Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Мнение от С.Върбанов »

Каракудата с какви размери излизаше ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
qkomie
новобранец
новобранец

Мнение от qkomie »

Голяма каракуда 300 - 500 гр .... Интересното е че на земен червеи излизаше по голяма .... а на царевичка по дребна . Бяхме 2-ма аз лових на пружина и на фидер на царевичка и хващах по дребни ... но ми кълвеше доста повечко ... А приятеля ми на фидер на земен червеи .... по рядко му кълвеше но по големи каракуди .
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Привет,смятам да направя един излет събота и неделя на стената.
Ако някой е ходил тия дни нека каже излизат ли някакви риби, на какво, и към коя част на стената е най-добре.
Мерси предварително.
Ribarche
frunto
новобранец
новобранец

Мнение от frunto »

qkomie написа:Голяма каракуда 300 - 500 гр .... Интересното е че на земен червеи излизаше по голяма .... а на царевичка по дребна . Бяхме 2-ма аз лових на пружина и на фидер на царевичка и хващах по дребни ... но ми кълвеше доста повечко ... А приятеля ми на фидер на земен червеи .... по рядко му кълвеше но по големи каракуди .
на земен червей , ми ти си търсил дребница :D
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

И моста прелива ли?
Ribarche
Todor Georgiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todor Georgiev »

S.Koychev написа:И моста прелива ли?
НЕ!!
Диката
новобранец
новобранец

Мнение от Диката »

Някой ходил ли е скоро,говорят за някаква такса от 25 лв. като минаваш само през стената на забранения до сега източен бряг и замятане само от ръка.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Аз направих едно капо , имахме по 10 риби каракуда( 200-300 гр) + 2-3 сомчета, колегите до нас изкараха един толуп 13 кг.
Общо взето слаб риболов.
Ribarche
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Вчера бяхме там и резултата беше този -

Изображение

Изображение

Амура е около 7-8кг не е теглен клъвна н а 3 царевици без повдигач , каналния сом е около 1.5кг взе на уклей в канала ! Има и много бабушки , но те не са интересни ! Колеги срещу нас извадиха шаран около 5кг и един европеец около 2кг .
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
maistor_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от maistor_ribar »

На Бял Кладенец каракудата вече е хвърлила хайвера и със зор се хващат 10-15 кг на пружина +.Каквото било,било миналата седмица.Иска да се хвърля по навътре а не край шаварите!Откъм хора-почти празно за събота и неделя!
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

От миналата година не съм ходил, но за първи път беше толкова спокойно през почивните дни от към Бял кладенец. Места много и каракуда колкото искаш, за големи риби - не видях никой да хваща. Не знам от времето ли е или от липсата на риба, но ми направи впечатление, че много малко риба скачаше сутринта в сравнение с др. път. Явно обезрибяването там е тотално.
rublahka
новобранец
новобранец

Мнение от rublahka »

Колеги в петък мисля да ходя на плочата под пожарната и не сам ходил там и не сам на ясно на какво да търся рибата насочел съм се да търся амур и шаран бихте ли споделили на каква дистанция горе долу да разпъвам а може и с толупите да си поиграя малко.
Диката
новобранец
новобранец

Мнение от Диката »

Тия риби вече може да потърсиш само на малкото топло.На пожарната каракуда и каналета.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

rublahka написа:Колеги в петък мисля да ходя на плочата под пожарната и не сам ходил там и не сам на ясно на какво да търся рибата насочел съм се да търся амур и шаран бихте ли споделили на каква дистанция горе долу да разпъвам а може и с толупите да си поиграя малко.
Там е забранено-влива се топлия канал и отпред са садките.ще те изгонят-охраната.В моменнта студеното е 14 градуса .Приятели бяха за 5 дни за хищник.Практикуват хвани и пусни.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

lusienn написа:
rublahka написа:Колеги в петък мисля да ходя на плочата под пожарната и не сам ходил там и не сам на ясно на какво да търся рибата насочел съм се да търся амур и шаран бихте ли споделили на каква дистанция горе долу да разпъвам а може и с толупите да си поиграя малко.
Там е забранено-влива се топлия канал и отпред са садките.ще те изгонят-охраната.В моменнта студеното е 14 градуса .Приятели бяха за 5 дни за хищник.Практикуват хвани и пусни.
Какво значи от там ще те изгонят ? Те няма да го пуснат до там , ако няма предварителна резервация ! Цената за малкото топло е 50лв за 24ч за така нареченото топло 15лв за 24ч за 1 скендер 25лв за 24ч това е ценоразписа . Успех с риболова под завода , на пожарната има много закачки и не ти го препоръчвам ! Рибите , които ще търсиш ги търси на отсрещния бряг !

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”