Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Част от него е разрешена а и на Езерец също.Но е разрешена само по-една пръчка.Лодките също са забранени.Ами с толкова мога да ти помогна.tiholovec написа:Къде на Шабла на езерото ли, знам че там е забранено?
Последно промяна от peshocmeta на Съб Авг 20, 2011 12:24 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
Фамилията ми не е Кръстев.Наистина местата там са много ограничени,но езерото държи всякаква риба. Ако пък някой му се ходи през 4-тата седмица на август да се обади,аз тогава мисля пак да отида,но делничен ден.Забравих да пиша,че съм от Варна .Все пак някой ако изяви желание нека заповяда.drmirchev написа:Позволено е но места не знам хубави защото не съм ходил никога за риба там но съм чувал че много били кът местенцата и през почивните дни било пълен ад от хора иначе първоначалния замисъл беше там. Може да се измъкна някой ден през седмицата и да отида сам, ще е хубаво обаче да знам къде отивам т.е. някой да ме насочи до колкото знам без лодка там е доста Х работата от брега.
А peshocmeta случайно фамилията да не ти е Кръстев?
Колега имаш ЛС 

-
- новобранец
ела на река Блато в Костинброд и ако си майстор ще си хванеш щука
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, дай малко инфо за р. Блато. В кой участък на реката може да се лови щука? Става ли за спининг или е много обрасла?
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
-
- научил се да хвърля
Някой скоро ходил ли е около София за щука? Къде и с какъв успех?
- P-etkan
- ще става разбирач

Колеги, някой има ли иноформация за Стефаново и дали сега през забраната за щука ще е разрешено там?
-
- новобранец
КОЛЕГА VLADYP КАКЪВ ВОДОЕМ ИМА В СТЕФАНОВО ?И ЗА КОЕ СТЕФАНОВО СТАВА ВЪПРОС?
Kолега, ония ден ми казаха за там и ме информираха че се вадят добри щуки, но не съм ходил .До колкото разбрах гиола е платен 6 лв. на пръчка а рибата не се плаща. Ето къде точно се намира http://www.hvanah.com/?page=locations&id=139peshocmeta63 написа:КОЛЕГА VLADYP КАКЪВ ВОДОЕМ ИМА В СТЕФАНОВО ?И ЗА КОЕ СТЕФАНОВО СТАВА ВЪПРОС?
-
- новобранец
Колега vladyp благодаря ти за бързия отговор.Помислих,че става въпрос за Стефаново Варненско,а съм сигурен,че там няма никакъв водоем.Желая ти успешни риболовни излети.
- P-etkan
- ще става разбирач
...миналата година имах 2-3 излета на Стефаново, но без щука и съм се отказа от този водоем като дестинация. Друг близък до тези километри около София е Ярджиложци. Има посто по-напред .. и тема има.
На слука.

На слука.

Колега, там на ярджиловци какво е положението?Смисъл платено ли е?И каква риба се лови?P-etkan написа:...миналата година имах 2-3 излета на Стефаново, но без щука и съм се отказа от този водоем като дестинация. Друг близък до тези километри около София е Ярджиложци. Има посто по-напред .. и тема има.
На слука.
- P-etkan
- ще става разбирач
Платено е - последно беше 8лв. Рибата не се плаща. Има костур, щука, уклей, баби, каракува, шаран и слънчакvladyp написа:...Колега, там на ярджиловци какво е положението?Смисъл платено ли е?И каква риба се лови?

- Obushtar4e
- новобранец
Някои ако е ходил покрай Стара Загора, нека да сподели...
Мокър от дъжд се не бои