Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Търся макара Shimano catana с гаранция
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Търся макара Shimano catana с гаранция
Колеги, някой би ли ми казал откъде в София /не онлайн/ да си купя Макара на Шимано със стандартната 3 годишна гаранция?! Че където попитам, все е без гаранция, а по интернет не знам каква бройка ще ми дойде...
-
- кандидат преподавател
Re: Търся макара Shimano catana с гаранция
Макарата е от ниския клас на Шимано и не вярвам да намериш някъде да и дават 3 год.гаранция 

-
- новобранец
-
- кандидат преподавател
За 73 лева не може да има такава гаранция -имай пред вид ,че 3 години гаранция /или 100 хил км/ дават за лек автомобил,дето струваше 31 900 лева 

-
- новобранец
Въпросът с гаранцията ми е спорен, затова и за да пробвам макарата искам на място, не по интернет. Софийски търговец на Шекспир ме уверява, че в техния магазин когато се повреди нещо по макарите сменяли веднага цялата макара.
Гаранцията на шимано е писмена - има образец на гаранционната карта. http://shop.fishing-mania.com/img/shim_war_open.jpg
А дали се изпълнява - вече е друг въпрос.
Гаранцията на шимано е писмена - има образец на гаранционната карта. http://shop.fishing-mania.com/img/shim_war_open.jpg
А дали се изпълнява - вече е друг въпрос.
- jorro11
- ще става разбирач
Горе-долу за същите пари имам макара на Окума с 5 години такава.....така че в случая гаранцията си е напълно валидна.INCUBUS написа:За 73 лева не може да има такава гаранция -имай пред вид ,че 3 години гаранция /или 100 хил км/ дават за лек автомобил,дето струваше 31 900 лева
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тя си е валидна докато на човек не му се наложи да я ползва
Унгарският дистрибутор на Шимано за нашият регион си е .... гаранции не поема ама за сметка на това кой иска да му стане негов дистрибутор , нема ядове . Ако случайно някой в БГ се е нагърбил да внася части и да сервизира "колелетата" то хубаво , инак ако го няма това то дали Катана или Стела се гаранцията си е ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов