Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

магазин на формакс в софия
Модератор: dantho.mihov
магазин на формакс в софия
Здравейте съфоромци имам едно питане относно марката формакс.Къде в софия има представителен магазин и какво ви е мнението,защото съм си набелязал някой неща от спининговите примамки и др.
Мерси предварително.

- Бисо
- сериозен играч
Re: магазин на формакс в софия
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аз имам фидер Formax Legaci 3.90 и според мен е доста добър за цената си.Във всеки случай го харесаха колеги с доста по-скъпи прътове.
Примамки на Formax не съм ползвал, но имам от 3 години спининг Formax Striker и съм много доволен. Незнам дали е същия магазин от поста на колегата, но съм гладал доста техни неща в една пресечка на спирка Павлово посока кв.Борово. Мисля, че магазина е 300-400 метра от трамвайната спирка.
- Бисо
- сериозен играч
По принцип,"Стон" се водят вносители на "Formax",а иначе тази марка се продава в много магазини и имат доста хубави неща,на много приемливи цени.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
А някой знае ли от коя държава са Formax.Унгарска или са лиценз?
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По принцип са от държавата Китай , инак марката каква е по народност не съм особено сигурен .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Май са сърби и/или унгарци, което е без значка. По-скъпите серии ги поръчват в заводите на Китай, където правят маркови въдици, така че има мн. добри попадения на прилична цена.Павел Иванов написа:По принцип са от държавата Китай , инак марката каква е по народност не съм особено сигурен .
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- muharcheto
- вече хвърля и на тежко
Ето малко повече инфо за Formax-има английска фирма с подобно име която се занима с разработка на карбони,композити.......,но в случая това е собствена марка на българската фирма вносител на риб.принадлежности.Тази марка успешно се продава и в цяла Европа.Formax e съкращтение от for maximum fishing.Имат и шаран.серия-CarpPro.Добър баланс между цена и качество.Фирмата е българска,но има представители в почти цяла Европа.Производството е Китай(ама то ако не е китайско значи е ментеkekerence написа:А някой знае ли от коя държава са Formax.Унгарска или са лиценз?

Всички вносители имат такава собствена марка:АлФишерман-Fisherman,Аква спортН-Fokus,KиК-Filstar-Lazer........
Човек и добре да живее,рано или късно се жени.
Привет и НАСЛУКА!!!
Привет и НАСЛУКА!!!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Вече има и магазин в София...Империя се е преместила в столицата...zonata написа:Здравейте съфоромци имам едно питане относно марката формакс.Къде в софия има представителен магазин и какво ви е мнението,защото съм си набелязал някой неща от спининговите примамки и др.Мерси предварително.

http://www.fishing-market.com/shop/form/1/kontakt.html
...и като използващ, доста неща на Carp Pro ( то разлика с Formax няма, освен бродерията с логото) ...смятам, че качеството, спрямо цената е много добро, даже перфектно.
- CERRUTI
- сериозен играч
Това магазин ли е или просто адрес за контакт,в смисъл може ли там да се пазарува директно?tamihal написа:Вече има и магазин в София...Империя се е преместила в столицата...![]()

- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
CERRUTI написа:Това магазин ли е или просто адрес за контакт,в смисъл може ли там да се пазарува директно?tamihal написа:Вече има и магазин в София...Империя се е преместила в столицата...![]()
Доколкото виждам, това си е нормален магазин...в който може да се пазарува. Предполагам и директно, и онлайн...
- mitko ribara
- ще става разбирач
Аз имам спининг на формакс и много добре се представя
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
-
- ще става разбирач
Ураааа, магазина бил точно до вкъщи 

- genov_eng
- научил се да хвърля
Здравейте.
ФорМакс е сръбска фирма. Вярно е, че повечето и продукти се поръчват в Китай. Има официален сайт. Аз ползвам 2 макари на тази фирма и съм доволен. Цената е добра за предлаганото качество.
Във форума "fishing mania" има много добри коментари за продуктите (предимно въдици и макари) й от един колега вносител. Има и много тестове направени лично от него и подкрепени със снимков материал.
ФорМакс е сръбска фирма. Вярно е, че повечето и продукти се поръчват в Китай. Има официален сайт. Аз ползвам 2 макари на тази фирма и съм доволен. Цената е добра за предлаганото качество.
Във форума "fishing mania" има много добри коментари за продуктите (предимно въдици и макари) й от един колега вносител. Има и много тестове направени лично от него и подкрепени със снимков материал.