 дена смятам да ги пробваме
без Ангиста и Потами
както и да е в петък заминаваме на Потами ще пусна тема 

-
- новобранец
на Ангиста,информация от вчера-само дребен морунаж
..........и какво ще правиш там.........миналата година му беха дръпнали тапатаrlzzzz написа:както и да е в петък заминаваме на Потами ще пусна тема

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
миналата година да... но зависи кога си бил там. началото на април имах страхотен излет там със страшно разнообразна риба. Преди около 15 дни бях там и нивото беше прилично сега ще е пълен предполагам 

-
- новобранец
Пламене ,ще ходиме на ангиста а не на потами ,миналата седмица са ги разпукали между мостовете ,ама на глисти.Аре чао.трагваме утре през нощта в 2:00
привет колеги!Поради голямата и мътна струма,мисля в понеделник да хвана по ангиста към устието и с струма,в този у4астък.Да имате някакво акктуално инфо,как е реката,дава ли някаква риба?Мерси предварително,поздрави
........късна есен пич,не знам какво може да се завъди за толкова кратко времеrlzzzz написа:миналата година да... но зависи кога си бил там. началото на април имах страхотен излет там със страшно разнообразна риба. Преди около 15 дни бях там и нивото беше прилично сега ще е пълен предполагам

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
има риболов отивай!Nikolay86 написа:привет колеги!Поради голямата и мътна струма,мисля в понеделник да хвана по ангиста към устието и с струма,в този у4астък.Да имате някакво акктуално инфо,как е реката,дава ли някаква риба?Мерси предварително,поздрави