Търся макара Shimano catana с гаранция

Модератор: sapuna

stefan_doc
новобранец
новобранец

Търся макара Shimano catana с гаранция

Мнение от stefan_doc »

Колеги, някой би ли ми казал откъде в София /не онлайн/ да си купя Макара на Шимано със стандартната 3 годишна гаранция?! Че където попитам, все е без гаранция, а по интернет не знам каква бройка ще ми дойде...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Търся макара Shimano catana с гаранция

Мнение от INCUBUS »

Макарата е от ниския клас на Шимано и не вярвам да намериш някъде да и дават 3 год.гаранция :wink:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

За 73 лева не може да има такава гаранция -имай пред вид ,че 3 години гаранция /или 100 хил км/ дават за лек автомобил,дето струваше 31 900 лева :lol:
stefan_doc
новобранец
новобранец

Мнение от stefan_doc »

Въпросът с гаранцията ми е спорен, затова и за да пробвам макарата искам на място, не по интернет. Софийски търговец на Шекспир ме уверява, че в техния магазин когато се повреди нещо по макарите сменяли веднага цялата макара.
Гаранцията на шимано е писмена - има образец на гаранционната карта. http://shop.fishing-mania.com/img/shim_war_open.jpg
А дали се изпълнява - вече е друг въпрос.
Аватар
jorro11
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorro11 »

INCUBUS написа:За 73 лева не може да има такава гаранция -имай пред вид ,че 3 години гаранция /или 100 хил км/ дават за лек автомобил,дето струваше 31 900 лева
Горе-долу за същите пари имам макара на Окума с 5 години такава.....така че в случая гаранцията си е напълно валидна.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тя си е валидна докато на човек не му се наложи да я ползва :? Унгарският дистрибутор на Шимано за нашият регион си е .... гаранции не поема ама за сметка на това кой иска да му стане негов дистрибутор , нема ядове . Ако случайно някой в БГ се е нагърбил да внася части и да сервизира "колелетата" то хубаво , инак ако го няма това то дали Катана или Стела се гаранцията си е ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”