Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Бобошево нищо,Мурсалево нищо,за бело поле давало ама на тройка според специалистите в Дупнишките магазини.Така че моята цел пак ще бъде Кочериниво,на канала си излиза уклей,а между тях и по някое кленче и скобарче та и каракудка може
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- научил се да хвърля
Колега благодаря ти за информацията! Ще чакам по-добри вестиDimitar_allianz написа:Бобошево нищо,Мурсалево нищо,за бело поле давало ама на тройка според специалистите в Дупнишките магазини.Така че моята цел пак ще бъде Кочериниво,на канала си излиза уклей,а между тях и по някое кленче и скобарче та и каракудка може

- glarysa
- научил се да хвърля
инфо от днеска от Бобошево до Вуково
някакви отзиви ловят ли се рибки

някакви отзиви ловят ли се рибки

><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Инфо от сега при Невестино /предполагам и надолу е така/
Реката качва нивото и е с цвят на Радомирска боза. Видимост в дълбочина не повече от 10-15 см.
Съжалявам, че не мога да пратя и снимки.
п.с. Има и четири броя лебеди над парка в Невестино за разнообразяване на картинката.
п.с.2 През цялата седмица не се е "мернал" жив човек през деня, може би поради многото вятър и не мога да кажа дали се лови риба.
п.с.3 Успех на колегите през почивните дни и да няма капота.

Реката качва нивото и е с цвят на Радомирска боза. Видимост в дълбочина не повече от 10-15 см.
п.с. Има и четири броя лебеди над парка в Невестино за разнообразяване на картинката.
п.с.2 През цялата седмица не се е "мернал" жив човек през деня, може би поради многото вятър и не мога да кажа дали се лови риба.
- Бисо
- сериозен играч
Как па тройкаджийте малоумниciganeto написа: п.с. Има и четири броя лебеди над парка в Невестино за разнообразяване на картинката.
.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- glarysa
- научил се да хвърля
ейййй и тая седмица ли никакав риболов няма да има ебаси
:(:(

><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
Тепърва започва топенето.........а кога ще става за риболов 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- научил се да хвърля
Колега, благодаря за инфото. Май скобара ще го гледаме през крив макарон. В тая мътна вода най-много някоя случайна мрена да хванем и нищо по-интересно.ciganeto написа:Инфо от сега при Невестино /предполагам и надолу е така/![]()
![]()
![]()
скобара си върви много добре на стръв стига тройките да спрат става един прекрасен риболов реката е вдигнала и леко мътна а и вятъра спря тук в Благоевград абе супер а аз съм на компа 

скобара е риба проклета

-
- научил се да хвърля
Мътилка е до колкото знам, колега. Ние днес бяхме на Лобош под стената и след това на Земен. Там водата е добра но нямахме пипане. Нивото е по-високо. Топенето на снеговете от планината мъти реката надолу...
Днес бях на риба с баща ми на Невестино.Реката е голяма носи блукуци 6 гр. близалка я носи като нищо.
От границата до Благоевгред реката е голяма и мътна.На Симитли " канала" само мене ме нямаше-добър панаир.Имаше и други ентусиасти по мостовете ,но го отдавам по-скоро на хубавото време , а не на активност от към риба 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Колеги, някой с прясно инфо за Невестино? Дали се е отекла реката или още не става за риболов?
Рибата винаги е на другия бряг